На 89 години Бърни Екълстоун ще става баща

Най-накрая ще е момче, радва се бившият шеф на Формула 1
3 апр 2020 10:26, Елка Василева
43
На 89 години Бърни Екълстоун ще става баща
Фабиана Флоси и Бърни Екълстоун. Снимка: архив, БГНЕС

Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става баща. Новината потвърди самият бизнесмен пред близък журналист от швейцарското издание "Блик".

Четвъртото дете на британеца трябва да се роди през юли 2020 г. - няколко месеца преди самият Екълстоун да навърши 90 години (той е роден на 28 октомври 1930 г.)!

"Дано се научи бързо да играе табла!", надява се той и добавя: "След като напуснах Формула 1, имахме доста време за тренировки! Иначе няма как да издържа. Надявам се всичко да е наред с детето и Фабиана. Дори и това да значи изолацията да продължи по-дълго. За щастие работата във фермата ни никога на свършва. Фабиана пък се грижи за своята плантация за кафе", обяснява още Екълстоун, цитиран от bTV.

В момента бившият шеф на Формула 1 се е изолирал социално заедно със своята половинка и бъдеща майка - Фабиана Флоси, в Сао Пауло.

Британецът сключи брак с Флоси, която е вицепрезидент по маркетинга на Гран при на Бразилия, през 2012 г. в Швейцария. В момента тя е на 43 години - с 47 години по-млада от съпруга си.

Екълстоун има 3 дъщери от предишните си връзки. Най-голямата Дебора (от първия му брак с Айви Бамфорд) е на 65 години. От втория си брак - с модела Славица Радич, той има две дъщери, станали известни заради участието си в риалити предавания - Тамара (на 35 години) и Петра (на 31 години).

Освен това британецът е дядо на 5 внуци и има едно правнуче.

Пред "Блик" Екълстоун разкрива, че има още един повод за радост: "Най-накрая ще е момче!"

"Искаме само да е здраво! И се надявам да няма нищо общо с Формула 1", добавя бъдещата майка.

През 2016 г. британецът се оттегли от управлението на Формула 1, след като продаде основния пакет акции на американската корпорация "Либерти Медия".

Екълстоун обаче няма да е в най-възрастният татко в света. Този рекорд се държи от индиеца Рамджит Раджав, който през 2011 г. стана баща на 96 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
11
 
! Отговори
Котарак преди 4 години
Защо утре на пресконференцията на генерала-доктор някой не го попита, може ли 89 годишен дъртак да има жизнеспособни сперматозоиди?
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ojenila se za dyado si
30
3
 
10
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 4 години
Некой му е помогнал на Бърни, няма спор :)
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жив и здрав да е още много години. Лошите е, че може и да не е.
28
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъркате момченца. Аз пари нямам, но не мога да се отърва от жени по-млади от мен с 20-30-40 години. Що така?
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От кого е?
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Дано не е черноХаха и аз веднага се сетих за тоя виц...и на дедо Бърни работата ще е такава...
25
4
 
12
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
На 89 баща??? Я поживее още някоя годинка я не.Това дете дали ще знае кой е баща му? освен от списания и т.н.Браво Бърни... На някой хора дори с пари след определена възраст трябва да бъдат преглеждани редовно.Че какво като му оставиш пари... ще го възпиташ или Фаби ще го възпита и няма да стане поредния пропадняк с кинти..Щом ви кефи живи и здрави да сте. А Фабиана никой уважаващ себе си човек няма да погледне сериозно на нея НИКОГАКолкото и кеш да има.
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е още една последица от неолиберализмът на която за щастие корона е напът да премахне
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наречете ме песимист, но не вярвам тая да се е влюбила в това "нещо". В смисъл, даже и Брад Пит вече започва да изглежда леко зле, а хем е по-млад, хем на млади години как беше ...
22
4
 
29
 
! Отговори
Обичам те преди 4 години
До Анонимен 1Чудя им се на някои жени, какво ли не са готови да направят за парички?Аз пък се чудя ти защо се чудиш, а и защо някои?
21
2
 
33
 
! Отговори
проф. Ан преди 4 години
8 години го чака да умре дрътия пръч, а той не умирга. Дано я мандръса до 120 и виаграта да не му изиграе лоша шега, ама тя няма да издържи да дъвче кожа толкова време.
20
1
 
13
 
! Отговори
Изтъркана гума преди 4 години
Във Формула едно пилотите са супербързи, направо невидими.
19
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сватбата е проституция но с договор на едро.
18
5
 
29
 
! Отговори
ФЕН преди 4 години
Хахахахаа , БАЩА ????
17
3
 
67
 
! Отговори
Tojo преди 4 години
Женската логига:Когато обичаш някой много силно - няма значение в коя банка са му милионите.
16
1
 
56
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Ако ще и 10 други наследници да има от 3 милиарда наследство няма как да не останат поне едни 100-200 милиона за горкото сираче. А може и цял милиард да отхапе. Тя си е направила сметката да не мислиш че не се е съветвала с поне 100 адвокати досега :)
15
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 15Като оня виц на великия Весо Парцала( Бог да го прости)Мъж и жена българи в родилното и жена му ражда черно бебе, а той присъства на раждането!Мъжът глееееда, глеееда бебето в потрес и по едно време пита жена си:- Защо е черно, ***?- Ами черно ще е, щото като правим секс винаги имаш навика да загасяш лампата!
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умно момиче, остава и само да го накара да припише всичко на нея,защото този сигурно е бил женен още доста пъти и не се знае колко са наследниците.
13
4
 
52
 
! Отговори
Дано не е черно преди 4 години
Имаше една история : - 89-годишен дядо отива в кабинета на личния си лекар и радостно казва - Докторе, ще ставам баща . А дортора му отвръща . - Браво, чакай да ти разкажа една история . Един твой набор веднъж отишъл в гората на лов. Показала се мечка и нашия посегнал към пушката .. ама пуста старост... вместо нея взел чадъра . Ко да прави. Насочил го към мечката .. и БАМ. Мечката паднала мъртва. - Сигурно някой друг я е застрелял. казал дядото .- Е, нали и аз това казвам, казал лекаря.

Спонсорирани публикации