Когато предпазният костюм е на мода - Наоми Кембъл

Супермоделът пусна видео от самолета
21 май 2020 22:24, Дарена Найденова
0
Когато предпазният костюм е на мода - Наоми Кембъл
Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро Наоми Кембъл ще навърши 50 години и явно иска да отпразнува рождения си ден далеч от Америка. Супермоделът беше забелязан да се качва на самолет и облеклото ѝ отново прикова очите на околните. Кембъл беше заложила на предпазен костюм, очила и маска, за да се предотврати каквото и да било заразяване. 

Звездата сподели и снимка от самолета, на която се вижда, че върху седалката ѝ има сложено дори одеяло, което да служи като допълнителна бариера. Не се знае накъде точно пътува моделът, но много от феновете ѝ сметнаха, че отива в Лондон. През март Кембъл сподели пред списание „People“, че иска да се завърне в столицата на Великобритания, която описва като първия си дом.
 
Това не е първият път, в който Наоми се облича в предпазен костюм по време на пандемията. Тя беше забелязана със същия тоалет през март, когато пътуваше от Лос Анджелис до Ню Йорк. Тогава коронавирусът все още не беше застигнал Америка, но супермоделът не искаше да рискува със здравето си. 
 
Във видео, публикувано в YouTube, звездата сподели, че не носи костюма за забавление или да привлича внимание, а просто приема нещата на сериозно. „Тъй като това е доста несигурно време, ще ви кажа, че съм доста нервна да летя. Затова съм в този костюм“, казва тя и добавя, че само по този начин се чувства сигурна в самолета.
 
Ангажиментите на Кембъл постоянно я карат да пътува и признава, че ѝ се е случвало да посети няколко различни държави само за 24 часа. Заради пандемията обаче обиколките на света спират и почти всички събития в календара ѝ са отменени. "Единственото пътуване, което бих направила, е до Лондон", казва Наоми през март.
 
 
Видеото на Наоми Кембъл от самолета вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации