Фюри детронира бомбардировача Уайлдър и отново е световен шампион!

Голяма вечер за Циганския крал
Обновена: 23 фев 2020 07:51 | 23 фев 2020 07:45, Екип на Dnes.bg
134
Фюри детронира бомбардировача Уайлдър и отново е световен шампион!
Снимка: Gol.bg

Тайсън Фюри отново е световен шампион, след като детрoнира носителя на трофея във версия WBC Дионтей Уайлдър след технически нокаут в седмия рунд, съобщи Gol.bg.

Това е 30-а победа на сметката на Фюри, като британецът има и едно равенство срещу днешния си противник в предишнaта среща между двамата.

Шоуто между двамата се проведе в Лас Вегас, в "MGM Гранд Гардън Арена", а американецът бе видимо разклатен след нокдауна в който бе пратен в третия рунд.

Загубата е и първа на сметката на американеца, който до момента имаше 43 победи и едно равенство в предишните си срещи и бе направил общо десет защити на титлата си.

Oще от първия рунд битката между двамата започна доста настървено и те си размениха удари, а във втория рунд определено американецът бе малко по-активният и в съдийските карти се виждаше по един рунд за двамата след първите два.

Разковничето обаче бе в третия рунд, когато Уайлдър бе пратен в нокдаун и след това играта му сериозно се разстрои, тъй като видимо той не се чувстваше никак добре.

В четвъртия рунд янкито не можеше да пази равновесие и на два пъти се препъна и падна на ринга, но не бе маркиран нокдаун.

В следващите рундове имаше само един боксьор на ринга и това бе Фюри, а неговият противник бе безпомощен и бе разклатен. В седмия рунд реферът спря мача и в крайна сметка победата бе за Фюри с технически нокаут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: Тайсън Фюри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
19
 
! Отговори
Джери Дадал преди 4 години
Напълно съм съгласен с всички, които разбраха и споделят мнението, че причината Кени Бейлис да прекрати мача е главно, защото от щаба на Уайлдър хвърлиха кърпата, решение, което в крайна сметка предпази вече бившия шампион от по-сериозна травма.
63
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 76 Алооо, Реферът прекрати мача секунда преди да хвърлят кърпата. Сам каза че в момента в който е спрял мача е видял и кърпата в интервю след мача.
62
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 56 Точно заради хвърлената кърпа съдията прекрати мача. Дават на забавен каданс как я поглежда че е на пода и прекратява мача.
61
4
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Гледайки и втория мач на тези двамата се убеждавам, че мачът между Кобрата и Джошуа е за трето и четвърто място.Нямат никакъв шанс нито срещу Уайлдър, ада не говорим срещу "гардероба" Фюри.Кобрата по-добре хич да не се пробва срещу Краля на номадите.Всъщност Краля на номадите е правилният превод, а не ромския крал, както погрешно го наричат.
60
3
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Браво ! Добро зрелище. Хубав мач !Цяла нощ будувах, но си заслужаваше.Шоуто беше на ниво.Излизането на двамата Фюри облечен като крал носен на трон, а Уайлдър като черен терминатор на фона на черен рап беше впечатляващо.Мачът също си заслужаваше.Фюри доказа, че е най-добрият в момента в най-тежката категория.Щабът на Фюри му беше изготвил перфектна тактика. Уайлдър вдига 8 кг. тегло, но и Фюри го прави. Така разликата остава.На Уайлдър обаче това не му повлия добре. Беше по-бавен днес.
59
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обикновен човек ако бъде ударен с такъв здрав тупаник, при който на Уайлдър му се спука тъпанчето...щеше да е в безсъзнание.
58
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви са тея нещастници?Кобрата щеше да ги мачка и двамата.
57
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 69 Чак пък в самото начало. Уайлдър нанесе здрави удари в главата на Фюри във втория рунд и спечели рунда. Но тоя удар дето му спука тъпанчето в третия рунд беше преломен за изхода на мача.
56
5
 
19
 
! Отговори
Големия член преди 4 години
Мачкай Гришо!
55
1
 
15
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
А кои не са елементарни в момента в тежка категория тогава? То не останаха, бе, разбирачВидя се че през целият двубой, Фюри беше по-мотивираният и подготвен. Уайлдър беше в летаргия. Демонстрацията на превъзходство и първичният инстинкт изчезнаха още в самото начало.
54
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ударът в третия рунд от който му се спука тъпанчето( смятайте какъв удар е било) на Уайлдър реши всичко. След този удар Уайлдър беше тотално некоординиран и си мислех че ще издържи до 4-я рунд най- много, но показа че може да носи много на бой. Дано се завърне по- силен отвсякога Уайлдър, както и обеща след края на мача.А дано пък Тайсън Фюри си запази тази форма, че ще е интересно кой ще иска да се бие с него след този мач. )))
53
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФЕН, той Кобрата да не се среща с Уайлдър че тоя ще го умъртви, к'во остава пък за Фюри.
52
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 63 Кое не разбра бе? По един рунд в актива си имаха двамата след първите два рунда!
51
18
 
7
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Защо не се би Кобрата за титлата? Пак прецакаха малка България, защото знаят, че ще бие черният блъскач:(
50
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 51 Разбирач, самият Тайсън Фюри каза след мача, че Уайлдър ще стане пак световен шампион. Ама ти щом казваш че е елементарен боксьор Уайлдър...така ще да е!)))
49
0
 
13
 
! Отговори
Американ преди 4 години
"и в съдийските карти се виждаше по един рунд за двамата след първите два" --- това който го е видял, да отиде на очен. Щото тука са видели всички рундове за Fury.
48
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фюри загуби първия мач според мен, съдийското решение беше платено. Втория си го спечели.
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти да пребиеш човек като Уайлдър....??? Кво остава пък за другите боксьори.до 51 Да кажеш че Уайлдър е елементарен боксьор??? А кои не са елементарни в момента в тежка категория тогава? То не останаха, бе, разбирач.
46
15
 
4
 
! Отговори
Уайлдър преди 4 години
Уайлдър шампион!
45
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много висок- 206 см, млад и учудващо пъргав за телосложението си е Тайсън Фюри. В тази си форма няма боксьор на този свят който да го победи.Баххти дърваря...кефи ме!

Спонсорирани публикации