Приятелите на загиналия Калоян: Бил е на неправилното място

Който и да пипате, само положителни неща ще ви каже, споделят те
21 фев 2020 12:43, Нели Христова
12
Приятелите на загиналия Калоян: Бил е на неправилното място
Снимки: БГНЕС

За загиналият в при стрелбата в Ханау, Германия, Калоян Велков, целият град може да каже само положителни неща, твърдят приятелите му пред БНТ. Вчера стана ясно, че една от жертвите на терористичния акт е 32-годишният българин, който оставя 7-годишно дете полусираче.

Още по темата

"Двамата сме работили заедно. Добър човек, сериозен, почтен. Накрая замина за Германия, там да работи, някъде преди две години. Похвали се, че кара бетоновоз, че се устроил, има си квартира, приятели. Хвалеше се, че живее добре. Сега разбирам, че в последно време е работил като барман в онова заведение“, разказва неговият приятел Eмил Янков. Двамата се познават от близо десет години.

"Вчера сутринта научих и направо не можах да повярвам, че за него става въпрос. Брат му живееше в Лютидол, майка му живееше при него в Германия, за да му помага – за готви, да пере. Сега тя е там, всичките са там, за да могат да си го приберат“, допълни още той.

С Калоян Пламен пък се познава от пет години, когато се мести да живее в Лютидол.

"Много добро и възпитано момче, културно. Нямам думи. Научих вчера на обяд, но не можах да повярвам. Мислех, че са някакви глупости, но по-късно бе потвърдено. Бил е на неподходящото място“, казва той.

Тома описва Калоян като веселяк. Той дори не пиел алкохол.

"И целият град да питате за него, положителни неща ще ви кажат.  Последният път, когато го видях тук преди 20 дена, взимаше сухи пасти и ме видя, и ми подаде едната суха паста, защото сме приятели. Това е трагедия. Такъв човек, да си отиде толкова млад..., разказва Тома. - Ето тук, където седим ние, обичаше да стои той. Ние играехме карти, той се смееше, беше веселяк. Никога не се е карал, с никой не се е бил. Даже не пиеше, само вода или газирано с нещо сладко.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ти е писано да те застрелят няма да те обесят. От съдбата все още никой нее успял да избяга. По някой път стечението на обстоятелствата променят съдбата. А съдбата му сее променила поради това чее отишъл в чужда държава. Ако беше си живял там където бог е отрдил а именно в Лютидол нямаше да му се промени съдбата и щеше да живее до дълбоки старини както са живяли прадядовците му. Но всеки решава сам дали да живее там където са му корените или на друго място. За него е било пагубно.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото момче,Бог да го прости!
5
3
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Това целят с терористичните актове, чрез ужаса да настроят обществото едни срещу други, само когато сме единни ще можем да се противопоставим на тази омраза, която разяжда отвътре целия свят.
4
2
 
15
 
! Отговори
до Аз преди 4 години
Никакви *** не са, а лешояди!
3
4
 
47
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Смрадлива журналистека! Тази сутрин БТВ изпратили дори репортер в селото на загиналия, да разпитват и ровят в живота му.Какво ви интересува какъв човек е бил, какви роднини, какви деца има или няма?В едно е прав Борисов, че журналята сте *** и нищо друго! ***, тичащи след опечалени и задаващи мисирските въпроси "Как се почувствахте като разбрахте" и "Какво си помислихте" Може ли нормален човек да зададе такъв въпрос на хора загубили деца и близки??? За това са мисири и никакво уважение!
2
25
 
7
 
! Отговори
Берач на души преди 4 години
Аре стига с тоя вече бе, ***.....
1
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случва се. От цял свят има загинали ежедневно. Малко ме вълнува дали е български, ирански, австрийски или молдовски гражданин. Сигурно е бил добър човек- типичен слуга без квалификация. Със сигурност е на по-добро място.

Спонсорирани публикации