Графа: Музиката е моето призвание

Певецът говори за "Музикален дом", за живота в социална изолация
23 мар 2020 17:37, Ния Христова
29

Владимир Ампов - Графа отвори дома си за своите последователи във Facebook. Той е сред изпълнителите, които решиха да зарадват феновете си с онлайн концерти. 

"Щастлив съм, че по някакъв начин успявам да съм близо до феновете си и хората, които обичат моята музика. Много деен човек съм и не мога да спра да правя това, което обичам - музиката е моето призвание. Лайвстриймвам от моето студио и различни части на моя дом. Слава Богу, че имам домашно студио, защото в такава ситуация мога да изнасям концерти абсолютно безплатно", каза Влади Ампов пред Bulgaria ON AIR.
 
Изпълнителят призна, че обича да бъде близо до хората и не се прави на някакъв друг човек. Хората ще имат възможност да видят още една страна от мен, отбеляза той. 
 
"Очаквайте следващите епизоди на "Музикален дом", ще бъдат през интервали от време. Целта ми е хората да се усмихнат, да се почувстват близки до мен. Не виждаш и не чуваш хората, само виждаш какво пишат. След това прочетох и им благодаря за топлите думи. Ние също имаме нужда от тази любов, музикантите сме много социални хора. Вътрешна потребност е отново да се виждам с тях", сподели още Графа. 
 
Певецът добави, че мисли за нова музика, докато прекарва времето си вкъщи със семейството. Излиза от дома си само за хранителни покупки. 
 
Графа има планиран концерт а 10 юни на стадион "Българска армия". Той увери своите фенове, че концерт ще има, но датата може да бъде друга.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало музикалният инвалид. Кой ти слуша напъванията. Такива като теб и Баща ти ли. Ти слушал ли си истинска музика за ушите и душата. Не нее Чалга. Юрая хиип, дееп пурпле, слейд, суит, блек саабат и още още още стотици които никога няма да чуеш и рабереш. С твоите повр, ъщни си за кене, фа.
24
0
 
11
 
! Отговори
Shreck преди 4 години
Кой е тоя "Граф". Вероятно графството му е в Горно Нанадолнище, където е роден тоталният кадърник.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ко речи?!
22
16
 
0
 
! Отговори
Панагия преди 4 години
Коментарите са пълни със злобари и завистливци. Ако не харесвате даден човек и това, което прави, просто игнорирате статията! Лесно! Но този сайт е населяван от стотина старци, които прекарват времето си в разпръскване на злоба и негативизъм, подобно на змии, докато си мислят, че са в центъра на света, не осъзнавайки, че са никои. Смехотворно!
21
0
 
8
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
Vladko, ne ni izmachvai ! Ne ne e Tvoe prizvanie !!! Muzikata za Motsart e bila prizvanie !!! Ti si samo nabeden Salieri !!!
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Завалийката той. Ще си пеете и свирите отсега нататък от вкъщи. Няма ивенти, няма сбирки, няма купончета.
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6 Сравняваш велики гласове, като тези на Васил Найденов, Лили и Георги Христов, с гласеца на Владко Графа!? Премери си температурата, със сигурност си я хванал короната... ;-
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че не е пеенето, а само музиката. Той на Ню Хемпшир ли е граф?
17
0
 
16
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
Аз този го ползвам за лечение срещу запек.
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това момче е типичен пример как медиите години наред упорито опитват да лансират някого, но така и никой не се интересува от него, просто защото е посредствен и доста лишен от талант. Навремето при майка му и баща му номерът минаваше, но в днешно време няма как. И за този, който по-долу казва, че на запад щял да бъде велик.... еми никой не го спира. Със сигурност е правил опити, но възможностите са му само до бг радио, сори.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искате нормален живот... не ползвайте Facebook...Това да се ровите от любопитство в различни профили е просто извратено... От нарцисизъм и суета да показвате" личния " си живот, пък е просто инфантилно...Ежедневно да качвате селфита заради едното си его, пък е смешно и глyпаво...
14
1
 
17
 
! Отговори
Mihail преди 4 години
Koi se vulnuva ot tebe be leshper?! Skrii se nyakude i ne zanimavai horata s tupata ti muzika !
13
18
 
1
 
! Отговори
Теди от София преди 4 години
Влади, ако искаш напиши песен за двама души които случайно са разделени от много обстоятелства, но след 5 години случайно се срещат и любовта им започва отново, само че този път остава завинаги. За мен и моя приятел и инашата история. Влафи, ти си единствения от младите творци, чиято музика харесвам! Браво момче, помня те като беше малък, аз съм по голяма от теб.Респект благодаря за прекрасната музика на световно ниво, защото май другите не могат да те догонеят! Бъдете здрави семейството!
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6Научи се първо да пишеш и да се изразяваш на български език, след това обяснявай кой какъв е! Графа е бездарник, музиката му НЕ СТАВА. Не може да очакваш, че след като ти и стадо овце го харесвате, всички ще го харесват.
11
1
 
27
 
! Отговори
surr3a1 преди 4 години
Това лице може да има талант за музика, но не и талант за пеене. Песните му са противни, а текстовете му са покъртителни. Той не знае какво е рима и всяка негова песен е пълен ужас. Това, което не разбирам е как може някой от певците в тази държава да е толкова лицемерен, че да не му го казва в очите? Този човек не трябва никога и по никакъв повод да му се позволява да пее!
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекалено е Владко да се слага редом с Лили Иванова и Васил Найденов
9
1
 
9
 
! Отговори
xdfgh преди 4 години
Гряха!:))))))))))))))
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като е велик, да отива на запад тогава, това най ще ни зарадва, и без това си имаме ДАРА, БУБА, МАРА, ПАПИ И ТИТА
7
1
 
23
 
! Отговори
Общо преди 4 години
Общото и различното между мен и Графа..И двамата не можем да пеем,но...не може да не пеем.
6
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Незная какъв им е проблема на тези които са оставили повечето коментари тук, освен общия признак че не са в добро психическо здраве! Съмнявам се ме е завист, за духовното състояние на твореца, както и успехът му като творец и в материален аспект! Преди малко слушах негов концерт и имаше безброй хора мисля на арена Армеец. Ами влезте и вижт колко хора са посетили този концерт. Защо ли? Заради таланта. Малко са българските таланти, сецам се за няколко Лили, Васил Найденов, Георги Христов и Влади.

Спонсорирани публикации