Съботен бис: Ваня Хиалурона и нейната гротеска "Давай, мило"

Най-интересното от шоубизнеса от седмицата
30 май 2020 17:35, Александър Попов
93
Съботен бис: Ваня Хиалурона и нейната гротеска "Давай, мило"

Съботният бис тази седмица отива за борещата за известност габровка Ваня Великова. Едва ли на някой му говори нещо това име, но тя пък си има самочувствие, а и успя да пробие до телевизията.

Ваня е пореден пример как може да бъдеш известен с известността си. Тя привлече някакво внимание с факта, че си инжектира сама хиалурон в устните си. Дали защото това е процедура, която не се препоръчва в домашна обстановка, но в началото на годината тя става герой и в национален ефир. Може би заради плашещите снимки, които пуска в социалните мрежи.

Тя е фризьор и певица и само няколко дни по-късно пуска парче, в което възхалява смелостта да помпа сама устните си, както и че в живота може и без мъж. Според нея предизвикала фурор с песента, но е твърде вероятно този фурор да се е ограничил до родата. Независимо, че пак в национален ефир правят реклама. За милионите, които разбират за първи път, песента се казва "Мога и сама". Със сигурност никога няма да стане хит, но откъм визия е истинска гротеска - певицата, в ролята на лирическа героиня, го играе независима милионерка, която се справя без мъже. В клипа се появява момък, който изглежда анорексичен на фона на бухналата Ваня - и като килограми, и като прическа.

Ваня обаче е убедена в хитовото си парче, дори Азис я поздравил. И през януари заявява, че ще изжади - турбо хит. И ето, няколко месеца по-късно той е факт, носи името "Давай, мило". Нито е турбо, нито е хит - музика, сякаш излязла от гараж в средата на 90-години на миналия век, елементарни рими и о, изненада - още по-нелеп клип и от първия.

Ето го началото:

"Давай милионерче мило
Скъпи дрехи и коли
Във замяна получаваш
Милото МИ"

Тази вулгарнорст е пресъздадена с перфектна пошлост във видеото, в което лирическата героиня мачка гърдите си, а незнайно защо милионерчето е по червени слипове и опипва съдържанието в тях. Евтиният клип продължава в същата стилистика до края, а ако това нещо има режисьор и оператор, хубаво е никога да не споменават, че стоят зад него.

Продължаваме с Андреа, която за кратко се опита да отнеме функциите на ген. Мутафчийски и атакува своя вече бивш спътник в живота Кубрат Пулев. Тя изкара на показ изневери на Кобрата, нелицеприятни разговори помежду им, а за финал пусна и дори документ как Пулев купил апартамент на любовницата си.

Историята надхвърли границите ни и се пренесе на Острова, където таблоидите охотно я разказаха. Както е известно Кубрат го чака мач с британеца Антъни Джошуа, а всеки удар под пояса срещу българина е добре дошъл. И Андреа им поднесе на тепсия житейска история, в която се преплитат обещания, лъжи, изневери.

Пулев засега запазва мълчание след разкритията, докато Андреа пуска някакви странни клипчета, на които си показва задните части в центъра на София. За кратко се появи и нейна снимка с подути и насинени устни, като не става ясно дали Кубрат се е срещнал с нея или пък всичко е част от нов клип.


Колко от вас си спомнят, че актрисата Нона Йотова е била избрана за депутат? Със сигурност не е от най-активните сред народните избраници, но пък жената до ген. Богомил Бонев напомни за себе си след атака към продуцента Маги Халваджиян в парламента. Повод стана завършилия вече формат "Като две капки вода", в който бе допусната публика в студиото. Нона поиска глоба за продуцента, защото сред хората имало и такива без маски и нарушили епидемичната обстановка. Самият Халваджиян разясни, че били спазени всички изисквания и публиката била под разрешения капацитет от 30%.

От шоуто заподозряха, че атаката на Йотова се дължи заради нейно участие в "Капките"

"Мисля, че госпожата депутат ни се сърди, откак благодарение на "Капките" стана ясно, че не може да пее. Но не сме виновни ние, в този формат се пее на живо. Затова пък сега е в парламента, представителка на столетницата. Дотук предимно правеше селфита. И те не й се удават особено. По-скоро са в графата скеъри, отколкото секси. Но ето, може би най-сетне Нона намери призванието си - ще подава сигнали от високата трибуна. Това вече категорично оправдава заплатата й, кво?", написа пиарката на шоуто Ани Халваджиян.

