Априлски температури през новата седмица

Температурите ще са над 15 градуса
16 фев 2020 09:15,
14
Априлски температури през новата седмица
Снимка: Pixabay

Слънцето ще се задържа по-често на небето днес. Облачността ще е разкъсана, малко по-значителна в източната половина на страната. Вятърът ще е слаб. Температурите ще са в интервала от 8 до 13 градуса. В северозападната част на Дунавската равнина и Горнотракийската низина и по долината на река Струма ще е най-топло. В планините термометрите ще показват между 0 и 5 градуса. Вятърът ще е силен по високите части. Заради снеготопенето и сравнително високите температури за сезона има опасност от лавини, съобщава NOVA.

Още по темата

Новата седмица започва с поредната аномалия тази зима – и в понеделник, и във вторник температурите в много райони в най-топлата част на денонощието ще са около и над 15 градуса. В първия ден на седмицата видимостта в сутрешните часове, особено в източната половина на страната, ще е понижена заради ниска мъгли.

В четвъртък от северозапад се очаква нахлуване на студен въздух. Над Балканите ще премине средиземноморски циклон с валежи от дъжд и сняг. На този етап моделите за прогнозиране предвиждат по-значителни валежи в западните и централните райони на Северна България и в планините на Южна. Дневните температури ще паднат наполовина. За почивните дни обаче времето отново ще поеме пролетен курс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
мазохист преди 4 години
До 3. И тогава ще ядеш..........? Скъп хляб от отровно вносно жито. И не само това. Няма и да се къпеш, ама ти си свикнал. Лятото на реката, ама ако и жабите не са измрели.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честити първи април "В четвъртък от северозапад се очаква нахлуване на студен въздух."
5
2
 
7
 
! Отговори
Топлофикация София преди 4 години
най-студеният Февруари от 250 години насам! очаквайте солени сметки!!
4
6
 
5
 
! Отговори
Викам кутките преди 4 години
Е няма ли пак Бойко да е виновен?
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чак априлски не са. Последните няколко години през април не падат под 8-10 градуса минималните. Още си е зима, макар и топла и без сняг.
2
4
 
14
 
! Отговори
затоплист преди 4 години
Нека да е Лято !!
1
3
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
желая ви топлина в душите ви

Спонсорирани публикации