Според зодията: Коя е вашата слабост? (1 част)

Близнаците са твърде нетърпеливи
24 фев 2020 17:52, Екип на Tialoto.bg
6
Според зодията: Коя е вашата слабост? (1 част)
IStockphoto

Всяка зодия си има своите качества, позитивни личностни черти, но и негативни характеристики. Според известния американски астролог Линда Гудман всеки от 12-те зодиакални знаци си има две основни слабости. Вижте ги кои са:

Овен: Нетактичен и егоцентричен
 
Овенът е бебето на зодиака, което вечно се опасява някой да не постъпи несправедливо с него. Хората от тази зодия винаги изразяват открито своето мнение, но често след това съжаляват за липсата си на всякаква дипломация. Хората от този знак се научават на скромност и смирение само след много мрачни неуспехи и житейски уроци. Освен това Овенът слага винаги своите нужди на първо място, което често е изпитание за близките му.
 
Телец: Изключително твърдоглав и дебелокож
 
Истината е, че Телецът е упорит човек, който действително може да бъде непоклатим по отношение на своите мнение и позиция за нещата. Освен това хората от тази зодия са толкова стабилни, че нищо не може да смути тяхното спокойствие. Може огън да избухне до тях и те да не се помръднат, ако не желаят да го направят. Понякога хората мислят Телците за мързеливи, но те по-скоро са егоисти, които обичат да живеят в мир и спокойствие и не искат никой да ги закача за нищо.

Близнаци: Нетърпелив и непредвидим
 
Тези хора са непредвидими, нетърпеливи и неточни, когато става въпрос за среща. Типичните Близнаци мразят всякакъв вид рутина, която ги кара да се чувстват като птица в клетка с подрязани криле. Те не обичат монотонното ежедневие, то ги кара да бъдат по-мрачни и навъсени. Типичният човек зодия Близнаци винаги пристига със закъснение на срещите си, не защото е забравил часа, а защото някакви интересни неща по пътя му са отклонили вниманието му.
 
Останалите зодиичетете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЛИЗНАЦИТЕ СА ТВЪРДЕ ЛЪЖЛИВИ
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Асам Веган!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наи големите иьмислици
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сме зодии!
2
1
 
1
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Може да си православен арменец - имат малко по-различно православие.
1
2
 
2
 
! Отговори
Моята слабост, преди 4 години
според зодията е, че не вярвам в зодии и мошенниците, които стоят зад този бизнес.Лично ги познавам повечето.:-DИли си православен, католик, англиканец и т.н. Или си зодияджия. Християнството и зодиака, таро, и т.н. са абсолютно несъвместими.

Спонсорирани публикации