Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!

Основателят на "Майкрософт" заяви, че никога не се е занимавал с нещо подобно
5 юни 2020 08:48, Нели Христова
170
Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!
Снимка: БГНЕС

След появата на коронавируса и бързата реакция на десетки компании по света, които се състезават да произведат ваксина, в мрежите се появи и една мащабна конспирация. Според множество потребители фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Още по темата
Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично.

Основателят на корпорацията "Майкрософт" заяви, че конспиративната теория, според която той е участвал в пандемията от коронавируса с цел чрез ваксина да вкара чипове за проследяване, е толкова глупава, че не си заслужава да я опровергава.

"Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган – толкова е безумен и глупав", каза Бил Гейтс пред "Business Insider".

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият най-голям спонсор на Световната здравна организация, който осигури 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 г.

Фондацията се занимава главно с финансиране на изследвания, свързани със създаване на нови лекарства и ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
14
 
! Отговори
Стиви the TV преди 3 години
Да, ама слуха, че се стремите да намалите популацията чрез ваксини не е слух, ами са твои думи, бако Били. Сам казваш, че популацията е проблем и трябва да се намали ПОНЕ с 10-15%... Аз лично никога не бих си ваксинирал децата с вашите отровни ваксини. А вие там, организаторите на тези ваксини, си ги бийте първо на вас, след това сме ние.
76
3
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
На този ли ЕВГЕНИК да вярвам,или на критичната маса насъбрани непреки доказателства,логически стиковащи се в определени закономерности и водещи до създаване на определен алгоритъм,определено НЕ корелиращ, с горното...Май му пари под д-то.Петицията в конгреса за проверка на законността на "филантропската" му фондациикА...,особенно ако бай Дончо вземе връх....
75
5
 
2
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 82Прав си .. всички се интересуват как си * нечия майка. Душица мислеща се за специална :D Това е все едно цял живот да се криеш от ... снайперисти :D
74
2
 
1
 
! Отговори
До kkk преди 3 години
Напълно те подкрепям.Никой няма да дойде да ти налее вода в устата, ако сам не отидеш да пиеш!
73
6
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 79И какво криеш драги, че не искаш да те подслушват, че ще ходиш за ... хляб? ... :D
72
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Използвайте Линукс!Kubuntu е версията която най много уиндоус потребители ще харесат. Там никой не ви подслушва, следи и чете чатовете.Няма вируси и е безплатна.Инсталирайте си сигнал месинджър, на компа и тела.Сложете си VPN, и ползвайте колкото се може по-малко гугъл !
71
14
 
13
 
! Отговори
kkk преди 3 години
До Приказки от 1001 нощВинаги някой друг ви е виновен, че сте безумни и глупави. Винаги причината не е собствения ви мързел и нежелание за промяна, а голямата световна конспирация. Хората така са устроени - винаги има нещо по-висше, което контролира животите им - горските духове, Господ, световното правителство...А голата истина е, че всеки индивидуално, и всики вкупом, сме отговорни за положението, в което се намираме - добро или лошо.
70
7
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Прав е човека :D
69
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБЕ КАКВО СЕ Е ЗАОБЯСНЯВАЛ.НЕКА ИЗЛЯЗАТ ТИЯ МИШКИ С ТВЪРДЕНИЯТА ЗА ЧИПОВЕТЕ С ДОКАЗАТЕЛСТВА , ДА ГИ ВИДИМ!ТОЯ ЩЕ ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА ГОЛОВОДНИЦИТЕ В ЗАТВОРА КАТО НИЩО С КЛЕВЕТИТЕ ИМ!
68
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само едно е сигурно, че всичко което се случва за пръв път не е за пари. Парите не интересуват филантропите. Те имат някаква друга цел. Не са парите, не е властта.
67
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикНо щом разбере че само си къркаш бира и нищо друго, точно такива хора му трябват, за опитите после проба грешка, ми то ще се мре ами как ще се рита...
66
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чиповете на Бил Гейтс не са проследяващи!! Не се бъркайте.Те са КОНТРОЛИРАЩИ поведението чипове. Чрез промяна на хормонални нива и блокиране на невронни връзки, те могат да сменят настроението и мисленето на хората!!Дори могат да сменят пола и религията на човека!
65
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От ваксините му в третия свят са починали или увредени много хора. Познайте къде е написано.
64
3
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 71Ами Хуан Педро от Мексико си сложи на детето, както и Ричард Коланд от Арканзас, поименно ги имам записани в тефтера, събирам за такива като теб тази поименна статистика :) Понеже знам, че не можете да си служите с Гугъл, за да проверите някаква информация, та ви трябват конкретни имена
63
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 68Дай минконретни примери с хора, сложели си ипове на децата.
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямахме сигнал на телевизора първо на бг он еър, а сега и на останалите канали. Техниците казали на 82г ми майка, че трябва да си пусне кабелна иначе не може да приема прехвалената цифрова телевизия и тя им вярва безпределно. Пуснала кабелна и сега ще я плаща докато е жива и след това...
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 67Адв стига с е повтаря. Разликата с щ телефона е, че може инда не го ползваш. Или ако имаш нужда, да си направиш една торбичка, с алуминиеви фолийце и да го вадиш само на определен период от време, когато ти трябва, но под твой контрол.
60
14
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Много ми е интересно, като ми сложи Бил Гейтс проследяващ чип каква точно ще му е ползата. Най-много да разбере къде живее любовницата ми, пътя от нас до Аванти за водка и до няколко мои аверчета с които си поркам. Изключително полезна ще му е тази информация, дано си избие с нея парите за чипа, дето го е вкарал в мен :) Това само другарете могат да вярват на такива откровени мал0умия. А относно GPS чиповете, много хора съвсем доброволно си слагат на децата, ако ги отвлекат да знаят къде са
59
6
 
15
 
! Отговори
1 преди 3 години
Реалната цел е да се създадът болни хора с объркана имунна система а фирмите на гейТС ще им продават хапчета цял живот.
58
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви чипове, уее? Вие чиповете си ги носите цял ден в ръцете. Знаят къде ходите, с кой си пишете, какво обичате и най-вече какво искате да купите. На ден гледате по 500 реклами даже без да се усещате. За какво им е да ви слагат чипове, като вие и какво ядете сами си качвате в нета. Дори тези, които използват стари телефони поне веднъж на ден сядат пред компа и готово.

Спонсорирани публикации