Вдъхновено от "Сексът и градът"! Сара Джесика Паркър пуска линия сандали

Актрисата влезе в ролята на Кари Брадшоу
14
Вдъхновено от "Сексът и градът"! Сара Джесика Паркър пуска линия сандали
Снимка: Getty

Сара Джесика Паркър явно не е забравила за героинята си Кари Брадшоу. Актрисата влезе в образа на журналистката за цели 6 сезона в сериала „Сексът и градът“. Поредицата продължи от 1998 до 2004 година и се счита за феномен, успял да промени телевизията.

 
Едно от нещата, с които сериалът впечатляваше, бяха модните избори на героините. Компания на Паркър правеха Ким Катрал (Саманта Джоунс), Кристин Дейвис (Шарлот Йорк) и Синтия Никсън (Миранда Хобс). Тоалетите и обувките веднага се превръщаха в хит сред жените и бяха почти задължителни за всяка една фенка на сериала.
 
Сега екранната Кари Брадшоу обединява сили с профила в Инстаграм „Every Outfit on Sex & The City“, за да пусне на пазара лимитирана серия от сандали, които са в два различни цвята. Те са вдъхновени от тези на Christian Louboutin, които Паркър носи в трети сезон на „Сексът и градът“. Тогава тя обува един син и един розов сандал. 
 
Дизайните на актрисата ще бъдат в розово и жълто и ще струват 385 долара. Едната обувка има и допълнение от бляскав аксесоар на предната каишка. Засега сандалите разполагат и с 10 сантиметрово токче, но Паркър обеща, че в близкото бъдеще ще има повече разнообразие. 
 
Според описанието на продукта, 20% от печалбите ще бъдат дарени на организацията „The Empowerment Plan“ в Детройт, която осигурява работа и обучение на лица с ниски доходи, които произвеждат спални чували за нуждаещите се. По-голямата част от участниците са самотни майки, които живеят в приюти. 
 
Сара Джесика Паркър вече е носила един чифт от тази линия по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2019 година. Това се случва близо 20 години след като те се появяват в „Сексът и градът“. 54-годишната актриса разкри тогава как тя и дизайнерката на сериала Патриша Филд се сдобиват с идеята.
 
„Имахме два различни вида сандали на Christian Louboutin. Пат и аз избрахме по един от всеки. И двата бяха толкова красиви и толкова си отиваха, че решихме да ги съчетаем. Още по-хубавото беше, че си отиваха и с роклята“. 
 
Това не е първата колаборация на Сара Джесика Паркър, чиито средства отиват за добра кауза. През 2019 година тя организира разпродажба на обувки от собствения си бранд и продаде около 5000 чифта. Всичките печалби отидоха за център, лекуващ болни от рак.
 
Още новини от света на модата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министерството на истината
5
0
 
2
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
ТЕ хубаво цъкат на "бан" бутончето, ама нито те, нито "ИТ"-тата дето са им го сложили имат представа как работи.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички женки след тоя сериал станаха самостоятелни, надути пръчки. Само дето това е кино, а другото реалния живот. Сега масово сте самотни майки и ви люши кой ви хване :) Поне акъл да имахте...
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За служителите на днес.бг и за бановете ли пишеш?
2
2
 
2
 
! Отговори
наистина подкови преди 4 години
при това криви.
1
2
 
5
 
! Отговори
като я гледам, преди 4 години
сандалите й вероятно ще са с формата на подкови.

Спонсорирани публикации