Отвлечена, дрогирана... Певицата Дъфи разказва за ужаса

Преди седмици тя призна, че именно това я е накарало да напусне сцената
6 апр 2020 19:45, Нели Христова
63
Отвлечена, дрогирана... Певицата Дъфи разказва за ужаса
Снимка: БГНЕС

Преди няколко седмици певицата Дъфи, която изчезна от светлината на прожекторите през 2010 година, обяви, че е била отвлечена, дрогирана и изнасилена. Днес, на сайта duffywords.com, тя разказва за онези ужасни дни, в които се е страхувала за живота си.

"Страхувам се, че в тази история има много скръб и я разказвам във време, в което всички имат нужда от обратното, започва своето откровение Дъфи. - Мога само да се надявам, че думите ми ще служат като моментно разсейване или, може би, комфорт, че всеки може да излезе от мрака".

Ужасът за певицата започва в ресторант, на рождения й ден. Там тя е дрогирана, а след това е отведена в чужда държава.

"Не мога да си спомня да съм се качвала на самолет, събудих се на задната седалка във ван. След това бях отведена в хотел, а извършителят се върна и ме изнасили. Бях затворена с него още един ден, а той дори не ме погледна. Трябваше да вървя зад гърба му. Мислех си да избягам в съседен град докато спи, но нямах никакви пари", разказва Дъфи. Тя знаела, че животът й е в опасност, след като се прибрала във Великобритания, тъй като извършителят я заплашил, че ще я убие.

"Не се чувствах в безопасност, за да отида в полицията. Усетих, че ако нещо се обърка, ще умра. Той ще ме убие. Не бих могла да си позволя да бъда разбрана погрешно или историята ми да се озове навсякъде по новините, защото тогава щях да съм в опасност", пише певицата.  Тя казва, че е дрогирана в собствения й дом, но не знае, дали е била изнасилена и там.

Дъфи обяснява, че споделя детайли около мрачния случай, защото е "уморена от това да се крие", а и по този начин "се превръща в съучастник на изнасилвача". Тежкото изпитание засяга сериозно психичното й здраве, а някой я заплашил да "извади истината наяве", което я принудило да отиде и да разкаже всичко на полицията.

"Не виждах никого седмици наред и останах напълно сама. Свалях пижамата си и я хвърлях в огъня. След това обличах нова. Косата ми беше толкова сплетена от това, че не я сресвах, че докато скърбях, я отрязах. Мислех си, че ако историята ми стане публична, това ще ме унищожи емоционално, ала това, че се криех, ми навреди много повече", пише още Дъфи.

"Повече няма да има въпроси от типа "Какво се случи с Дъфи?" - вече знаете. Сега съм свободна."

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
28
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Как така се сещат за тия ужаси и премеждия след 10-20 че и 30 години след като са се случили???Сато са били млади и неизвестни златотърсачки са се борили със зъби и нокти да докопат някой сбръчкан и дърт xyp с връзки или с пари, който да ги уреди с роля или с участие на конкурс, а след 20 години като им пресъхне кладенеца и неп могат вече да се уреждат по тоя начин и почват да се сещат - аааа, преди 20 години тоя ме изнасили!
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е в шоубизнеса има слава, но и стрес и подли хора.
2
0
 
32
 
! Отговори
A преди 4 години
"Ужасът за певицата започва в ресторант, на рождения й ден. Там тя е дрогирана"..."Тя казва, че е дрогирана в собствения й дом"Малко поне ги четете тея глупости, дето ги пишете!
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що ни занимавате с такива утaйки, бре?

Спонсорирани публикации