Телец, Лъв... На хората от кои зодии им завиждат?

Везните са заобиколени от верни приятели
23 апр 2020 06:30, Екип на Tialoto.bg
5
Телец, Лъв... На хората от кои зодии им завиждат?
Pixabay

Телец

Не ви пука какво мислят околните за вас – вие не живеете според техните очаквания, а това е качество, което предизвиква завист. Вие имате много силен характер и доста високо вродено самочувствие, които ви помагат да си правите каквото си искате, без да чакате одобрение, а това малко хора го умеят.
 
Лъв
 
На вас ви завиждат навсякъде и то много, защото сте харизматична, впечатляваща личност и си го знаете. Вие сте човек, който демонстрира хубавия си живот явно и дори да имате проблеми, никой не разбира за тях. Лъвовете обикновено се радват на успешна кариера и на професионално признание, а това също е предмет на завист.

Везни
 
Хората завиждат на Везните, защото те винаги имат най-широк приятелски кръг и то от верни другари, които им отварят много врати в живота и в кариерата. Те също така са очарователни, винаги са много елегантни и изискани, а освен това са състрадателни и помагат на хората в нужда, а това буди ревност.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пък аз имам чувството, че тия, дето пишат "статии" тук на темата, пишат за себе си и близките си, като си избират разни неща, дето им харесват и отбягват другите.Темите - че ***-***, ама много ми е кеф да подпаля няколко вярващи в глупостите или самите автори да си дописват и коментари след това.Впрочем то тия, дето уж някой им завиждал, са къмто половината, като отворите линка към пуберския сайт.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хейт коментари от други зодии
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се завижда на телец и лъв? Мили Боже, че за какво? Неподвижни зодии, лениви, обикновено егоцентрични и егоистични. Хайде, за везните астрологията твърди, че са красиви, но ако е само това - и то не е за завист.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно тези са по-скоро завистливи, а не че толкова на тях им завиждат.
1
2
 
4
 
! Отговори
, преди 4 години
Човек може да завижда на всичко друго но не и на зодия.

Спонсорирани публикации