Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан

Има ли наистина болни в САЩ, запитаха се китайците?
13 мар 2020 08:10,
470
Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на Министерството на външните работи на Китай Чжао Лицзян направи предположение, че новият коронавирус е попаднал в китайския град Ухан в края на декември миналата година по вина на американските военни. Той написа това на своята страница в „Туитър“, предава ТАСС, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

„Кога се появи „нулевият пациент“ в САЩ? Колко хора са инфектирани? В кои болници са хоспитализирани? Вероятно, именно американските военни са донесли епидемията в Ухан, бъдете откровени! Обнародвайте данни (за заразените с коронавирус в САЩ)! САЩ трябва да ни обясни всичко!“ – заяви чиновникът.

Представителят на китайското външнополитическо ведомство обаче не обясни по какъв начин е могъл да попадне коронавирусът в Ухан с помощта на американските военни.

Епидемията, причинена от новата коронавирусна болест, беше регистрирана в края на декември 2019 г. в Централен Китай. На 11 март Световната здравна организация я призна за пандемия. Случаи на инфекция са регистрирани в повече от сто страни, включително България. Общо според СЗО са заразени над 118 хиляди души, около 4,3 хиляди са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
1
 
! Отговори
пул преди 3 години
Американците са ! Спин ,ебола,свински и птичи грип са създадени в лабораторията на форт ДЕТРИК-Мериленд .Китайците го засичат КОВИДА след посещение на американски военни спортисти в Ухан и всичките 10 военни са дошли болни с настинка и температура и не участват в игрите . Прочетете и тогава говорете !
408
1
 
12
 
! Отговори
Велика Франция преди 4 години
Сащ хвърлиха вируса, а сега ни лук яли, ни лук мирисали. Сeнилния старец Тръмп е способен и на далеч по-гадни неща.
407
13
 
7
 
! Отговори
Niki преди 4 години
Прилепи , зайци , змии и мечки, разбира се.Абсурд е да е създаден в лаборатория на световния терорист номер 1 , абсурд.
406
12
 
14
 
! Отговори
Самурая преди 4 години
Ама време беше. Поотмина им вируса и сега пускат нов. И то само заради онзи ден. Заради направените критики, че не са положили достатъчно усилия, да ограничат всичко в началото. Пък, че сега целия свят страда заради тях. Не им пука. То кога ли в тази държава живота е струвал нещо. Мисля че едно извинение на всички страдащи щеше по да свърши работа.
405
50
 
9
 
! Отговори
Mother Russia преди 4 години
Ами ако Джуджи стои зад всичко? Сега се наслаждава как целия свят, който беше срещу него страда. А той има ваксина, но ще изчака да зарази повече хора и тогава ще почне да я шитка. Путин е единствения, който може да го е направил, ако това е биооръжие.
404
46
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да много удобно... Пак САЩ ви направили нещо. Или вие правихте мутация на щама и го изтървахте. САЩ защо им е да пускат там, като знаят че ще стигне до тях.
403
4
 
12
 
! Отговори
До име преди 4 години
Я прочети пак, каква глупост си написал.
402
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е доказано друг път. Само 100 000 . Каква мислиш, че е била популацията на северноамериканските индианци?
401
14
 
3
 
! Отговори
Do waffles ss преди 4 години
Еййй, много са ти големи очите. Когато белите стъпват на новия континент те наистина заразяват местното население с какви ли не тежки болести, но не само индианците не са имали имунитет, но и белите. Това за одеалата е пропаганда, от някои се счита, че е имало такова нещо, но не е доказано. И ако е имало то са починали не повече от 100000, а не милиони. Аман!
400
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайският Жириновски явно е тоя! Последните години, всички вируси идват от Азия.
399
9
 
10
 
! Отговори
Др охболи преди 4 години
Не е вярно. Вирусът е създаден, от Елвис Пресли, заедно със Висоцки и Чингис хан. Мао го пренася през границата под зоркото око на Кенеди и Конфуции. След което Хипократ го тества на остров лесбос-хомос. ХЕЙТЪРИТЕ всеки ден подновяват държавите и създателите, за да има да се чете и коментира от техни колеги хейтъри. Хейтър вирусите които никога не липсват са корона вир. Синът, чумата и всички гадости. Дано някога се срине интернетът, данооооооо!!!
398
9
 
31
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Може да се отбележи,че САЩ имат исторически опит в използуването на биологично оръжие.Когато завладявали средният и далечният запад ,подарявали на местните индиански племена,вълнени одеяла ,с които са завивани болни от едра шарка или тиф.По исторически и причини и изолацията на американският континент,те нямали изградени анти-тела и смъртността при тях смъртността била близо до 90%.,.В случая се забелязва,че двата протимника на САЩ,Китай финансовият противник и Иран-политическият в зоната на близкият изток имат най-голям брой заразени
397
3
 
23
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Имаше тв предаване ,като ДВСК влизаха изненадващо на проверки в кухните на китайски ресторанти.Беше пълен потрес.
396
7
 
21
 
! Отговори
Ю кортес преди 4 години
Китайците да престанат да ядат живи гъсеници кучета котки прилепи.Също и поне елементарна хигиена и термична обработка.
395
3
 
14
 
! Отговори
Готин преди 4 години
Всички нови технологии се използват първо от военните. Това са преимущества спрямо потенциалните врагове. Обикновените хора разбират за тях десетки години по късно. По повод биологичните войни и дали е възможно създаването на такъв вирус. Преди повече от десет години по Дискавъри, американски учен каза, че не е проблем за тогава, създаването на човек приспособим към условията на други планети. Проблем е неговото довеждане до там. Ставаше дума за хора дишащи метан или азот с хриле и т.н
394
15
 
49
 
! Отговори
КокоБикч преди 4 години
Слаба ракия сте в БГ! Не забравяйте, че те си свалиха кулите-близнаци и си удариха Пентагона(с ракета обаче, щото и до днес не показаха една снимка или парче от самолет там, а и удара беше повече от два пъти по-малък от размаха на крилата на пътнически Боинг)..Мислете малко с тия глави празни- естествено, че е нагласено всичкото това нещо
393
15
 
15
 
! Отговори
Име преди 4 години
До ERICHКитай има история на не повече от 70г. Те лично се отказаха от историята си като изгориха книги храмове и паметници още началото на комунизма. Затова трябва да се знае историята да не говорите глупости
392
3
 
22
 
! Отговори
Я по-сериозно... преди 4 години
Е, много ясно, че тази чyмa e дошла от прилепите, а не от лаборатории на цру в сащ.Или...?
391
24
 
22
 
! Отговори
Бай 100ян преди 4 години
Вируса е създаден от Китайци , както повечето *** из търговските обекти. От играчка е станала плачка и сега целия свят страда.
390
2
 
19
 
! Отговори
Финансист преди 4 години
Това е много много пошло . Да разбиеш Китайската икономика има прекалено много механизми .ЕС увеличиха митата ,САЩ още повече . Стоките с антидъмпинг скочиха десеторно. Ако наистина човешки разум стои зад корона вируса ,то плана е следния - Продавам всичко което имам (акции , имоти ) , играя къси позиции . След което пускам вироса и когато всичко стигне около дъната купувам отново !

Спонсорирани публикации