Фюри детронира бомбардировача Уайлдър и отново е световен шампион!

Голяма вечер за Циганския крал
Обновена: 23 фев 2020 07:51 | 23 фев 2020 07:45, Екип на Dnes.bg
134
Фюри детронира бомбардировача Уайлдър и отново е световен шампион!
Снимка: Gol.bg

Тайсън Фюри отново е световен шампион, след като детрoнира носителя на трофея във версия WBC Дионтей Уайлдър след технически нокаут в седмия рунд, съобщи Gol.bg.

Това е 30-а победа на сметката на Фюри, като британецът има и едно равенство срещу днешния си противник в предишнaта среща между двамата.

Шоуто между двамата се проведе в Лас Вегас, в "MGM Гранд Гардън Арена", а американецът бе видимо разклатен след нокдауна в който бе пратен в третия рунд.

Загубата е и първа на сметката на американеца, който до момента имаше 43 победи и едно равенство в предишните си срещи и бе направил общо десет защити на титлата си.

Oще от първия рунд битката между двамата започна доста настървено и те си размениха удари, а във втория рунд определено американецът бе малко по-активният и в съдийските карти се виждаше по един рунд за двамата след първите два.

Разковничето обаче бе в третия рунд, когато Уайлдър бе пратен в нокдаун и след това играта му сериозно се разстрои, тъй като видимо той не се чувстваше никак добре.

В четвъртия рунд янкито не можеше да пази равновесие и на два пъти се препъна и падна на ринга, но не бе маркиран нокдаун.

В следващите рундове имаше само един боксьор на ринга и това бе Фюри, а неговият противник бе безпомощен и бе разклатен. В седмия рунд реферът спря мача и в крайна сметка победата бе за Фюри с технически нокаут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: Тайсън Фюри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачът започна добре до края на втория рунд. Първия беше за Фюри, вторият за Уайлдър, но този удар от който му се спука тъпанчето на Уайлдър в 3-я рунд реши всичко. Представете си какво става в мозъка при спукано тъпанче и да ти тече от него кръв. Пълна каша. И въпреки това Уайдър издържа още 5 рунда в такова състояние. Аз си мислех че няма да издържи докрая на 4-я рунд. Поздравления за мъжката му игра и да се бори докрай.
83
2
 
2
 
! Отговори
Поредният бал... преди 4 години
...на експертите под това инфо. Уайлдър бил измислен, мачът бил нагласен, нямало кой от предишните шампиони да победи Фюри, ама точно във вчерашния мач и пр експертизи!Почитания, експерти ;)
82
2
 
9
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 4 години
ако бял бие ц'рен - това е нацизъмако ц'рен бие бял - това е Справедливостоще в Първи клас, това е Първото което те Учат в ЕСССР! АфРопейците и ЕвРабите са ни ценни - другите, кучета ги яли!!
81
3
 
9
 
! Отговори
хохохо преди 4 години
Фюри наистина си заслужава името, голям звяр и като го гледах , май е малко луд. Видяхте ли, как лижеше врата на Уайлдър, да вкуси кръв. Така правят хищниците, преди да познат да ядат жертвата. Този няма кай да го бие.
80
1
 
11
 
! Отговори
ЕвроКомисия Решение преди 4 години
Фюри извърше Престъпление на Омразата, трябва да бъде Заплют, Заклеймен и всичките му титли да Бъдат Отнети! Излъчването на Мача в Европа, забранено, като разпространение на Нео-нацистки материали и Пропаганда!!
79
3
 
15
 
! Отговори
Демон Крат преди 4 години
този Мач беше Расистки, Нацистко е Белият да спечели!
78
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 86 Лееко си се олял с имената. Ленъкс Люис и Виталий Кличко в най- добрите си години щяха да пребият Тайсън Фюри от бой. За другите си прав.
77
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фюри щеше да пребие И всеки боксьор срещу него тази сутрин в най-добрите им години. Няма Майк Тайсън, няма братята Кличко, няма Холифийлд, няма Ленъкс Люис, няма Джошуа, няма Форман, Али, Фрейзър...нямаше да има никой шансове срещу тази спортна форма на Тайсън Фюри.
76
2
 
16
 
! Отговори
Гепи преди 4 години
Този мач беше като спаринг! Фюри му смачка егото!
75
1
 
16
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Уайлдър се би много мъжки, но Фюрито е голяма работа... Браво на пичовете.
74
2
 
27
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Фюри ще пребие всеки който се изправи срещу него.Помня как преди време каза на Кличко, на някаква пресконференция -"Ако искаш мога да те почна още тук!".Смятам че Джошуа и Пулев нямат шанс срещу него.Кефи ме също, че след като стана св. шампион преди 2-3 години ,просто си купи един кемпер и се прибра при братята си в гетото.
73
3
 
8
 
! Отговори
Джери Дадал преди 4 години
До Хан Крум: Съгласен съм, че Кени Бейлис беше на висота, но според мен (както и коментаторите до ринга отбелязват), реферът прекратява мача виждайки как от щаба на Уайлдър хвърлят кърпата. Много интересен е и коментарът на Фюри, че потенциалният трети мач би трябвало да е на стадиона на Лос Анджелис Рейдърс (LA Raiders), който може да побере до 78,000 души.
72
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 81 Какво искаш да му няма на Уайлдър след като Фюри му издрънча такъв удар, че му спука тъпанчето. Ако беше ти, след такъв удар си директно за гробищата.
71
4
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Напълно доблре съм. Благодаря за загрижеността !
70
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 83 Аре стига си го повтарял това всеки ден, бе сoрoсoиден ***!
69
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?
68
3
 
27
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Фюри много як. Як пердах. Уайлдър много издържа. 20 минути да те налага по главата и тялото 123 кг човек не е шега работа.Съдията на висота.Намеси се навреме. Уайлдър най- вероятно сега щеше да е в кома.Фюри е голям шампион.
67
12
 
10
 
! Отговори
Накратко преди 4 години
Уайлдър никога не е играл толкова слабо.Факт е че Фюри го преби от бой,но има и нещо с Уайлдър.
66
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След още един-два рунда на черния главата щеше да е мека
65
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбирате ли колко велик беше Владимир Кличко? В мача помежду им Кличко беше на 39 години, а Фюри на 27. Фюри го би по точки, но в последните 2 рунда беше тотално изцеден и само се предпазваше от ударите на Кличко за да запази точките си преднина. Това го прави 39 годишния Кличко. Смятайте ако беше в разцвета на силите си на 30-33 години дали имаше шанс Фюри. Затова братята Кличко са легенди, Уайлдър го видяхме, а Фюри тепърва ще трябва да се доказва.

Спонсорирани публикации