Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!

Основателят на "Майкрософт" заяви, че никога не се е занимавал с нещо подобно
5 юни 2020 08:48, Нели Христова
170
Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!
Снимка: БГНЕС

След появата на коронавируса и бързата реакция на десетки компании по света, които се състезават да произведат ваксина, в мрежите се появи и една мащабна конспирация. Според множество потребители фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Още по темата
Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично.

Основателят на корпорацията "Майкрософт" заяви, че конспиративната теория, според която той е участвал в пандемията от коронавируса с цел чрез ваксина да вкара чипове за проследяване, е толкова глупава, че не си заслужава да я опровергава.

"Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган – толкова е безумен и глупав", каза Бил Гейтс пред "Business Insider".

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият най-голям спонсор на Световната здравна организация, който осигури 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 г.

Фондацията се занимава главно с финансиране на изследвания, свързани със създаване на нови лекарства и ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези 10% никой нормален бизнесмен не би ги давал всяка година "от щедрост и любов към хората", освен ако не очаква да му се върнат умножени по 10Жалко, че мислиш за нас, успешите хора, по този ужасяващ начин.
56
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че тези безумни конспирации от типа "една жена ми каза, че Бил Гейтс щял да ни чипира" хващат почва у нас, говори много зле за интелектуалното и психическото състояние на народа ни. В тубата също са се навъдили едни "експерти", които свеждат до масите намеренията на "световното правителство". Да се чуди човек дали пък не са седяли на една маса със световните лидери, които с охота им доверяват плановете си!Пълен резил.
55
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПитърМоже и да имат, какво да кажат. Но проблемът е друг - може или не може, масово да те подслушват? Явно може! Ако ти искаш, Бойко Борисов да има една кутийка, където може да напише нехаресващи ГЕРБ а после д ами изкочи добре апетитни данни, за това кой, как и кога ...А тази база от данни ще се предава и в поколенията. Представи си, да ти правя проф Айлин х, на база на решенията ти като дете и на това, което пра-пра дядовците са правели. Да знам всеки, който ще е проблем за властта ми?
54
2
 
7
 
! Отговори
Варна преди 3 години
Кво да ти доказвам бе, самият боко, щото е много умен се изтърва още преди години това с тв подслушването. Тя оная Севда горката се скъсва да трий във фейсбука му, щото гаф след гаф. Вчера уж на живо почна Севда, ама веднага го спря и изтри половината хахахахаха
53
5
 
12
 
! Отговори
Приказки от 1001 нощ преди 3 години
След Короната още по-няма кой да ти повярва Били. Тези 10% никой нормален бизнесмен не би ги давал всяка година "от щедрост и любов към хората", освен ако не очаква да му се върнат умножени по 10. Има нещо сбъркано в свръхбогатите и т.нар. "Елит на света". Виждаме какво се случва - бедните стават още по-бедни, настава хаос и сме подвластни на манипулации. Но все още можем да мислим. Ваксините, ГМО, 5Г кулите и др. правят хората безумни и глупави, но нали това ви е целта - да е пълно с роби/гои..
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е гледал филма Милиарди 2 там влиятелната психоложка попита тузара, сега какво ще ни чипраш ли?.Този филм е аерикански, холивудски, а репликата случайна...
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18 ахамНе се в занимавал с програмиране, а с изграждане на системи, статистики, рабиране на проблеми и решаването им. Тези предсказания които бяха направени от него, просто бяха редица статистически модели и програми, показващи как във би бил един евентуален сценарии, при развитието на дедан вирус и колко вероятно е това. Нещо с квото вирусологията се занимава от 120 години, а тези системи са съзададени, за да им помагат.
50
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДрОгаре спокойно, ваксина от блатная света не е видял, за това късиий giant е в землянката от 3 месеца.
49
8
 
8
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До ВарнаИнтересно е, че най-много се притесняват от подслушване хора, които няма какво толкова да кажат, а само повтарят като папагали прочетени в интернет глупости. От следене се страхуват тия, дето нито ходят някъде, нито им се случва нещо интересно... А пък ония, дето се опасяват от чипиране, всъщност вече са програмирани - от авторите на *** конспиративни теории...
48
2
 
4
 
! Отговори
f преди 3 години
То и да блокират колелетата няма лошо, ако искаш да завиваш, не можеш ли да отпуснеш малко спирачката и на усет? Има си спирачки и скоростите не са толкоз опасни, немските инженери най-простите в света, те развалиха автомобилизма с простотиите си!
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВарнаДокажи това с телевизора. И го докажи за всички. За телефоните Има начин за справяне, но трябва достатъчно народ да се опари, за да се разрешат други начини на справяне.освен това, да спреш да ползваш мобилен е много лесно. Просто го менти у кошчето.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, за какво са тея милиарди щом нито ризата му отива нито нито връзката..
45
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно Бил Гейтс създаде и пусна Корона вируса за да създаде световна пандемия и милярди хора да бъдат блокирани в домовете си. В това време да се инсталират 5G антените, коиторазпръскват наночиповете му. Тези чипове проникват в мозъка на човека и той може да бъде командван дистанционо. Затова Мъск изтрелва хиляди сатилити с Спейс екса си, чиповете се свързват с тези сателити. Единственото спасение е да се ядът храни съдържащи желязо. От повече желязо в кръвта чиповете в мозъка дават на късо.
44
2
 
2
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
Като вдигнат здравните осигуровки на нечипираните десет пъти, много бързо ще се чипираме всички. Даже ще стоим на опашка.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Искаш да кажеш яничар
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 40Той ти е казал, че популацията ще намалее по естествен път, защото развитите общества не изпитват нужда, да имат множество деца, поради факта, че н измират масово от болести.В началото на 20 век у АНС е било норма, да имаш 4-5 деца, защото на моменти 50% от децата да унирали. но поради ваксините и антибиотиците, децата са оцелявали. За няколко поколения, хората са спрели да имат по 5, а са минали а по две или дори едно.
41
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова безумен и глупав, че не си струва да се будите. Спете спокойно, докато ви инжектираме с отрова и нано-чипове.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично."
39
7
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Кво ми цъкате минуси, прос-таци!Камионите как имат спирачки и колко тежат! Ами ако сложиш таквиз спирачки на леката кола ко става? И със 100 можеш да караш градско, стига да има сцепление настилката.
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"И как реши от програмист да станеш биолог бе..."Този инЕлигЕнтен въпрос, *** ли го зададе или идва от 80 % ?

Спонсорирани публикации