В кои професии зодиите изкарват най-много пари?

Лъвовете искат да са лидери
3 мар 2020 22:45, Екип на Tialoto.bg
8
В кои професии зодиите изкарват най-много пари?
Pixabay

Овен

Когато става въпрос за смелост, инициатива и целеустременост, няма равни на хората от тази зодия! Те обичат да преследват нови цели и се втурват презглава във вълнуващите, актуални планове. Представителите на Овен са склонни да рискуват по пътя си към успеха и големите пари. Бюрокрацията и работата зад бюро ги задушават. Те имат потенциала да бъдат успешни предприемачи или да постигнат много в поприще, в което има състезателен дух и съревнование – в армията или в спорта, в кулинарията.
 
Телец
 
Тези хора бавно и методично се стремят към забогатяване и успех. Те работят упорито и притежават невероятна издръжливост и устойчивост, които им помагат да преодолеят всевъзможни препятствия в кариерата. Те процъфтяват на открити работни места, в творчески професии или на места, където се пътува много и също като Овен не виреят добре в офис с 8-часов работен ден. Телците могат да направят добри пари, ако се насочат към кариера в банковата или финансовата индустрия.

Близнаци
 
Вие сте изпълнени с енергия и позитивизъм и обичате да сте в постоянно движение. Освен това вие сте гъвкави и лесно приспособими, и именно тези ваши качества ви водят по пътя към успеха. Вие ще се реализирате добре в професия, която включва разнообразни дейности, защото мразите скуката. Близнаците имат бърз ум и ловки пръсти и се справят добре в информационните технологии и в медиите. Те могат да бъдат пилоти, артисти, фотографи и др. Възможно е да сменят няколко различни кариери в живота си.
 
Рак
 
Вие се чувствате в безопасност само когато имате заделени пари в банката, така че сте готови да работите усилено, за да забогатеете. Хората от този зодиакален знак са неуморни и амбициозни по натура. Те се справят отлично в професии, свързани с политиката, образованието и здравеопазването, защото са много грижовни. Те могат да направят кариера и в търговията с недвижими имоти, като архитекти или дизайнери или като мебелисти – всичко свързано с дома.
 
Лъв
 
Каквато и кариера да преследват, хората от тази зодия искат да са в лидерска позиция – само това ги вдъхновява и мотивира. Те имат голямо его, но и са доста способни в това да командват другите. Те нямат нищо против да бъдат център на внимание и затова вратите за много професии са им широко отворени. Те се справят отлично в професии, където има сцена или трибуна. Могат да натрупат пари като спортисти, хотелиери или търговци.
 
Останалите зодиичетете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
зодии преди 4 години
Какво общото е между медии информациони технологи и пилоти??? или " Те се справят отлично в професии, където има сцена или трибуна. Могат да натрупат пари като спортисти, хотелиери или търговци" - тук може би искате да кажете актьори???
7
0
 
0
 
! Отговори
зодиии преди 4 години
Интересно"Те процъфтяват на открити работни места, в творчески професии или на места, където се пътува много и също като Овен не виреят добре в офис с 8-часов работен ден. Телците могат да направят добри пари, ако се насочат към кариера в банковата или финансовата индустрия." - Там работата им зад бюро не им мърда . Не си ли противоречите"Близнаците имат бърз ум и ловки пръсти и се справят добре в информационните технологии и в медиите. Те могат да бъдат пилоти, артисти, фотографи и др."
6
2
 
0
 
! Отговори
Въййй преди 4 години
Съгласна съм с това което пише за моята зодия .Аз съм Телец и съм мн добра , дори най добра по Математика
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички зодии, без изключение, могат да изкарат у нас пари само ако са в управлението на държавата или са рода или близки по друг начин на такива. Та, другарки и другари, зодиите у нас са без никакво значение, тъй като начинът е само един - "връзки" и безочие.
4
1
 
10
 
! Отговори
*Разумен преди 4 години
Зодия Дупетат-питайте ги лично колко изкарват.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е истина, сънувам кошмар!
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички зодии изкарват най-много пари от една професия - гербав крадец!
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
зависи от офисът ако е пълен със сенилни дъртаци дошли да се топлят и спят не не виреем добре.офис е едно,клуб на сърдитият пенсионер-друго.

Спонсорирани публикации