Съботен бис: Хиляди студенти ще пътуват за САЩ... Не няма да пътуват!

Време е за нова доза смях с ген. Мутафчийски
28 мар 2020 20:25, Александър Попов
119

Тази сутрин журналист зададе въпрос към ген. Мутафчийски - "Хиляди български студенти се готвят да пътуват за бригади в САЩ в края на май. Възможно ли е?". "Хиляди български студенти не се готвят да заминат", гласеше отговорът, който предизвика смях по време на брифинга.

Защото най-известният генерал в момента започна да отговаря в стила на меметата, които вече са повече от официално заболелите от коронавирус.

Миналата седмица ви показахме какво е "родило" народното творчество, време е един бис и за втората част. Вижте ги в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
44
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, тоя дядо, вместо да си седи в къщи да се пази от коронавируса, къде е тръгнал да маа гaщи наляво-надясно и да лепи зарази?Ако вземе да се гътне, кой тогава ще ни спасява от пандемията?Намерете някой 30 годишен! Изолирайте го тоя в къщи да си седи!И премиерът ни не е първа младост - навършил е 60 години май?
9
15
 
63
 
! Отговори
Бау преди 4 години
На генерала не му е никак лесно. Плют и мразен от всички той се опитва да ни пази живи и здрави въпреки упорството на народа...
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само бой по ноктите и тесни обувки ще ви оправят.
7
35
 
12
 
! Отговори
М преди 4 години
Дано все пак не отложат бригадите, че студентите да се спасяват от Мутроландия...
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
19-та кефи, като Боко е като поп, и 32-ра като дядо с брада, като дядо Коледа е.
5
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце трябва да поеме ръководството на щаба и отговорността. Не се крий Баце!
4
6
 
19
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Много държа като мине всичкия този цирк,да продължавате да носите маски,ръкавици и скафандри!Иначе ще е лицемерие!Хубаво че нямаше радиация,защото здраво щеше да замирише
3
18
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерала е топ. Евала на човека, представям си какво му е ежедневието в тази криза. За разлика от мангъров, мандръсов и т.н. поне е в час с нещата. Мъж на годината 2020 :)
2
4
 
33
 
! Отговори
Ами сега, другари? преди 4 години
Общинският кризисен щаб поднася съболезнованията си на семейството и близките на своя съгражданин, който почина днес в реанимацията на МБАЛ Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на Община Банско. Резултатът от направената му проба с най-сигурния PCR тест за Covid-19 е отрицателен. Не отговарят на истината спекулациите в медиите, че човекът е починал от коронавирус.
1
64
 
15
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
През цялото време се смееше, както и този зад него все едно са некви гробари и се кефят, че мъртвите ще се увеличат. Срам абсолютен СРАМ! Премиерът трябва немедлено да го уволни този пълен неадекватник, колкото повече е начело на щаба, толкова по зле ще става и повече българи ще умрат!

Спонсорирани публикации