Отвлечена, дрогирана... Певицата Дъфи разказва за ужаса

Преди седмици тя призна, че именно това я е накарало да напусне сцената
6 апр 2020 19:45, Нели Христова
63
Отвлечена, дрогирана... Певицата Дъфи разказва за ужаса
Снимка: БГНЕС

Преди няколко седмици певицата Дъфи, която изчезна от светлината на прожекторите през 2010 година, обяви, че е била отвлечена, дрогирана и изнасилена. Днес, на сайта duffywords.com, тя разказва за онези ужасни дни, в които се е страхувала за живота си.

"Страхувам се, че в тази история има много скръб и я разказвам във време, в което всички имат нужда от обратното, започва своето откровение Дъфи. - Мога само да се надявам, че думите ми ще служат като моментно разсейване или, може би, комфорт, че всеки може да излезе от мрака".

Ужасът за певицата започва в ресторант, на рождения й ден. Там тя е дрогирана, а след това е отведена в чужда държава.

"Не мога да си спомня да съм се качвала на самолет, събудих се на задната седалка във ван. След това бях отведена в хотел, а извършителят се върна и ме изнасили. Бях затворена с него още един ден, а той дори не ме погледна. Трябваше да вървя зад гърба му. Мислех си да избягам в съседен град докато спи, но нямах никакви пари", разказва Дъфи. Тя знаела, че животът й е в опасност, след като се прибрала във Великобритания, тъй като извършителят я заплашил, че ще я убие.

"Не се чувствах в безопасност, за да отида в полицията. Усетих, че ако нещо се обърка, ще умра. Той ще ме убие. Не бих могла да си позволя да бъда разбрана погрешно или историята ми да се озове навсякъде по новините, защото тогава щях да съм в опасност", пише певицата.  Тя казва, че е дрогирана в собствения й дом, но не знае, дали е била изнасилена и там.

Дъфи обяснява, че споделя детайли около мрачния случай, защото е "уморена от това да се крие", а и по този начин "се превръща в съучастник на изнасилвача". Тежкото изпитание засяга сериозно психичното й здраве, а някой я заплашил да "извади истината наяве", което я принудило да отиде и да разкаже всичко на полицията.

"Не виждах никого седмици наред и останах напълно сама. Свалях пижамата си и я хвърлях в огъня. След това обличах нова. Косата ми беше толкова сплетена от това, че не я сресвах, че докато скърбях, я отрязах. Мислех си, че ако историята ми стане публична, това ще ме унищожи емоционално, ала това, че се криех, ми навреди много повече", пише още Дъфи.

"Повече няма да има въпроси от типа "Какво се случи с Дъфи?" - вече знаете. Сега съм свободна."

 

 


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Абе там в лелеяния запад, всички известни все са преживявали някакво насилие, да не би това да е задължително условие, за да станеш известен ???!!!Да вярвам или не, това е въпросът ...
45
0
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
До Николaй ФичетоХахахах то затова само Стамбул, Одрин и 4-5 курорта са боядисани и долу-горе имат европейски вид , всичко останало в малките градчета и Анадола прилича на обори с утъпкана пръст за главна улица и чешма на центъра да си поят магаретата .
44
0
 
2
 
! Отговори
Николaй Фичето преди 1 година
до 54Неоспоримия фaкт е че християнскaтa робскa рaя от гияури подложенa нa ксеофобски е построилa тристa осмaнски империи които ислямa още не може дa боядисaболния турски може сaмо по Пaпи дa стреля но фaйдaтa от него липсвa кaто мозъкa му
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
били са извънземните!И при нас у Хасково има една дето ходи по улиците като катастрофирала каруца и нея са я отвлекли извънземни и са я дрогирали.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ееех Дъфи.....
41
2
 
5
 
! Отговори
Неоспорим Факт преди 1 година
... В стопанско отношение България дори е сред най-развитите части на империята, а качествените и много ценени стоки на българските занаятчии и земеделци намират широк прием не само на обширните османски пазари.В началото клани много скоро българите са спечелили уважението на турците . Българските чоебаджии са били сред най-уважаванит граждани на всеки град и са спонсорирали умни българчета да учат в чужбина . Пример.Вижте къщите в Арбанаси..Елена..от това време ВСИЧКИ те са били на българи.
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъфи, демек Дафинка или как???
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече е дърта и никой не иска да я отвлича
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Боширов и Петров с туба "Новичок" не се ли навъртаха наоколо?А мечок с yшaнka и балалайка нямаше ли?
37
1
 
4
 
! Отговори
Ох Дъфи преди 1 година
Ох Дъфи, толкова се чудих къде си, сега се радвам че си имала преживявания, но си жива. Бог да бъде с теб!!!
36
1
 
4
 
! Отговори
blqblq преди 1 година
"блестяща" статия и допълнителни уроци по история,някой пак не си е пил хапчетата ПЪПЕШИ:)
35
3
 
0
 
! Отговори
панчо преди 1 година
До Ислямското Робство 0е и?
34
1
 
10
 
! Отговори
бай ганю преди 1 година
тази май разказва измислици на коитосамо 5 год.дете би повярвало
33
0
 
10
 
! Отговори
G преди 1 година
Или неграмотно написана статия, или пълни измислици или и двете. Аз лично нищо не разбрах, какви хотели. Уж отвлечена от ресторант, а после "казва, че е дрогирана в собствения й дом, но не знае, дали е била изнасилена и там". После си мислела да избяга докато изнасилвача спи, ама нямала пари? Значи ли това, че не е била завързана и с достъп до ключ? И, че е видяла похитителя? После как се е прибрала вкъщи, какви нощници е горяла, нищо не разбрах. Май е прекалила с дрогите и кариерата е свършила
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баси, кой би си причинил това да изнасили това сплескано кюфте?
31
0
 
2
 
! Отговори
От 30 преди 1 година
Думата прави е с а ,не с ъ. Може да поправите. Грешка на клавиатурата.
30
1
 
9
 
! Отговори
До 29 от 28 преди 1 година
Коментарът не е написан от мъж, а от жена. Историята която разказва ,, потърпевшата " е пълна измислица. Просто си прави реклама,за да получи внимание от асоциацията на лесбийките и феминистките. Тоя трик дано не е с обратен ефект за нея. Пръви мръсно на тоя дето я е изоставил. Типично по женски.Да не се появи ,, похитителят",който да покаже каква е била сметката от петзвездния хотел.
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като чета коментарите,....всички сте за затвора,потенциални изнасилвачи.
28
2
 
10
 
! Отговори
Между редовете преди 1 година
Ако беше истина,щяха да я наврат в мазе с мишки,не в хотел. Дъфи, Дъфи кой знае колко хайвер и шампанско си изпила и изяла на чужда сметка. Тоя мъж като е видял, колко си скъпа за поддържане, платил набързо рум сервиза, не е искал да те погледне и си е тръгнал. От историята ти така звучи. Да беше отвлечена по тъмно и изнасилена на някоя магистрала, щях да повярвам и да те съжаля. Но това няма как да ти се случи,защото сигурно караш скъпа кола и те пази бодигард.
27
1
 
8
 
! Отговори
blqblq преди 1 година
чел съм всякакви глупости,но мисля че това бие всички рекорди

Спонсорирани публикации