Фюри детронира бомбардировача Уайлдър и отново е световен шампион!

Голяма вечер за Циганския крал
Обновена: 23 фев 2020 07:51 | 23 фев 2020 07:45, Екип на Dnes.bg
134
Фюри детронира бомбардировача Уайлдър и отново е световен шампион!
Снимка: Gol.bg

Тайсън Фюри отново е световен шампион, след като детрoнира носителя на трофея във версия WBC Дионтей Уайлдър след технически нокаут в седмия рунд, съобщи Gol.bg.

Това е 30-а победа на сметката на Фюри, като британецът има и едно равенство срещу днешния си противник в предишнaта среща между двамата.

Шоуто между двамата се проведе в Лас Вегас, в "MGM Гранд Гардън Арена", а американецът бе видимо разклатен след нокдауна в който бе пратен в третия рунд.

Загубата е и първа на сметката на американеца, който до момента имаше 43 победи и едно равенство в предишните си срещи и бе направил общо десет защити на титлата си.

Oще от първия рунд битката между двамата започна доста настървено и те си размениха удари, а във втория рунд определено американецът бе малко по-активният и в съдийските карти се виждаше по един рунд за двамата след първите два.

Разковничето обаче бе в третия рунд, когато Уайлдър бе пратен в нокдаун и след това играта му сериозно се разстрои, тъй като видимо той не се чувстваше никак добре.

В четвъртия рунд янкито не можеше да пази равновесие и на два пъти се препъна и падна на ринга, но не бе маркиран нокдаун.

В следващите рундове имаше само един боксьор на ринга и това бе Фюри, а неговият противник бе безпомощен и бе разклатен. В седмия рунд реферът спря мача и в крайна сметка победата бе за Фюри с технически нокаут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: Тайсън Фюри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
29
 
! Отговори
Mnenie преди 4 години
20 килограма е много голяма разлика...Кобрата ако излезе срещу Фюри, не ми се мисли...
43
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 32 Съдията и да не беше прекратил мача, това щеше да стане след секунди, защото от щаба на Уайлдър хвърлиха кърпата на ринга. Даже Уайлдър не можа да разбере отначало че съдията е прекратил мача по негово решение, защото като видя кърпата отиде до щаба си да ги пита що са я хвърлили.
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милко Калайджиев срещу Азис само че не бокс, а кеч. Милко ще пробва да изкара оня поглед дето го вадеше Скалата, а Азис си е жив Ракиши
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз чакам баш-мача на века - Милко Калайджиев срещу Азис.
40
1
 
35
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Фюри и Руиз доказаха, че не е нужно да имаш тяло, изваяно като на Аполон, а може и да си сланинест и да мачкаш манекените с божествени тела
39
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато писах,че Уайлдър е елементарен боксьор с един удар, а Фюри е класа-нацвъкаха ми минуси "Разбирачите".
38
2
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Обикновен човек няма да може да понесе и една десета от зловещите удари които понесе Уайлдър. В този мач доказа че носи на бой изключително много.Носи на бой Фюри! След такъв нокдаун като в първият двубой, повечето боксьори лежат по пет минути на пода.
37
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано само не тръгне по оня път с дрогата пак Фюри, защото е млад на 31 години и ако си запази тази форма не виждам кой може да го победи в близките 5-6 години. А ако се срещне с Джошуа, ще има умъртвяване!
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще цитирам Уесли Снайпс във филма "Безспорният", когато в затвора докато беше в изолатора и беше непобеждаван боксьор в затвническите мачове каза на една жена от администрацията, която го пита не се ли страхува от световния шампион, който също беше в затвора за изнасилване и той:"Мадам, не се страхувам от него. Всеки рано или късно си намира майстора. Въпросът е колко дълго ще си на върха."Така че Уайлдър си намери майстора, Джошуа също, ред е на Фюри и той да си намери майстора рано или късно
35
1
 
12
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
То братчета беше в публиката и се опита да го защити ама ония не слуша.Викаш- не в главата,не в главата. Не мойте бухта челяка. Ама хулиган с хулигана.
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко, мислех че ще се бият докато единия умре на ринга.Това не е никакво шоу, с нагласен цирк.
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 40 Никой не е побеждавал Фюри изобщо...Какви последни мачове те гонят бе брат?
32
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джошуа победен, Уайлдър победен, излиза само Фюри от тежката никой не го е побеждавал в последните мачове.
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 37 Върви му разправяй на тоя....Все едно аз като фен на Виталий Кличко да исках да продължи мача му с Ленъкс Люис, когато съдията прекрати мача, защото Виталий можеше да си загуби едното око, а Виталий го водеше по точки даже и беше готов да си загуби окото но да го нокаутира. Съдията беше прав в случая че прекрати мача.
30
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Следващ мач Фюри срещу носителят на черен колан, 171 Дан, Кинг фу панда, осеменителят на манекенки, барселонският перач на руски пари..... Бат Бойко Борисоввввв
29
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 32 Ти за първи път ли гледаш бокс, бе? Това да не ти е уличен бой където се бият до убиване без правила? Това е спорт и преди всичко е важно здравето на спортиста. Съдията прецени, че Уайлдър повече не може да се защитава, а само да отнесе някой друг удар повече и да бъде тежко увреден.Затова спря мача.
28
1
 
25
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Аз ви казвах, че Уайлдър не е нищо особено.Добър маркетингов продукт, чисто живoтнo.
27
24
 
2
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Явно е , че с бокса си на вие. Тъпанче се пука само с непозволен удар от страни или отзад. Целият мач беше пълен с такива. Съдията тотално се провали
26
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И що съдията спря мача? Уайлдър си беше на крака и понасяше ударите и даже беше недоволен че е прекратен мача. Трябваше да го видим на пода и да не може да се изправи. Развали ми кефа тоя съдия, честно.
25
5
 
16
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Пулев ше изяде още един нокаут срещу Фюри.

Спонсорирани публикации