Рецептата Dnes: Пиле кордон бльо

Една по-различна рецепта за за обяд
31 май 2020 10:41, Иванка Гъркова
7
Рецептата Dnes: Пиле кордон бльо
IStockphoto

Пиле кордон бльо. Чували ли сте за това ястие? То идва от изтънчената френска кухня и представлява нещо като шницел от пилешко месо, между което има сирене, кашкавал или шунка.

 
Ако имате нужда от протеини и обичате да похапвате пилешко, то може да разнообразите менюто си като приготвите месото по днешната ни рецепта.
 
Ето и необходимите продукти за класическо пиле кордон бльо:
 
– 2 яйца;
– 2 парчета пилешко филе;
– няколко резена шунка;
– малко парче кашкавал;
– малко парче от швейцарското сирене „Грюер“;
– брашно;
– сол и черен пипер на вкус;
– галета за овалване;
– 1 лимон;
– олио за пържене.

Как да приготвите пиле кордон бльо четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 
 

7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Селяни пенсионери коментират френска кухня, на американски компютър с процесор Селерон или Интел, на американски интернет и фенове на диктатор джудже...Хахахах, няма по-голям смях от мал0умните коментиращи в България
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Пантагрюел

Те нямат дума за кашкавал и сирене или топено сирене,на всичкото казват "кашкавал",в "кордон бльо"-то просто слагате кашкавал вместо това измислено "грюер", то е с кашкавал.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е едно от малкото вкусни ястия от западна Европа,другите 60-70%,не са по нашия вкус.Нашите манджи са по-вкусни и полезни и съдържат повече зеленчуци и не са сухи, сухата храна е вредна за стомаха.
Вкусно е това ястие "кордон бльо" с гарнитура от картофено пюре,опитайте го!
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тва в супер гадно. Предпочитам яйца по панагюрски, сиренце по шопски, или кавърмичка. Тва кордон блабла си го вжте вие
3
2
 
8
 
! Отговори
MaйMyната преди 1 месец
Ааз да имам пиле вашта рецепта нема ми липсва, а скъпите ви продукти ще сменя с бутилка бяло вино
2
1
 
6
 
! Отговори
Хм, пилешко преди 1 месец
Само ако баба го е гледала и то не за 38 дни.
Другото пък, жълтото, за 50 дни и станало 2 кг.
Вече няма баба, а с хормони не искам да се тъпча.
1
2
 
6
 
! Отговори
Пантагрюел преди 1 месец
Сиренето "грюер" няма ли някакъв по-евтин заместител с палмово масло?

Спонсорирани публикации