Загадката с Ким Чен Ун, официозът в Северна Корея съобщи за негови дейности

Официално обаче не е ясно къде в момента се намира самият лидер
68
Загадката с Ким Чен Ун, официозът в Северна Корея съобщи за негови дейности
Снимка: БГНЕС

Председателят на Държавния съвет на Северна Корея Ким Чен Ун изрази благодарност и признателност към работниците на най-големия строителен проект през последните години в град Самджион, съобщи централният вестник на народната република "Нодон Синмун", цитиран от TACC.

„Уважаемият върховен лидер, другаря Ким Чен Ун, благодари на работниците, които искрено и от все сърце допринесоха за създаването на град Самджион“, се подчертава в статията.

Още по темата

В същото време изданието не дава други подробности, като кога е изпратено благодарственото съобщение до строителите, както и къде в момента се намира самият лидер, предава "Фокус".

В същото време Централната телеграфна агенция на Северна Корея обяви в неделя сутринта, че Ким Чен Ун получи поздравителна телеграма от ръководителя на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов по повод годишнината от срещата на върха на лидерите на Русия и КНДР във Владивосток на 25 април 2019 г. Посланието изразява пожелания за просперитет на корейския народ и добро здраве и щастие на Ким Чен Ун.

Лидерът на КНДР не се е появявал публично от 11 април, когато проведе заседание на Политбюро на Централния комитет на Корейската партия на труда по въпросите на вътрешната политика. Ким Чен Ун не присъства на годишната сесия на Върховното национално събрание на 12 април, а също и за първи път по време на неговото управление не присъства на церемонията по случай 108-ата годишнина от рождението на Ким Ир-сен на 15 април.

Отсъствието на Ким Чен Ун в редиците на ръководството на страната по време на основния национален празник породи слухове за евентуална болест на лидера на КНДР, както и за неговата гибел, които в момента не се коментират от официални лица и средствата за масова информация на народната република и не се потвърждават от източници в Пхенян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може се е пръснал от преяждане или поне да се е посрал стабилно.
7
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грух-грих си замина май ...
6
4
 
44
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Чел съм,че като млад е учил колеж в Швейцария.Още тогава се е...пристрастил към швейцарското сирене(кашкавал) и е консумирал в огромни количества.Това е продължило и след завръщането.Тази вреден навик е довел до сериозни заболявания,които в последствие са се задълбочили.Никой не може да ти помогне,ако сам си...вредиш с нездравословен начин на живот.Явно,че този...акъл не приема,макар че са му давали такъв.Жалко,млад човек,ще прекъсне...династията и корейците току виж се...отървали.
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гостКато кобра е.
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Изчакай 50-60 коментара. Също така съм го чувал и от хора на улицата, детоноще ронят сълзи за Тошо.
3
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кой точно вярва, че Северна Корея е "добре".
2
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гостС оглед на джинса и особените методи на възпитание, като нищо.Той и за Ким 2010 края се говореше, че бил чувствително много ме и европейски възпитаник, следователно щели да ми направят преврат или щял да "оправи" работата, ама след две годинки на върз чичо си за снаряд и го изстреля, а преди време отрови брат си. И това далеч не с ами най-странните престъпления.
1
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да повярвам, че след всички истории, след всички кадри и доклади, някой хора продължават да вярват, че ,"Северна Корея е добре".

Спонсорирани публикации