Тържество на живота: Последното сбогом с Коби Брайънт

Спортисти, певци, актьори и фенове почетоха паметта на звездата на церемония в Лос Анджелис
25 фев 2020 10:18, Ния Христова
33

Снимки: БГНЕС

Най-известните баскетболисти, актьори, певци и други звезди от спорта и шоубизнеса почетоха паметта на баскетболната звезда Коби Брайънт. Съпругата му Ванеса Брайънт, с която той беше от 17-годишна възраст, произнесе трогателна реч в памет на съпруга и дъщеря си.

Той загина на 26 януари в катастрофа с хеликоптер в Калабасас, Лос Анджелис. Заедно с него загина и 13-годишната му дъщеря Джиана, както и останалите девет души на борда.

Мемориалът беше наречен "Тържеството на живота" и се проведе в зала Стейпълс център, където звездата от НБА игра през цялата си звездна кариера.

Ванеса Брайънт сподели с всички присъстващи, че дъщеря им Джиана е била "изключително добро дете с блага душа".

"Той беше всичко, което имам", каза още Ванеса, която има 4 деца от баскетболната звезда.

Певицата Бионсе откри церемонията с изпълнение. Други, които се присъединиха към церемонията бяха Кристина Агилера, Алиша Кийс, водещият Джими Кимел, Дженифър Лопес. Речи държаха бившият съотборник на Коби Шакил О'Нийл, звездата на Лейкърс от 80-те Меджик Джонсън и най-добрият играч в историята Майкъл Джордан, който не успя да сдържи сълзите си.

"Заедно с Коби умря и част от самия мен. Почивай в мир, малки братко", каза Джордан.

Съпругата му Ванеса заведе дело срещу компанията собственик на хеликоптера. Пилотът на машината също беше сред загиналите в катастрофата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
6
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 4 години
Всички "разбирачи", ***, хейтъри - млък!Човек вдъхновил милиони хора по света - бедни, богати, спортисти, музиканти, журналисти, деца, старци.Какво значение има дали е американец, чернокож, баскетболист - не заради това му се отдава почит, а защото е оставил нещо след себе си.Човек показал, че ако се трудиш няма невъзможни неща, че силата на волята може да е по-силна от болката.Светата троица на House MD от коментар 6 реват като малки деца за Коби, но те са друга бира, ние само мразим.
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Африка измират на ден хиляди кобета. Спрете да ни занимавате с йезуитската гузна съвест на робовладелци и колонизатори.
18
3
 
5
 
! Отговори
Тъпаци преди 4 години
Това "последно сбогом " се върти вече един месец.А хора умрат всяка минута.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея американци от всяко едно нещо правят шоу... че и певци, концерти...
16
2
 
5
 
! Отговори
ЧЕРНА ДУПКА преди 4 години
Меджик Джонсън е с хив от 93та и още е жив, Кобето как са наниза като Колин Макрей с хеликоптер жалко
15
7
 
8
 
! Отговори
Верка преди 4 години
Не го знайме кой е човека ам а щом е американец и го дават по новините значи трябва да ни е тъжно на нас и да плачем. Скърбя, на моя няма да му пускам 14 ден траур ша обявя. Он ша *** зашамари....ама за това човек трябва да се страда
14
6
 
18
 
! Отговори
Митко 21 см преди 4 години
В чест на този велик човек, а и за да се задоволи нагонът на всички чуждопоклоници, които плачат във фейсбук и пускат сълзливи човечета, може да се прекръсти името н а Площад Ал. Батемберг в София на Коби Брайънт. След това американците ще кръстят и те площади н Гунди и Котков и току виж може фейсбук оплаквачите и виза да получат бухахах
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 13 Това че се е помислил за Бог според теб, няма нищо общо с идиoтските въпроси на тоя House M.D. " Ама кой е Коби Брайънт?" "Каква е статистиката му на играч?"Разбра ли, бра'чед?
12
15
 
11
 
! Отговори
Kobeto преди 4 години
Ако не беше умрял, нямаше и да съм чул все още за него.
11
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постигнал е всичко това и накрая затри 8 човека защото се е помислил за бог
10
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 House M.D. 5 пъти шампион в НБА! 2 пъти Олимпийски шампион!2 пъти най-добрия на финалите в НБА!2 пъти най-добър реализатор в НБА!На 34 години и 104 дни става най-младият играч в историята на НБА преминал границата от 30 000 точки!Има 33 643 реализирани точки( Майкъл Джордан за справка има 32 292)!И този човек питаш какво е постигнал???Палячоооо, изчезни!
9
1
 
9
 
! Отговори
23 преди 4 години
Коментатор #7 ти не знаеш ли да използваш Гугъл, ами си задаваш въпросите тук. Отвори, виж, пусни си няколко мача, в ютюб и ела пак се изкажи, но този път подготвен.
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умрелия си е умрял,живата ще съди компанията за пари.Американците са по тия неща.
7
6
 
21
 
! Отговори
факт преди 4 години
тоя за кой пореден път го погребват?!айде оставете го човека да почива в мир, американски позьори
6
38
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Шакил О`Нийл зная, Ървин (Меджик) Джонсън признавам, а Майкъл Джордан е велик. Светата троица на баскетбола в САЩ между 1990 г. и 1998 г. Ама кой е Коби Брайънт? За кой отбор е играл? На какъв пост? Каква е статистиката му на играч?
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига си трил, бе...една нормална дискусия не можем да направим помежду си.
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5 Поклон се прави пред човек, който е постигнал нещо голямо в живота, а не пред такива като теб дето единственото им смислено нещо е да плюят във форумите.
3
6
 
15
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Кърк Дъглас допринесе в пъти дори за световната култура.Всички знаят,всички ползват неговите постиижения.Една статия за смърта,за този пр-...амт през ден!!!Кърк си даде всичките пари за благотворителност,тия по стара малцинстъвена традиция ,всичко ще си е за родата да ядат ид а се тъпчат,каквото са постигнали белите....Побъркан свят и журналистика!!!
2
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всички пишещи глупости като коментари-замислете се дали някога ще съберете толкова хора да ви почетат...Ще си свършите жалкият животец и ще си умрете като овце без история.
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мир на праха му.Велик беше.

Спонсорирани публикации