Съботен бис: Светските "кърлежи" излязоха, трюфел ли е Николета?

Най-интересното от шоубизнеса през изтеклата седмица
16 май 2020 18:20, Александър Попов
26

Или Кубрат действа на принципа "и сам войнът е войн". Снимка: БГНЕС

Карантината е в историята, бизнесите лека-полека се съживяват, животът превзема улиците, време е и родните звезди да надникнат извън холовете и гаражите си, да свалят пижамите.

Няма как да скрия - следя отблизо кариерата на Деси Фотосесията. Плеймейтката е царицата на съспенса, Хичкок пасти да яде. Та тази седмица Фотесисята пуснала снимка със среден пръст в социалните мрежи. Явно последователите й са малко или недостатъчни, защото я разпрати и до медиите. И сама си разсъждава колко е загадъчна - дали е започнала светска война с някого? Или тепърва ще я подпали? Като неин голям почитател трябва да ви кажа, че нейните светски битки са уникални - никой не разбира за тях. Но тя е уверена - един скандал би разсънил заспалият роден хайлайф, където в момента не се случва нищо.

Деси явно се смята за част от хайлайфа, но как да й обясним, че да те снимат фотографите от едноименната страница не е достатъчно за печат "хайлайф".

Иначе Фотосесията не е права, популярните ни персони се поразмърдаха.

Единственият скандал бе забъркан от Жени Калканджиева. Междусъседските разпри не са нещо невиждано, но този път бе пред камера. И това позволи на десетки кандидати за слава да яхнат случая и да напомнят за себе си. Като гримьорът Кулагин, който понашумя покрай едно шоу, за да затихне още по-бързо. И останаха единствено собствените му хвалби, че е най-добрият. Изтъкваме го като един от светските "кърлежи", тъй като видимо се нуждае от някаква реклама. Всъщност и за него се носят едни дубайски легенди, ама явно няма как да се похвали с тях.

Преминаваме към чатове на плеймейтки, като началото е за Моника Валериева. Тя открехна вратата за пластичните операции, които си е правила пред феновете. Едва ли за някого е тайна, че тя има импланти в бюста, а през годините се е твърдяло, че е заложила на ринопластика и силикон в задните части. Но в чат с феновете стана въпрос за лицето й, където тя слагала "само" ботокс и имала силикон в устните. Но видите ли, никога нямало да сложи филъри, защото подували лицето, а нейното било добре оформено. Но когато всички изредени процедури са направени до 30-тата година на една жена, идва и въпросът - какво не е наред? Видимо онлайн животът на плеймейтката е перфектен, пожелаваме й да бъде такъв и офлайн.

След дълго мълчание ще обърнем внимание и на Николета Лозанова. Все пак кризата я удари и нея, собствената й марка бельо се оказа, че не е била собствена, а самата тя заяви, че вече няма нищо общо с нея. И се върна към феновете и дори си почати с тях. Това, което трябва да се признае на Николета, че тя стана Мис Плеймейт през 2006 година и продължава да е актуална и днес. Нейните колежки обикновено захлъват няколко месеца след конкурса. За тази слава й помогнаха и няколко футболисти, включително и сегашното й гадже - Николай Михайлов. В чата Николета призна, че е изневерявала, но пък тя направи доста по-интересно сравнение защо това се е случвало при мъжете.

"Не може да ядеш само ризото с трюфел, понякога ти се яде и пиле с ориз по селски". Не се съмняваме, че тя се причислява към трюфелите, затова сме длъжни да я предупредим - трюфелите биват откривани най-често от прасетата...

Една от големите надежди след преживяната криза е българинът да започне да цени професионалистите. И когато има проблем да се обърне към тях, а не да се зомбира от клипчета на съмнителни коучове.

Е, от Кобилкина няма измъкване. Дори коронавирусът не уби желанието на българките да станат гейши. Закъсалите пък могат да се обърнат към нея за съвети как да накарат мъж да предложи брак. Единият от съветите й гласи: "Мъжете искат да видят, че се грижиш за тях, можеш да се грижиш за къща, за децата, имаш добро семейство и приятели. И затова е важно да отработиш всички проблеми с родители".

Все си мисля, че подобен съвет би имал някаква ползва в началото на миналия век, но която иска олтар - да слуша подобно онлайн цвилене.

На фона на кризата и новините от всякакви щабове сякаш връзката на Андреа и Кубрат Пулев изглежда интересна. Двамата бяха заедно 12 години, миналата се разделиха, а през тази пак се събраха. За да скъсат отново, твърдят клюките. Питате се как са тръгнали слуховете за раздялата? Певицата не му честитила рождения ден онлайн. Лайковете, сърчицата, снимките и постовете в социалните мрежи вече са барометър за нечии отношения.

Завършваме с наистина значима за родния шоубизнес новина. Малката Джулка станала брюнетка. Ако не си спомняте коя е тя - това е силиконката обиколила почти всички риалити програми. И навсякъде участници и жури оставаха впечатлени колко е добра. Но визията й на напомпана кукла Барби вече е история. И както признава - "мен определено тъмното ме кефи". Браво, Джулка, много си добричка!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съветските кърлежи - най-големите кърлежи на света
17
0
 
4
 
! Отговори
оф преди 3 години
отново ПОТРЕСАВАЩИ разкрития с ОСТЪР коментар
16
0
 
10
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
Николета не е трюфел а т-юфле.к
15
1
 
6
 
! Отговори
светски ли ? преди 3 години
Кърлежите калкото са светски , толкова и съветски хибридчици
14
2
 
24
 
! Отговори
пасквили недодялани преди 3 години
Нямаше тоя *** народ еда е толкоз тъпоъгълен,ако имаше по малко паарцали като днес
13
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Един дърт козел и олющи върбата, та се отблагодари с телефон.
12
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, слез да си прибереш вересиите, Боже!А и тези журналисти... с мед да ги намажеш. Като нямат за какво да пишат и се заравят в пяната и утайката на обществото. Жалки писарушки.
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николета откъде има пари да си купи тоя луксозен телефон
10
2
 
24
 
! Отговори
истина е преди 3 години
Само с тази гнус и шайката територията ще просперира , и ще стане световна водеща икономическа ,политическа и духовна сила !
9
2
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Потресен съм! Деси фотосесшята няма какво да лапне, та опря до средния си пръст.
8
2
 
12
 
! Отговори
Разгледай снимките!! преди 3 години
Ако не схващате статията разгледаните снимките под нея,за да си дойде всичко на мястото.
7
3
 
24
 
! Отговори
Чорбаджи преди 3 години
Нищичко не разбрах от тази статия.Гея Кулагин не ме вълнува ,а Николета защо да е трюфел тъй и не разбрах!!!
6
3
 
6
 
! Отговори
До Анчето преди 3 години
Искаш ли да спретнем една тройчица с мен и моят пекинез. На мен даже ми е по-голям, тази сутрин си ги мерихме. *** неговият пък е по-рунтав, та ще се кефиш, мацко.
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкембе чорба е .
4
2
 
47
 
! Отговори
ами да преди 3 години
ами мечовците почнаха да се показват и тия се размърдаха ! не е лошо под снимките да почнете да изписвате и цените на услугите които предлагат .
3
4
 
25
 
! Отговори
Николета преди 3 години
Това с трюфелите не го разбирам.
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фани едната, удари другата.
1
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Готино! Короната ни спаси от тях, ама сега пак ще ни налазят! Нали няма да прекалявате с материалчетата? Или поне нека са в този саркастичен дух!

Спонсорирани публикации