Ким Чен Ун не умира, но и не отричат сърдечна операция

Интересен е въпросът кой ще наследи лидера?
Обновена: 21 апр 2020 23:04 | 21 апр 2020 20:45, Нели Христова
37
Ким Чен Ун не умира, но и не отричат сърдечна операция
Снимка: БГНЕС

След като се появи информация, че състоянието на лидера на Северна Корея, Ким Чен Ун, е в опасност, Южна Корея побърза да уведоми света, че навярно тази информация няма нищо общо с истината. Разбира се, винаги ще е безкрайно трудно да се потвърди каквато и да е информация за състоянието на лидера, ако то е критично.

Още по темата

Но според президентската институция в Южна Корея, няма абсолютно никакви индикации у властите в съседката й, че Ким Чен Ун е тежко болен и с опасност за живота.

Съмненията се появиха, след като 36-годишният Ким Чен Ун не се появи на един от най-големите празници в страната - честванията на рождения ден на дядо му, който се счита за основател на нацията. Причината лидерът да не присъства би трябвало да е сериозна. Той едва ли би предпочел просто да пропусне честванията.

Това, което допълнително допринесе за разпространяването на слуховете е, че Ким не се е появявал в публичното пространство от 12-ти април. Когато миналата седмица държавните медии публикуваха информация за поредната изстреляна ракета от Северна Корея, лидерът отново липсваше от снимката, на която обичайно е заобиколен от войниците си.

Да знаеш какво се случва в Северна Корея е ужасно трудно, но сега ситуацията е дори по-тежка, тъй като страната напълно затвори достъпа до себе си заради пандемията от COVID-19.

Пред Reuters обаче властите в Южна Корея, а и службите в Китай са категорични, че Ким Чен Ун не умира. Това обаче не означава, че лидерът не е претърпял сърдечна операция, както се твърди от повечето публикации в медиите. Всъщност, двете държави не отричат операцията да е истина.

Но новината за опасността , която тегне над живота на Ким, било то истинска или не, предизвика и още един въпрос - кой би го наследил.

Ясен отговор и тук няма, тъй като Ким Чен Ун няма пряк наследник. Най-вероятния избор би била сестра му, която често е рамо до рамо с брат си, изнася речи и сама успява да влезе в новинарските заглавия. Най-вече - тя носи свещената кръв на династията.

Но докато властите в Северна Корея сами не решат да коментират състоянието на Ким Чен Ун, често твърденията на всички са просто "гадаене в тъмното".

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
5
 
! Отговори
Хихи преди 3 години
Да сравняваш Конрад Аденауер с Ким Чен Откачен е признак за сериозно мозъчно заболяване.
32
3
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Ким ще оживее, за да може да влезе в историята като Обединителят.Нещо което никога няма да бъде казано за бащата на германия, плазмодия конрад аденауер.
31
3
 
5
 
! Отговори
Хихи преди 4 години
Егати загубената държава. И ние бяхме същите заблудени овце. "Само" 45 години.
30
8
 
2
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 4 години
Да е жив и здрав още дълги години ,Ким!!!! Истински герой и борец за световен мир !! Удържащ напора на световния империализъм !!!
29
0
 
2
 
! Отговори
Fortis преди 4 години
А сега кажете какви са самолетите и въоръжението на заден фон.Шиши не го мислете.
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по-страшно ОТ ФАШИЗМА може да е само КОМУНИЗМА.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На шиши Ким му дреме на томахвката какво мислят ! Покрил се е в някоя резиденция от вируса с пиене и мацки и се чуди коя ракетка да изстреля?
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
40 години чакам да се свършат комунистите в България, но няма оттърване от тая чyмa...
25
1
 
6
 
! Отговори
СЕРЕГЕЙ преди 4 години
До Анонимен"ЗЪБИТЕ НА САЩ",ГИ ТРОШИ С ЦЪРВУЛЯТ СИ И *** ХРОШЧОООФФФ,ПЪК ПОСЛЕ СПЛУТИЯТ БРЕЖНЕВ,А СЕГА *** СЕ Е ВТОРАЧИЛО В ТЕЗИ,НЕЗЕМНО БЕЛИ И НАЙ ХУБАВИ АМЕРИКАНСКИ ЗЪБИ... КОЙ ГИ Е ЗАТРОШИЛ,ВСЕ СЕ Е ОЗЪБИЛ... РУСТАЦИТЕ ДА ЦЕЛУВАТ РЪЦЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ,ЗАЩОТО ЗАТРУПАХА С БОМБИ ГЕРМАНИЯ И УНИЩОЖИХА ЯПОНИЯ,ТА ТЕ С ОРДИТЕ СИ ОТ НЕОБЯТНИТЕ КОЛОНИИ ОТИДОХА ДО БЕРЛИН.
24
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
на снимката:-Ким в бяла одежда,"Ангелът Небесен за раята му"-"Партийните величия" вдясно от него-в черни доспехи,стискащи в ръце листа и молива,готови светкавично да си запишат поредната "мъдрост Бокова"..пардон,"мъдрост Кимова"..И какво?..-Ким без маска,"величията" също без маски,защото са "Боговете",а "редовите" офицери и генерали в ляво-със ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ маски.....изобщо:-..КРРРРРРАСОТА!! ............се съм виждал КАРИКАТУРНИ "величия",но като тоя...просто нема.
23
0
 
5
 
! Отговори
Комуняга от Пхенян преди 4 години
Ким Йо-джонг - Сестрата на Ким Чен Ун ще е Новият Велик Лидер!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има още един брат ,
21
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ами то и да са ошипарваш си има понякога фаталните последствия..
20
8
 
5
 
! Отговори
Ким Велики преди 4 години
не Северна Корея, а Свободна Корея - единствената Държава дето не е Под Юдейско Р0бство!!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми да, дядо му има статус на бог и продължава да управлява като вечен президент, въпреки че същевременно е мъртъв, и рожденният му ден е най-големият празник в страната. Говори се, че внукът е дебел нарочно, за да прилича на дядо си в очите на народа.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали по скайпа си бъбрят с Денис Родман, отпивайки швейцарски коняк пред компа?
17
0
 
4
 
! Отговори
Дебелия Ким преди 4 години
се е покрил от Китайската БелоДробна ЧумоПроказа - просто не иска да изглежда страхливец и си измисля истории за пред света. Жив и Здрав и По-Дебел Отвсякога е!!
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали още слуша Кейти Пери?
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 5Хю Хефнър не стана 140 кила на 30 години, обаче ...
14
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ли копаете гроба на великия маршал Ким по-добре си гледайте вашите клоаки. САЩ ви зарази с примитивизъм е нищо скоро долара ще се скапе и Китай ще строши зъбите на САЩ.

Спонсорирани публикации