Продължаваме с добрата новина, че най-после 100 Кила завърши училище. Той завърши средното си образование, но и той попадна във Випуск 2020, който не завърши нормално, а абитуриентския бал засега е мираж. Рапърът завърши 4-та сменно-вечерна гимназия "Отец Паисий" в София.

Пандемията донесе много промени в живота ни, не е изключение от това правило и фолкпевицата Анелия. Тя призна пред Николаос Цитиридис, че ще слага на трапезата си био продукти от собствена градинка. Ако си мислите, че певицата има мазоли от дръжката на мотиката - грешите. Тя си наела градинар, който се грижи за лехите с домати, чушки, краставици. Сега големият дерт на Анелия не било кога ще почнат участията и ще пее отново в клубовете, а дъждовете - да не провалят засадената реколта. Притеснява се покрай проливните дъждове да не падне и градушка.

Преминаваме към нейната колежка Луна, която по някаква странна причина продължава да гастролира в риалити предавания. С какво е интересна за публиката остава загадка, може би с налудничавото й поведение в ролята на "Луна президент" или пък заради чувството й за хумор, което трудно може да разсмее някого. Факт е обаче, че за годините си, които в никакъв случай не са под 40, както тя се опитва да ни залъже, изглежда добре. Тайната на нейната фигура се дължала на глад. Певицата не хапвала с дни и карала само на течности. От години Луна не близвала сол, захар, месо и много рядко си позволява риба.

Завършваме с една хубава новина. Актрисата Весела Бабинова обяви, че ще става майка. Любопитното е, че Бабинова е кума на Луиза Григорова, която също е в напреднала бременност и се очаква да роди в края на лятото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще повърна.
38
0
 
21
 
! Отговори
У бре преди 3 години
Давай Ваня! Давай,мило!Дочаках да пропей плашило...
37
0
 
2
 
! Отговори
До до 35 преди 3 години
Палуване?Сигурен ли си, че не написа една буква повече. По-скоро за плуване. Нема да потънеш.
36
1
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До Петър МладеновСигурен ли си, че ще издържат на атаката на това мазно туловище.
35
4
 
2
 
! Отговори
Иво преди 3 години
До 35 Кефи ме :) за палуване
34
1
 
2
 
! Отговори
KamKam преди 3 години
До ИвоЗащо :):):)????
33
0
 
25
 
! Отговори
Малий преди 3 години
Какъв е тоя хипопотам....ужас. Как се излагат хората за шепа пари.
32
1
 
3
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Как се казва мъжа от клипа
31
3
 
17
 
! Отговори
KamKam преди 3 години
Моят съпруг който не говори български ,продума изплашено боже, като изгледахме със сълзи първите 30 сек
30
0
 
13
 
! Отговори
Коментатор преди 3 години
И къв е смисъла на тази статия? Лоша реклама няма, само и се качват гледанията...
29
2
 
3
 
! Отговори
Що? преди 3 години
До Млад и богат тарикатТи с какво важно се занима днес?
28
1
 
8
 
! Отговори
Палав батко преди 3 години
Искам контакти на момчето от клипа или как се казва!
27
6
 
2
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 3 години
И вие като Бобчо се занимавате само с важни неща. Днес вожда инспектира ремонт, защото нямаме други проблеми на дневен ред. #СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ
26
0
 
17
 
! Отговори
Петър Младенов преди 3 години
Аз мисля, че заради тази, трябва да дойдат танковете.
25
0
 
13
 
! Отговори
Тая копира... преди 3 години
Спомнете си "Улицата" и Камен Донев:"Искаш ли ме мили ти,В банката ме заведи..."
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая лоясала крава отде я изкопахте ?
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Олеле, отивам да повърна
22
0
 
7
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Как се казва пича дето мачка боксерките
21
0
 
20
 
! Отговори
Жената е нестабилна. преди 3 години
Трябва да бъде въдворена.Или в бардак. Или в психиатрична клиника.пп: Труден й е бил живота. Дано Господ или психиатърът и даде покой.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора обаче преди да качват в Инстаграм да минават психопреглед, туй е позор за държавата и морала на обществото. Няма ли там закони и глоби за непристойно поведение тая, Азиси, мензиси и всекакви им теглете по една глоба.

Спонсорирани публикации