Ретрограден Плутон - какво да очаквате в интимния живот? (2 част)

Скритите желания излизат на преден план
Обновена: 1 май 2020 21:24 | 1 май 2020 21:23, Иванка Гъркова
1
Ретрограден Плутон - какво да очаквате в интимния живот? (2 част)
Pexels

Плутон вече е ретрограден, но не се притеснявайте, няма да ни повлияе толкова зле, както познатият на всички Меркурий. От 25 април до 4 октомври ни очакват промени, като при някои зодии те ще са по-скоро положителни. 

Смята се, че планетата управлява подземното царство, нашите мисли и скрити желания. Ето защо през периода при някои те ще излязат на преден план. А какво ли ще се случи със страстите ни?
 
След като ви разказахме как ще се развие интимният живот на хората със знаци от Овен до Лъв, ето интересна информация и за останалите от зодиака:
 
Дева
 
Ако в миналото сте флиртували или сте имали тайна връзка, то сега ще се върнете отново към тези моменти. Ако се размечтаете и усетите, че още изпитвате някаква емоция, помислете трезво. Връщането към страница, която вече сте прочели, няма да ви донесе нищо хубаво. Все пак, ако сте необвързани, сексът за една нощ ще ви подейства положително.
 
Везни
 
Везните ще се обърнат към своите сексуални фантазии. Дали заради социалната изолация или под въздействието на Плутон, ще ви се прииска да направите нещо ново и да сбъднете поне част от вашите желания. Ролеви игри, секс по телефона или мръсни есемеси, ще повишат вашето либидо.
 
Скорпион
 
Периодът е благоприятен за подобряване на връзката с половинката. Ако до момента сте диктували правилата в леглото, е време да потърсите мнението на човека до вас. Ще се учудите колко неща има да ви каже за вашия интимен живот. В случай, че все още не сте обвързани, не бързайте със секса след първа среща, а се опознайте по-добре.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации