Разказ от първо лице на жената, подала сигнал към 112 за Милен Цветков

По думите й, през кръстовището продължили да минават коли
23 апр 2020 08:27, Нели Христова
186
Разказ от първо лице на жената, подала сигнал към 112 за Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Няколко секунди след като джипът на Кристиан Николов удря фатално колата на Милен Цветков, една жена подава сигнал към спешна помощ. Часът бил 18:12. Тя разказва от първо лице за ужасната катастрофа, но не пожелава да покаже лицето си.

"Бях на тротоара в непосредствена близост до кръстовището. Първо видях колата, която профучава като изтребител покрай мене. След което се чу невероятен сблъсък, наподобяващ взрив. Помислих, че взривяват някоя от сградите на кръстовището. Облакът прах стигна до четвъртия етаж на сградата", разказва свидетелката пред Нова тв.

На мястото първо дошла полицията, а след това спешните медици.

"Според мен имаше повече пострадали автомобили. Това, което много ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, но все пак това си е до гражданска съвест и човешки отношения", смята тя.

Жената също решава, че е по-добре да не се опитва да помага на катастрофиралите.

"Не съм медицинско лице и не съм подготвена да окажа първа помощ. Прецених, че по-добре да не се доближавам, за да не нараня някой в желанието си да го спася. Така че, останах на разстояние и само свидетел", казва още тя.

Макар да е подала сигнал на телефон 112, тази жена не е била потърсена от разследващите, за да даде показания

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
4
 
10
 
! Отговори
А преди 3 години
Какво е трябвало да правят другите коли, да спрат всички там, за да стане задръстване ли ? Правилното в такива случаи е, ако пострадалите вече получават помощ, останалите да отминават, за да не става задръстване !
125
1
 
15
 
! Отговори
вярно е преди 3 години
До АнонименТака е, те са близки до БСП и затова ГЕРБ ги подгониха, за да утрепят политическата конкуренция, като и спрат финансирането. А иначе момичето, неговото гадже, бащата е някакав в прокуратурата, и Лъчо Мозъка, нали беше от ГЕРБ, а синчето му беше вътре в колата. Така че са едно черво - децата на БСП-ГЕРБ-аджийската мафия. Както казваше Бай ***, сите са маскари..
124
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен128ей,ама що не четеш какво съм написал бе?!-Написах,че НЕ визирам моя любимец от Банкя!..Ама ти само като мернеш "ПроСоТо" и пощръкляваш...ниско падаш,да знаеш............И лъжецът и клеветникът си ТИ!!!!НИКОГА не съм бил нито бесепар,нито бекапеец,нито..някога съм членувал в която и да е "партия",защото самата идея за "партия"-идваща от "Парт",тоест ЧАСТ от цялото ,е против моите разбирания!ферщееш?
123
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До макИма едно правило-ако не знаеш как да помогнеш ,не се намесвай защото може да навредиш Та най-вероятно тази жена го знае за разлика от теб !
122
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Някой сиА кое обвинение ще мине?Не знам кои са всички, ама на мен не ми е ясно.Не съм специалист по право.Ти като специалист, вземи да ни разясниш, кое обвинение ще мине.
121
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 104"Това на видеото не е пушък а внезапно изпарилата се газ от разбитата бутилката на газовото."Газта не се изпарява. По тежка е от въздуха.
120
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоТвоя любимец от Банкя не е човекът представяш доказателства и факти по което и да е дело или разследване.И той го знае много добре.Ти си
119
3
 
24
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
На всички е ясно, че обвинението на Маминото синче в предумишлено убийство, няма да мине. За да е така, трябва да е предварително планирано и пр. Това се прави нарочно, за да не може да мине в съда и да бъде повдигнато обвинение в непредумишлено убийство, делото за което ще бъде насрочено за след няколко месеца и тогава, я камилата, я камиларя.... Мамите и татковците с големите портфейли и връзки, явно са се взели в ръце и вече действат.Докога ще търпим!?!
118
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
айде да не си помислите че визирам моя любимец от с. Банкя...Имам предвид този,който не слизаше от екрана когато окаушиха Иванчева.Колко речи са изприказваха тогава от него,колко "доказателства" и "факти" са изложиха....Сега обаче си трае,въпреки че се самонабута за "наблюдаващ"..Докато отиграят играта според "правилата"..според ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА..
117
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм бил в подобна ситуация.Пред очите ми се спраскаха здраво две коли.Аз се обадих на 112 и взехме да се обясняваме. Кой град, коя улица, ама аз кой съм, ама телефона мой ли е, ама едната кола каква марка е, ама другата кола каква марка е, ама вижда ли се регистрационния номер на едната, на другата.И чак след тези обяснения предполагам от 112 се обаждат на линейките.Та няма да се изненадам ако там се губят 9 минути.
116
6
 
7
 
! Отговори
мак преди 3 години
"Профучава като изтребител, невероятен сблъсък, наподобяващ взрив" - като заучено ми се струва. И подчертаване, че не е мед. лице, но е преценила, че не трябва да се намесва за да не навреди. А за облака чак до 4 етаж не разбрах, къде го видя.
115
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
едни викат едно,други викат друго...Обаче Един сай скатал и не смее да гъкне,докато не ИЗЧИСТИ работите...Познайте кой!
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Защо ?И кой е тоя прокурор?Не го крий, кажи го кой е.
113
4
 
6
 
! Отговори
в затвора! преди 3 години
Сигналът е подаден 13 минути след катастрофата, тази трябва да я съдят заедно с шофьора и да я тикнат в затвора. 13 минути са го местили и са гледали сеир и човекът е умрял.
112
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 3 години
Няколко секунди след катастрофата? В 18.12 часа е няколко минути след катастрофата, по-точно около 9 минути. На клиповете се вижда, че катастрофата е в 18.03, доколкото си спомням. Преди да пишете текста, проверете си данните.
111
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На първото видео се вижда, че веднага след катастрофата доста хора се втурват да помагат.Та не е да е нямало кой да му помогне.Друг е въпросът колко квалифицирана е тази помощ.Да спрат още аджамии, неразбиращи нищо от медицина - полза никаква.
110
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До става все по-ясноНа снимките и видеата от купоните на Миньо Стайков не се виждат представители на ГЕРБ! А е бъкано с представители на БСП. Като затвориха Стайкови, Арабаджиеви и Баневи касата на БСП се изпразни. Като прибавим и неволите на Бенчо Бенчев. А мама е тръгнала като секретарка на Миньо. И е от неговия кръг. Та какъв ГЕРБ?
109
3
 
51
 
! Отговори
Защо ? преди 3 години
Защо продължавате да криете, че малката ду хал ка от Жипката е дъщеря на прокурор от ГЕРБ ?
108
2
 
11
 
! Отговори
Миро преди 3 години
Ако всички коли спрат,нали за нула време ще стане тапа. Как ще стигнат линейките и полицията, ако се образува тапа. По бавно ,нали?
107
1
 
13
 
! Отговори
Kat преди 3 години
Да спрат корити ако е на безлюдно място. Там където има хора можеш само да задръстиш та линейката да не мине ...

Спонсорирани публикации