Кои са тайните на Мелания Тръмп за перфектна визия?

Тя обича да си прави процедури с кислород
14 май 2020 20:11, Иванка Гъркова
7
Кои са тайните на Мелания Тръмп за перфектна визия?
БГНЕС

Тя е жената до американския президент Доналд Тръмп и често я виждаме на най-различни официални събития. През април тя стана на 50, но като че ли годините не ѝ личат. Отличава се със свой собствен стил и перфектна фигура, която се дължи на режима, който спазва, както и на годините, в които е била модел и се е подлагала на различни диети.

„Външният вид на жената зависи от това, което се случва в душата ѝ, емоциите ѝ, както и това в какво здравословно състояние е. Моите тайни са прости – храня се добре, спортувам редовно и релаксирам“, обяснява тя.
 
Как първата дама се грижи за кожата и косата си?
 
Първата дама има винаги сияеща кожа. Според информация на The Sun UK, Мелания обича да пие зелени смутита и фрешове за закуска. Подбира съставките в тях така, че да си набави максимално много витамини и минерали.
 
„Най-важното е режимът. Всяка вечер почиствам и овлажнявам лицето си. Здравословният сън не бива да се подценява. Той е жизненоважен за женската красота“, споделя тя и уточнява, че тези съвети получила от майка си.
 
Съпругата на Доналд Тръмп споделя, че не харесва пластичните операции и иска да остарее естествена. Тя обича да ходи на козметик и се подлага на процедурите за лице с кислород. Прониквайки в кожата, той насърчава растежа на клетките, придава ѝ тонус и изглажда постепенно бръчките.
 
 
Мелания има дълга и лъскава коса. Боядисва я, но използва биопродукти, с които да я подхрани и хидратира. Нейният стилист разкрива пред списание „People“, че тя не одобрява натруфени прически, а се придържа към по-естественото излъчване. Косата ѝ е разделена на път или небрежно прибрана на кок или опашка.
 
Още от тайните на Мелания Тръмп за перфектна визия четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
спи далече от дъртака
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто си е хубава жената.
3
4
 
4
 
! Отговори
бай Х преди 3 години
Тя може да не обича пластични операции, но видимо се е подложила на няколко.
2
0
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
А кои са моите тайни да свържа двата края на месеца и да съм все така красив?!?!
1
1
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
еххх не е лесна нейната...но ще се справи

Спонсорирани публикации