Време за море - какви бански да изберете?

Вижте актуалните тенденции
5 юни 2020 18:54, Иванка Гъркова
7
Време за море - какви бански да изберете?
Снимка: Pixabay

След края на изолацията почивката на море ни зове. А за нея ни трябват хубави бански и добро настроение. Ако тази година искате да си купите нов, е необходимо да се съобразите с няколко основни неща – размерът; материята; формата и това как ще ви стои според извивките на вашето тяло. Звучи лесно, но често при покупка мнозина се затрудняват, особено ако искат да си вземат нещо по най-новите модни тенденции и същевременно търсят комфорт.  

Кои са актуалните тенденции в банските за това лято? 
 
И тази година на пазара ще са актуални както целите, така и банските в две части, чиито форма и десени може да са най-различни. Един от трендовете за този сезон са тези, по които има халки. Те може да свързват двете части на монокините или да са красив детайл в горната част. Сребърно, златно или ефектна пластмаса, която прилича на естествен камък, са едни от най-актуалните материали на халките, които ще виждаме по банските. 
 
След Седмицата на плажната мода в Маями стана ясно, че целите бански или горнищата с едно рамо също ще се търсят през следващите месеци. Много марки предлагат модели с така наречените вълни, които падат свободно. Има и варианти с ресни, които все още не са излезли от мода. 
 
За дамите, които искат да си вземат бански, с който краката им да изглеждат по-дълги и същевременно стегната талия, могат да се спрат на целите модели, които тази година не са изчистени. Някои варианти са твърде изрязани, с което ни връщат в 90-те. Други пък имат цип по средата, който може да бъде наполовина откопчан. 
 
 
Ярки цветове, металик, ахроматични и пастелни тонове, ще бъдат хит на плажа. Банските в небесносинята и масленозелена гама също ще са актуални. 
 
Както всяка година, ще виждаме цели бански и половинки с флорални мотиви, котви и райета. Освен това моделите с животинските принтове ще продължат да се носят. 
 
Тази година някои бански отново ще ни напомнят за ретро моделите, които нашите баби и майки са носили с удоволствие. Така например долнището с висока талия или горнище тип топ, което скрива голяма част от бюста, също ще са по закачалките в магазините. 
 
 
Кои са най-търсените модели бански на пазара вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
загорял 27-год ерген преди 3 години
Виж дайте съвет как да си намеря някоя , пък ако ще и без бански да е,
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Които ни стават, тези избираме. След карантинката ще се увеличат снимките на крака
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като гледам кви тюфли се влачат по улиците направо с брезент трябва да ходят
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъвто бански костюм ми стои най-добре, такъв си купувам.
1
3
 
3
 
! Отговори
Туршиеф преди 3 години
Гъзести

Спонсорирани публикации