Ретрограден Сатурн - ами сега!? ( 1 част)

Ето какво да очаква всяка зодия
Обновена: 12 май 2020 18:11 | 12 май 2020 18:11, Иванка Гъркова
11
Ретрограден Сатурн - ами сега!? ( 1 част)
IStockphoto

Ново астрологично събитие ни очаква тази седмица. На 11 май Сатурн ще забави движението си и до 29 септември ще бъде ретрограден. Този период ще донесе ново начало, напрегнати моменти и шанс за осъзнаване на грешките за много хора.

Сатурн се смята за планетата на ограниченията. Такива ще има при някои хора, които най-сетне ще осъзнаят, че трябва да се отърват от някои навици. До края на септември всеки трябва да е внимателен с новите си контакти и сделки, защото не е изключен риск от измами.
 
Енергията на планетата ще стане доста силна в началото на юни, когато Нептун също ще попадне в ретроградна фаза. Този транзит ще даде невероятната възможност на представителите на определени зодии да променят живота си и да осъществят някои свои съкровени желания.
 
Ето какво да очаквате от ретроградния Сатурн според вашата зодия:

Овен
 
Започвате да печелите доверието на колегите си и вървите към успеха, но знайте, че Рим не е построен за един ден. Не бързайте и преценявайте всяка своя стъпка, ако искате да се издигнете. Ако сте търпеливи, говорите по-малко и се справите с моментите на несигурност, скоро ще берете плодовете на вашия труд.

Телец
 
Вие приемате работата прекалено на сериозно, което ви пречи на личния живот и ви носи излишни нерви. Време е да помислите за себе си и да поработите над това да откриете баланса между двете. По време на ретроградния Сатурн е много важно да сте по-спокойни и да релаксирате, за да съхраните психиката си.
 
Близнаци
 
Доверете се на вашата интуиция преди да вземете важни решения. От това зависи дали ще възприемат сериозно вашите предложения и поведението ви в обществото. Планетата ви позволява да се развивате, ако сте сериозни и държите на думата си. Ще получите отговорите на въпроси, които отдавна търсите.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
grep преди 3 години
Ретрограден Янко ...
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната доза простащина!!!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...простотии...
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много увлекателна статия, написана от невероятно талантливата журналистка, която аз прочетох с огромен интерес, докато бях в клозета по голяма нужда.Благодаря!
3
1
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Иванке, време е да кандидатстваш за наградата "Хари Худини". Ако обясниш по какъв начин ретроградният Сатурн е виновен за земетресението в Нова Каледония, наградата е твоя.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди беше ретрограден Меркурий, сега ретрограден Сатурн...Съсипаха я тая държава!
1
0
 
5
 
! Отговори
Tanasis преди 3 години
Кажи чесно...

Спонсорирани публикации