Закръглени, овални... Как да изберете формата на ноктите?

Ето няколко вида, от които да изберете
20 фев 2020 21:08, Иванка Гъркова
0
Закръглени, овални... Как да изберете формата на ноктите?
IStockphoto

Закръглени или леко затъпени? За много жени това са основните форми за ноктите, но има още много други варианти, с които могат да разнообразят маникюра си. Но коя ще им отива най-много? 

 
За някои дами промяната на формата изисква дълго обмисляне. Те до такава степен са свикнали да носят едно и също, че трудно биха „излезли от зоната си на комфорт“. А според маникюристите, трябва, за да освежават от време на време стила си. 
 
Ако се грижите редовно за ноктите си и скоро сте си направили почивка от гел лака или акрила, то е време да посетите вашия маникюрист и да си изберете малко по-различни форма, дължина и дизайн.
 
В случай че се чудите коя форма на ноктите да изберете, ето полезна информация за различните видове: 
 
1. Закръглени нокти
 
Тази форма се постига много лесно и в домашни условия. Те се отличават от останалите по заобления си връх, като на дължина са по-къси и лесни за поддръжка. 
 
Когато искате тази форма, но ноктите ви са по-чупливи, отидете на маникюрист. Но като цяло колкото по-къси са ноктите, толкова по-лесно е да ги оформяте и поддържате. Ако решите да направите ноктите си леко закръглени с нокторезачката у дома, не ги изрязвайте твърде много, за да не получите неприятна болка. 
 
2. Овални нокти
 
Тази форма много прилича на закръглената, но разликата е, че ноктите може да са по-дълги и краищата им са по-извити. 
 
Овалните нокти създават илюзорна представа за издължаване на пръстите. Освен това тази форма пасва както на по-ярки лакове, така и на по-неутрални цветове. 
 
Още за различните форми на ноктите четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации