Акциите на Левски са на "Герена", Сашо Диков на среща с Павел Колев

Аз като куриерче изпълнявам, обяви журналистът
Обновена: 13 май 2020 12:40 | 13 май 2020 12:28, Красимир Ангелов
80

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Журналистът Сашо Диков пристигна на стадион "Георги Аспарухов", за да предаде акциите на ПФК Левски на изпълнителния директор на клуба Павел Колев. Това обаче не променя волята на Васил Божков, който е джиросал акциите на премиера Бойко Борисов.

По думите на Диков той е получил такива инструкции със смс.

Още по темата
"По силата на този есемес съм тук, за да му връча акциите. Той каза, че ще ги приеме, говорих с него. Аз като куриерче изпълнявам. Това, че те ще ги приемат не променя факта, че собственикът е Бойко Борисов, каквато е волята на собственика. Ако Левски не бъде спасен ще е негова вината.", каза Диков.

По-рано той се опита да връчи документите в Министерския съвет, но не успя.

Спортният министър Красен Кралев от името на премиера обяви, че няма как акциите да бъдат приети и обяви акцията на Васил Божков по прехвърлянето на акциите за политизиране на ситуацията около "Левски".

"Вчера съм имал един-единствен разговор с Васил Божков, в който той ме попита дали може да предам акциите на новия собственик Бойко Методиев Борисов. Повече не съм говорил с него. Търсих го, но не ми вдигна. И друг разговор преди не съм имал. Гледам и предишния си есемес към него: "Сашо Диков съм". Исках да направя интервю с него. Но до разговора вчера не го бях чувал. Говорихме 3 минути и това е", разказа Сашо Диков, преди да се отправи към офиса на "Левски".

Всичко около драмата с акциите на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
чукигек преди 3 години
До U2Не само балък,той е подкупен ***.Винаги е бил такъв.
67
0
 
0
 
! Отговори
Умен преди 3 години
Предлагам акцииге да се джиросат на Бил Гейтс.......Всички ще са доволни и ще започне възхода на българския футбол.Честито да му е!!!!!!!
66
1
 
8
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Сашко Диков за пореден път стана за смях!!! А бе Сашенце се ли попита защо от толкова хора Божков избра точно теб да разнасяш хартиите??? Отговорът е че друг такъв балък в София няма!
65
0
 
0
 
! Отговори
ДРС преди 3 години
Накратко като се *** някой такъв клуб и се търси някой богаташ дето му е позволено да *** от копанката да му покрие задълженията. В случая с Левски е бил Божков.После решават, че не е удобен по някакви причини и го сготвиха.Като се осефери той ся и реши да бъзика болния Левскар.Сто процента се е наговорил с *** да им изсипе кинти.Ама то е все тая. Дали едните или другите.... Всички са за кинти там.
64
0
 
5
 
! Отговори
27348 преди 3 години
***!Как се лишаваш от собственост, при положение, че си дал 25 милиона за една година
63
0
 
8
 
! Отговори
asd преди 3 години
Предлагам да ги джиросат на ЦСКА и да се обединят двата клуба. ЦСКА-Левски :) Ще играят на синьо-червени райета.
62
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сашето сериозно ли си мисли, че закона работи по следния начин Някой притежава АД което е пред фалит и решава да се отърве от него. Джиросва акциите на 2-ро лице, което лице, в случая НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВА АКЦИИ НА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, отказва тези акции (пак се връщаме на това, че лицето няма право на тези акции) но независимо, че няма право да ги притежава и ги е отказало, все пак същото това лице става ЮРИДИЧЕСКИ ЗАКОНЕН собственик на въпросните акции.
61
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че те ще ги приемат не променя факта, че собственикът е Бойко Борисов, каквато е волята на собственика. Ако Левски не бъде спасен ще е негова вината.", каза Диков Сашето сериозно ли си мисли, че закона работи по следния начин Някой притежава АД което е пред фалит и решава да се отърве от него. Джиросва акциите на 2-ро лице, което лице, в случая НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВА АКЦИИ НА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, отказва тези акции (пак се връщаме на това, че лицето няма право на тези
60
0
 
15
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 3 години
КВО Е ДЖИРОСАЛ БОЖКОВ, БЕ..... ХАХАХАААТАПЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ ЛИ...???!!!
59
1
 
4
 
! Отговори
. преди 3 години
в долните зони, по селски стадиони,две -три години, сърцата "сини",с черни кожи, ще ритат, кой , как можи..:-)
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RogerДа се чуди човек как с висше математическо образование стигна дотам да бяга от закона. От много акъл ще да е.
57
0
 
1
 
! Отговори
Фен ама на ЦСКА преди 3 години
ако беше джиросал теа акицй на фвновете на ЦСКА-София или на некой фен клуб на ЦСКА ....от ...да речем.....Банкя........ щех да го призная Бжков.....
56
8
 
11
 
! Отговори
На крив преди 3 години
х,й вълната му пречи,на крива ракета космоса,а на кривия небългарин винаги му пречи Бойко Борисов!!Какво го интересува Премиерът Левски,та трябваше и в тая каша да го набъркват?!Понеже крадци и некадърници бол,накрадоха се за сметка на ФК Левски и тичай при Бойко да ни оправя?!Човека се консултира и си даде мнението,че докато разни черепи,скелети и тем подобни са собственици на клубът,никой не е луд да налива пари в него?!Като няма друго какво да направи, ето Черепа се из,ака публично и какво?
55
8
 
17
 
! Отговори
Roger преди 3 години
Едно не може да му се отрече на Божков - има чувство за хумор и определено изненада Баце "из отзадзе". Върна ги там, откъдето ги взе. Циркът май тепърва предстои. Ама това е разликата от висшето математическо образование с висшето пожарникарско такова.
54
2
 
5
 
! Отговори
Те така де... преди 3 години
Нито има футбол у нас в България, нито има свестни и кадърни специалисти в много сфери на живота ни. Всичкото го правим и разваляме по нашенски.Прееее......а държава...
53
0
 
13
 
! Отговори
армеец преди 3 години
Всичко, което се случва, е жалко. А още по-жалко е как хората се радват при вида на политико-престъпни игри...
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния Резил :)))..не беше крадене на банки ,еврофондове ,псевдо заеми ,фалшиви ДДС -ета ,бетон по морето ,съсипано земеделие ,здравеопазване,армия и какво ли още ..?!?Позор !!
51
2
 
6
 
! Отговори
Резил за двама преди 3 години
Цялата тази пародия е нищо повече от мерене на еди къв си мъжки атрибут Направиха си цирка но той ще е за сметка на запалянкото дето си къса джоба за един билет .Божков ,и Борисов си направиха прекрасен политически спектакъл с неясен край
50
4
 
11
 
! Отговори
БП преди 3 години
тоя като журналист е гола вода , да видим дали го бива поне за пощальон !
49
8
 
9
 
! Отговори
Заю Баю преди 3 години
Господа, хронологията е проста и елементарна! Величието Борисов юнашки заяви, че ще помогне на Левски, ако бъде сменен собственика! И Божков сменя собственика, че и повече - дарява му отбора директно! Дъртото магаре се опъва като магаре на мост!

Спонсорирани публикации