Телец, Скорпион... Кои са най-властните зодии

За тях няма правила
17 май 2020 17:20, Дарена Найденова
0
Телец, Скорпион... Кои са най-властните зодии
Pixabay

Лекият контрол може да се отрази добре, особено ако идва от точния човек. Тъй като тонът е много нежен, властването почти не се усеща, а по-скоро се приема като грижовен жест. Желанието да контролирате партньора си е разбираемо до известан степен до момента, в който това не започне да пречи на живота му.

С течение на времето властващият може да откъсне другия от всичко, което той обича и да започне да контролира не само част, а цялото ежедневие. Във всяка връзка несигурният и уязвим партньор е много вероятно да диктува какво може да направили или не другият човек. 
 
Въпреки че може да изглежда като акт на обич, желанието за притежание е тясно свързано с ревност и несигурност. В крайна сметка това води до навлизане в личното пространство на другия и упражняване на власт върху него. Именно затова контролът няма място в романтичните взаимоотношения. 
 
Все пак има три зодиакални знака, които всъщност не разбират разликата между грижовната любов и властването.
 
Телец
 
Вироглавият знак е известен с това, че обича да контролира нещата и да пази територията си. Неговата властност произтича от непреходната им нужда да имат стабилен и сигурен живот. Освен че обича да контролира партньора и хората около себе си, Телецът често ревностно пази и личните си вещи, особено ако те са луксозни.
 
Скорпион
 
Бидейки изключително страстен зодиакален знак, Скорпионите отдават душата и сърцето си на човека до себе си.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации