Безопасността при дигиталното ID е гарантирана

И Северна Македония тръгна по пътя на електронната идентицикация
21 фев 2020 20:44, Екип на Dnes.bg
4

С въвеждането на дигитално ID всички услуги за физическите лица и бизнеса, в това число и удостоверяването на самоличност, стават за секунди.

Безопасността е гарантирана, тъй като биват използвани най-високите нива на защита, успокояват експертите. Пример за успех в тази насока са редица страни в Европа.

А по пътя на електронната идентификация тръгна и Северна Македония.

Темата коментираха в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR Ваня Манова, мениджър на ''Mastercard'' за България, Северна Македония, Албания и Косово и проф. Георги Димитров, председател на Фондация ''Право и Интернет''.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Смешка преди 4 години
Пълни глупости и празни приказки за удобство, сигурност и пр. Идеята е някой да си пробута софтуера и после да взима гарантирано яко такси за "услугата" (pay per click/use). Някой да блесне с реализиран "проект", като лобира за определен софтуерен доставчик и да вземе бонус. Всичко е на гърба на масата, на народа. Допитване има ли? Доказан интерес? Аман от платени интервюта и безсмислици! Впрочем е пълно с подобни безсмислени "решения" недоносчета, дано и това е поредното! Времето ще покаже.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
при условие че всичките ни данни са изтекли, да изтече нещо ново е доста трудно.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
скоро ще пеем песни Как ще ги стигнем Македонците

Спонсорирани публикации