Зодии и изолация - как се справя всяка?

Везните са подготвени за всякакви ситуации (2 част)
27 мар 2020 18:35, Дарена Найденова
5
Зодии и изолация - как се справя всяка?
IStockphoto

Социалната изолация трайно се настани в живота ни след като коронавирусът превзе света. Заразата все още не е овладяна и затова милиони хора са принудени да останат по домовете си и да се изолират от близки и приятели.

Затварянето вкъщи може да предизвика различни реакции у всеки, сред които са раздразнение, самота и депресия. Търсенето на нещо занимателно се превръща в трудна задача, когато нямаш желание за нищо. Това поведение се определя и от зодиакалния знак на всеки от нас.
 
Вчера ви разкрихме как се справят с изолацията знаците от Овен до Лъв.
 
Сега е време и за останалите:
 
Дева
 
Девите са на двата полюса по време на изолацията. Един ден им харесва това, че не трябва да бъдат сред хора, но на следващия имат неистово желание да се видят с най-близките си приятели или пък да се побутат в препълнен супермаркет без да се притесняват от вируси. Представителите на този знак се опитват всячески да се занимават с различни дейности, за да преборят скуката.
 
Възможно е да се насочат към нови начинания, които винаги са искали да преследват. Някои от вас може да открият скрит талант, който да развиете именно по време на пандемията. Опитайте се да не падате духом и да изключите дните, в които искате да се затворите в себе си. Говорете с близки хора и споделяйте с тях всичко, което ви тревожи.
 
Везни
 
Представителите на този знак винаги са подготвени за всичко. Затова и Везните нямат проблем с изолацията, а я намират за възможност да приключат с всички задължения, които ги чакат у дома. Когато им стане скучно, те ще направят нещо креативно, с което да забавляват цялото семейство вкъщи.
 
Ще има и моменти, в които Везните ще искат да останат насаме с мислите си и да се отдадат на кръстословици, пъзели или пък да прочетат някоя книга. Разбира се, ще намерят време и да подредят гардероба си и да бъдат готови за времето, в което излизането навън ще бъде напълно свободно.
 
Скорпион
 
Скорпионът тайно се радва на времето вкъщи. Той обича да си почива и спокойно да гледа телевизия. Със сигурност не обича да бъде далеч от близките си хора или приятелите си, но винаги намира с какво да отвлече вниманието си от моментната ситуация.
 
Представителите на тази зодия силно вярват, че коронавирусът скоро ще си отиде и всичко ще се върне постарому. През дните на изолация Скорпионът обича да готви и да покаже своята креативност в кухнята.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слушат хубава музика
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки път, когато си кажа, че не можете да паднете по-ниско, вие ме опровергавате.Няма друга такава глупост като тази "статия".
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХИЧ НЕ СЕ СПРАВЯМ С ИЗОЛАЦИЯТА
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии
1
0
 
4
 
! Отговори
Импулсна врачка преди 4 години
Струва ми се, че някой скучаещ хакер, от някоя скучаеща зодия, ще хакне НАП отново.

Спонсорирани публикации