Отслабване за 2 седмици - с диетата "Японско чудо"

Вижте какви храни са забранени
20 май 2020 21:14, Иванка Гъркова
12
Отслабване за 2 седмици - с диетата "Японско чудо"
IStockphoto

Какво правихте по време на изолация? Ако сте били от онези, които така и не са започнали да тренират вкъщи с онлайн помощ, то със сигурност за два месеца сте оформили бирено коремче. Ами паласките? Заради продължителното седене пред компютъра, те много лесно се появяват. Е, сега е времето, в което е добре да направите нещо, за да влезете във форма за лятото.

Ако имате да свалите между 3 и 6 излишни килограма и желаете да спортувате, то ви трябва и подходящ режим. Хубаво е и да си направите детоксикация на тялото, с която да изхвърлите вредните вещества, попаднали в него по време на карантината. И тъй като новият сезон е толкова близо, ви предлагаме да пробвате диетата „Японско чудо“, с която за две седмици може да свалите до 10 кг, стига да я спазвате стриктно.
 
Какво представлява диетата „Японско чудо“?
 
Режимът, който е за 14 дни, е доста драстичен, но пък носи отлични резултати. През първата седмица човек може да изгуби между 5 и 7 килограма, а през втората – до 3-4. Всичко зависи и от неговата възраст, физическа активност, фамилна предразположеност и други.
 
Какво е позволено и какво не?
 
Както и при други диети, тук приемът на много течности е много важен. Между храненията може да се пие само вода, като общото ѝ количество за деня трябва да стига поне 1,5 литра.
 
Алкохолът, газираните и подсладени напитки са забранени по време на изпълнението на „Японското чудо“. Чаят и кафето, без които много от нас не могат, са позволени, но без захар. Сол също не бива да се приема.
 
Менюто за две седмици е почти едно и също, като на петия и дванадесетия ден може да се пропуска вечерята (ако имате желание. То трябва да се следва стриктно, като не са позволени храни, които не попадат в него. От 8 до 14 ден ядете по същия начин както сте го правили от 1 до 7.

Още за диетата "Японско чудо" четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой(я) отслабна ли вече?
10
0
 
4
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Болки на панкреаса се успокояват само с глад!Глад, ама абсолютен глад!Лежах в болница и не ми даваха никаква храна точно 15 дни. Само ми включваха системи с дестилирана вода и сол. След 15 дни започнаха постепено захранване.Бях отслабнал точно с 15 килограма.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До северозападПич, дзбездичките да не значат "пустиняк"?
8
0
 
1
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
трябва да си *** да спазваш диети
7
0
 
4
 
! Отговори
x преди 3 години
Запомнете, че винаги има ПОСЛЕ, винаги има СЛЕД.Какво ще правите след диетата?
6
1
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Диетата не е само за ''свинки''а и за свинчовци.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До nagazakiЕвропейска кухня и японска жена (ама хубава де)!МЕЧТА!Че нашите зарзаватчийки - скарани от момента на събуждането си!Ама като стават със северните си части сутрин, барем и така да лягат - може да се събудят по-щастливи!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При стриктно спазване да тази диета се отслабва общо 5 кг за 14 дни.Няма такова нещо между 5/7 първата седмица и 3/4 втората.Иначе изобщо не е драстична.
3
1
 
5
 
! Отговори
nagazaki преди 3 години
това е най-доброто след жива японка!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте лъгали хората с вашите глупости! Просто спрете да преяждате като свинки и готово!!! Жените да спрат да се тъпчат с шоколад особено вечер и килотите пак ще Ви станат!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само диетата на д-р Менгеле ще Ви спаси от излишните килограми.

Спонсорирани публикации