Прегръдка, разбиране .... От какво се нуждае всяка зодия при изолация?

Близнаците трудно стоят затворени на едно място
10 май 2020 11:45, Екип на Tialoto.bg
14
Прегръдка, разбиране .... От какво се нуждае всяка зодия при изолация?
Pexels
 
Седенето у дома в началото може и да е било забавно и желано, но след повече от месец домашна изолация, едва ли вече се чувствате толкова щастливи. Оказва се, че всяка зодия преживява по различен начин изолацията. Ето и какви са най-големите предизвикателства пред отделните знаци:

Овен
 
Овните са знакът с най-много енергия. За тях най-голямото предизвикателство е фактът, че не могат да посещават фитнеса и да излизат с приятели.
 
Съвет: Овни, можете да спортувате ефективно и у дома с подръчни средства. А сбирките с приятели на по питие може да правите на балкона с видео чат.

Телец
 
Телците са създания на навика и ценят много комфорта си. На тях най-много им липсва любимото кафене; любимото заведение за хранене.
 
Съвет: Най-добрият начин да запазите комфорта си е да се посветите на нещата, които ви носят комфорт – като фенове на яденето, може да научите някои рецепти, за да правите желаните ястия от комфорта на дома си.
 
Близнаци
 
За Близнаците е най-трудно да стоят на едно място затворени. Те търсят постоянно разнообразие и се нуждаят от непрекъсната ментална стимулация.
 
Съвет: Можете да се запишете на някакъв онлайн курс, който да държи ума ви буден и да ви стимулира да се развивате.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Котка преди 3 години
До Анонимен 3Тебе жена ти явно те посреща с тигана и метлата, непрегърнато момче...Или нямаш жена и познаваш само бащините шамари?
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прегръдките са за жени и деца. Не лъжете момчетата, че мъжете имат нужда от тях.
2
8
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Не е вярно, аз съм Близнак и най-обичам да си седя вкъщи. Всички които искат да ме видят идват у нас. Мързи ме даже да ида да си купя водка понякога, та се налага да си я поръчвам онлайн. Излизам само като изпращам любовницата до тях, малко да се раздвижа, въпреки че тя живее на 10 мин пеша от мен :)))
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мама писаните! Какво хубаво писание са написали.

Спонсорирани публикации