Как да приготвите: Домашна маска за суха кожа

Съвети от козметичката на Ева Мендес
11 апр 2020 19:55, Дарена Найденова
2
Как да приготвите: Домашна маска за суха кожа
IStockphoto

Дните на социална изолация се увеличават и вече много хора започват да се чудят какво да правят вкъщи. Някои се обърнаха към готвенето, други изпълняват предизвикателства от приятели, а трети четат книги и гледат филми. 

Трудностите обаче идват, когато трябва да помислим за визията си и как да се грижим за нея. Тъй като е препоръчително да стоим вкъщи, идва моментът, в който трябва да сме изобретателни. Кожата ни се нуждае от специално внимание, независимо дали искаме да премахнем подпухналостта на лицето, или просто да си придадем по-свеж вид.
 
На помощ идва една от най-известните козметички отвъд океана, която споделя своите съвети за грижа за кожата. Олга Лоренчин работи със звезди като Ева Мендес, Хали Бери, Ейми Адамс и Джесика Бийл. Тя разкрива как може да си направим маска за лице съвсем сами и то вкъщи.
 
"Сега е времето за домашните маски за лице. Тъй като нямаме друга работа, трябва да се погрижим поне за визията си", казва тя пред „E!News“. Добавя, че е хубаво да правим подобни процедури поне веднъж седмично, за да може кожата ни да изглежда чудесно.
 
И тъй като в момента нямаме голяма възможност да отскочим до близкия козметичен магазин, Лоренчин споделя, че е много лесно да си направим маска от нещата, които имаме в кухнята си.
 
Маска за лице за суха кожа:
 
"Един яйчен жълтък, смесен с половин чаена лъжица зехтин и малко мед", препоръчва козметичката. Тя добавя, че с тези съставки се получава маска, която подхранва кожата и я хидратира.
 
Още рецепти за маски четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маските от днес са задължителни.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, не става! Министър Ананиев признава само маски закриващи носа и устата.

Спонсорирани публикации