Рецептата Dnes: Бисквитена торта с маскарпоне

Поглезете се по време на изолация
25 мар 2020 08:28, Криси Табачка
3
Рецептата Dnes: Бисквитена торта с маскарпоне
Pixabay

От известно време сте вкъщи и усещате, че имате все по-голямо желание да сготвите нещо? Нормално е, тъй като готварството е чудесен повод хем да си създадете занимание, ако ви е скучно, хем с резултата да зарадвате близките на сърцето ви хора.

 
Днес ще ви покажем една бисквитена торта, която самите ние обичаме да приготвяме. Първо, защото е много бърза и лесна и второ, защото е страшно вкусна.
 
Ще ви бъдат необходими:
 
500 г маскарпоне

250 г заквасена сметана

½ ч.ч. пудра захар

1 ч.ч прясно мляко

1 ампула есенция от ром

2 пакета шоколадови бисквити (ние ползваме най-обикновените)

1 млечен шоколад
 
В купа смесете маскарпонето и заквасената сметана, като след това добавяте пудрата захар. Не ви е нужен миксер, можете спокойно да разбърквате само с лъжица.
 
Още за приготвянето на тортата четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Андрейчо преди 4 години
Баба ми,вечна й памет,никога не ни е приготвяла бисквитената торта с това,как го казва те там,маскарпоне ?! Ами то хубаво ли е ?! Май не е българско,а ?! Откъде идва тази тор -та ?!
2
3
 
2
 
! Отговори
Александър преди 4 години
Новият ден е даден на човек, за да се осъзнае, от Бога с милост търпение и Любов!Имай предвид, че утрешния не е обещан на никого от нас, за това трябва да сме мъдри, и не само в нужда да търсим Бога.Каквото и да си извършил, ако се разкаеш, покаеш и искаш прошка от сърце ще ти се даде, не забравяй.Няма безгрешни хора, сами по-човешки, няма как да се справим с плътските желания, но с вяра, четенето на Библията и молитва няма невъзможно с Бога - Иисуса Христа.Бог не е дошъл да съди, но да спаси света и, всеки един, който повярва, в сърцето си, че Иисус Христос е Божият Син, и е възкръсна
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много симпатична торта. Аз днес ще правя някакъв сладкиш с бадемово брашно, бял шоколад и червени боровинки- нещо такова ми се върти в главата. За обяд ще си разделим 1 рибай стек с жена ми с пюре от сладък картов, морков и пащърнак с прясна мащерка. За вечеря ще хапнем филета от лаврак на фурна с черен ориз с портокал. Все си готвим вкъщи, но покрай този вирус- ептен... С хубава храна, книги, филми и вино ще изкараме векове.

Спонсорирани публикации