Отведоха в СДВР шофьора, предизвикал катастрофата с Милен Цветков

Там ще му бъде повдигнато обвинение
Обновена: 20 апр 2020 16:18 | 20 апр 2020 16:06, Анисия Иванова
232
Отведоха в СДВР шофьора, предизвикал катастрофата с Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, предизвикал катастрофата, при която загина Милен Цветков, е отведен в СДВР, където ще му бъде повдигнато обвинение.

Трагичният инцидент стана около 18:00 часа на Великден в София. Журналистът спрял на червен светофар пред столичен мол на бул. „Черни връх“. Отзад се врязала колата на 22-годишния Кристиан Николов. Спешните медици, пристигнали на мястото, установили, че журналистът все още има пулс. Линейката тръгнала към „Пирогов”, но на път за болницата Милен Цветков издъхнал, припомня Нова тв.

Още по темата

След катастрофата Николов е задържан за 24 часа в 4 РПУ, а днес е отведен в СДВР. От прокуратурата съобщават, че мярката му за задържане е удължена на 72 часа с постановление на дежурния прокурор.

Кристиан Николов е бил тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, от което е установено, че е шофирал под въздействие на канабис и амфетамин. Софийска градска прокуратура ще поиска мярка за неотклонение "задържане под стража" за 22-годишния мъж.

От справка на отдел „Пътна полиция“ – СДВР се установява, че обвиняемият Николов е правоспособен шофьор, като спрямо него има издадено наказателно постановление за регистрирано предишно нарушение на Закона
за движението на пътищата.

В хода на разследването е установено още, че управляваният от Кристиан Николов автомобил е собственост на търговско дружество със собственик Десислава Николова, майка на обвиняемия. Тя е изпълнителен директор на "Винпром – Карнобат”.

На Икономическа полиция е възложено да извърши проверка за произхода на парите, с които е купена колата,  шофирана от Кристиан.

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев досъдебното производство е взето на специален надзор от Върховна касационна прокуратура

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
2
 
! Отговори
@ преди 4 години
До 211Доста зле е да си събирате информацията от жълти вестници и списания. Такъв случай няма. Както казах, пред частните колежи е ПЪЛНО със скъпи коли, тъй че наивните приказки за това как богатите по света карали децата си да си "заслужат" парите са просто това: наивни приказки за хора които никога не са виждали как живеят такива хора.
212
0
 
1
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 209Бих искал да ви отговоря, но за съжаление няма на какво: липсва каквато и да било мисъл, а явно и опит. Така става, затова и такава ни е държавата.
211
1
 
4
 
! Отговори
Край преди 4 години
до 217 Радева също не ме интересува - нито съм и гласувал нито и чета умотворенията нито мъжа и ме вълнува - макар че му гласувах - с отвращение. Другия вариант беше ЦЦачева - лице с неустановен до момента пол и будещо основателно отвращение.
210
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 215 КрайА ако те нацепи отзад кола на НСО с Деса Радева вътре бързаща за мола, какво правиш?Ама какво те питам, НСО са въоръжени и ще те доликвидират. Барабар с децата ти.
209
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че Гешев ще го вземе, нали точно срещу Гешев му е било последното предаване. Не е истина просто в каква корумпирана и отвратителна държава живеем. Точно като във филма Син Сити.
208
1
 
13
 
! Отговори
Край преди 4 години
Возя си децата отзад в детски столчета - ако извършите такова нещо и остана жив препоръчвам ви да ме довършите - остана ли жив ще ви излича до девето коляно.Не ме интересува държава Гешевци Смешевци, Борисовци и пр. хитреци дето ви доят парите.
207
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИ аз така си мисля,ако герберите го бяха привлекли при тях и му бяха дали работа,вместо да го гонят,сега нямаше да му се случи това.Много хора,които се опъваха на герберите бяха привлечени с пари,постове или заплахи и така се утихна всичко и нямаше инциденти като тоя.
206
0
 
7
 
! Отговори
redordead преди 4 години
в някои държави след шофиране под въздействие на наркотици или алкохол и причинена смърт, въпреки, че е нумишлеа, се дава присъда като за умишлено убийство - именно заради умишленото и нагло деяние да си направиш на щайга и да седнеш да шофираш автомобил 2 тона...
205
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз считам,че убиеца заслужава присъда, убил е човек все пак,макар и неумишлено,а това ще е от полза и за него самия,да преосмисли живота си в затвора и да спре наркотиците.Надявам се, да не смажат цялото му семейство,защото зад Милен са най-мощните олигарси в България,а и семейството му нямат вина за престъплението на сина си.
204
0
 
9
 
! Отговори
До @ преди 4 години
Не знам какво правят хорат в чужбина,но преди няколко години Бил Гейтс върна на Ролс Ройс позлатен автомобил , поръчан от сина му без негово позлволение.Гейтс плати неустойка за това,но каза,че не може синът му да кара автмоболил,от който те не е изработил и 1%.Само в държави като нашата всеки *** видял се с пари , решава ,че е длъжен да дава на детето му по 1000 лева на ден и лускозни джипове.Така се създават тежките ***.
203
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Загуба на един журналист, които дълго време беше без работа. Много от колегите му се сигурно са умирали от кеф.А, сега са съпричастни. Лицемерно е всичко Лека му пръст и мир на душа му.
202
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @Е, точно заради такова мислене, което развивате има случаи като този, който обсъждаме. За жалост не е единствен. Тук просто има повече обсъждане, защото жертвата е публична личност.Понякота когато някой припати, някои неща в живота му се изясняват. Понякога...
201
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък нямаше някой, да отвлече калая. Както обикновено
200
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че няма някой беден, че утре ще лежи той вместо богатото дете.
199
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали знаете, близки на властта затвора не ги лови
198
1
 
6
 
! Отговори
Чуксел преди 4 години
Всички богаташи правят така, питайте Мария Антоанета
197
13
 
5
 
! Отговори
Баш българин преди 4 години
Добре де, тва кръстовище да не е на майка му на милен цветков. С какво право ми спира там? Държавата да не му е бащиния на тоя Цветков ? С кво право въобще се изпречва на пътя на един новобогаташ тоя Милен Цветков ?
196
2
 
18
 
! Отговори
мак преди 4 години
Обзалагам се, че ще го пуснат под гаранция, по-малка от тази на "подстрекателя" Сидеров.
195
0
 
23
 
! Отговори
Фосил преди 4 години
Да управляваш МПС под въздействие на алкохол,или наркотици си е предумишлено убийство!Наказанието трябва да е адекватно на деянието.Три години лишаване от свобода направо е смешно!Ако жертвата беше някой законодател,или някой негов близък?!Заради *** закони положението е такова-агресия и безнаказаност.Бог да прости Милен Цветков!
194
5
 
2
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 198"този автомобил е на фирма"... която е собственост на родителите. Сериозно, това ли е решителния аргумент?"и, да, нека почне с автомобил .."Да разбирам, че вие ако сте мастит собственик на фирма разполагаща с луксозни возила, специално ще купите на сина си скромен автомобил, който да кара специално когато се прибира от чужбина (като специално прави разходи за паркинга, данъците и поддръжката на колата)? Извинете, обаче не вярвам и грам, че ще направите такова нещо.

Спонсорирани публикации