На тезгяха от НАП - два огромни апартамента, гараж с 12 места и винарна

Жилищата са във Варна, НАП ги пуска на търг
28
На тезгяха от НАП - два огромни апартамента, гараж с 12 места и винарна
Снимка: БГНЕС

Апартаменти край морето за около 780 лв./кв. м продава на търг Националната агенция за приходи. След като по време на извънредното положение принудителното събиране на дългове към хазната беше спряло, сега всеки ден публичните изпълнители на НАП пускат десетки обяви за разпродажба на имущество, пише "Труд".

На търг са пуснати 10 апартамента в жилищна сграда в гр. Бяла, Варненска област. Началните им цени са от 40 хил. до 67 хил. лв. в зависимост от големината и изложението. Най-малкият апартамент е от 54 кв. м, а най-големият е 82,7 кв. м. Цената на квадрат варира от 750 лв. до 820 лв. Апартаментите са в нова сграда, която още не е населена.

В луксозен туристически комплекс в Слънчев бряг пък продават апартамент от 44 кв. м. Началната му цена е значително по-голяма спрямо апартаментите в гр. Бяла - 91 хил. лв. В друг затворен комплекс в Слънчев бряг на търг продават жилище с площ 31,5 кв. м и начална цена 45 хил. лв. От терасата на апартамента има гледка към вътрешен басейн.

Изключително интересна е офертата на НАП за два огромни апартамента, гараж с 12 паркоместа и винарна в жилищна сграда на ул. “Илинден” №1 във Варна, които се продават заедно. Началната им цена е 594 900 лв. Първият апартамент е на две нива, с площ от 318 кв. м, като има и открита тераса с площ от 70,30 кв. м. Вторият апартамент е с площ 88,1 кв. м. Всяко паркомясто е с площ 26,96 кв. м, а общата големина на гаража е 323,52 кв. м. Само винарната е голяма колкото един обикновен апартамент - 77,14 кв. м. Сградата е с монолитна носеща конструкция и тухлена зидария. Тя е в хубав район със средно високи монолитни жилищни сгради, които на партерите имат офиси, магазини и лекарски кабинети.

Във Варна има и други интересни търгове на НАП. Например, продава се склад на ул. “Д-р Василаки Пападопулу” №44 на сутеренен етаж (до сп. Почивка, ж. к. Бриз). Площтта му е 464,90 кв. м, а началната цена е 127 250 лв. Към склада вървят и идеални части от правото на строеж върху двор с площ 1255 кв. м.

Във Варна продават и два гаража на ул. “Капитан Райчо” №56. Първият е с начална цена 10 500 лв. и площ 12,5 кв. м. Наддаването за втория започва от 19 500 лв., а площта му е 21,17 кв. м.

Магазин с площ 86,88 кв. м в гр. Свети Влас са пуснали на търг от НАП. Началната му цена е 80 хил. лв. Към магазина има и двор-веранда с площ от 20,57 кв. м и мазе от 2,53 кв. м.

В Свети влас продават и стая със санитарен възел с площ от 20 кв. м. Тя е идеална за хора, които просто искат да имат имот близо до морето. Началната цена е само 15 420 лв.

В Шумен пък продават ателие от 42,79 кв. м на първия етаж от масивна пететажна сграда на ул. “Христо Ботев” №19. Сградата е съвсем нова - въведена е в експлоатация през 2018 г. Ателието се състои от едно помещение и санитарен възел. Подовете са на циментова замазка, а стените и таваните - на шпакловка. Началната цена е 19 950 лв., което прави по 466 лв. за кв. м.


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименТе от няколко месеца се опитват да ги продадат тия апартаменти. Желаещите не са много :)
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То това е първа продан, ако няма наддавачи го изкарват пак "на тезгях" с намалена цена. Но цените на НАП са високи за принудителна продан. На който му трябва да си го купи от собственик директно и доброволно на тези цени, та да са доволни всички. Само още няколко месеца да изчакат, че продавачите трябва да осъзнаят, че спада е с 30-50 процента, а не с 10, каквато отстъпка веднага пправят.
23
1
 
4
 
! Отговори
mnvkbjkb преди 1 година
Тези имоти ги рекламират тук щото не могат да ги продадат,та дано се закачи некое рибе
22
1
 
6
 
! Отговори
към анон 17 преди 1 година
Може да е втора смяна човека, а може и нощна като мен. Затова пише в 1100ч в работен ден. Не всички работят от 9-1730ч. Само в добре уредени държави се спазва дневно работно време и то само в офисите. Даже и днес, за да имаш ток и да ни споделяш писанията си, има дежурни и довечера пак има нощни дежурни( и за тока и за интернета...)
21
1
 
6
 
! Отговори
Тоягов преди 1 година
Парите са в другарите от бандитската приватизация.Има кой да ги купи!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
язък, Цецо вече не е на хранилката, иначе вече да ги е купил и изобщо нямаше да се опяви статията!
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Апартаментите са в нова сграда, която още не е населена.--------------в цяла България е така , строи се ударно , купувачи няма , младите бягат в Германия а пенсионерите умират от covid-19 .
18
2
 
11
 
! Отговори
Леле преди 1 година
Ейййй, ***, аз съм ок да си купя - къде ги пишат тея обяви! :)
17
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 10 БачкаторАми вземи изкарай някаква квалификация и научи нещо ново за да получаваш повече пари. В 11 часа в работен ден пишеш по форуми. Трол ***.
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То пък Бяла един курорт......
15
4
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 1 година
В Мутрафонска България е опасно да купуваш конфискувани имоти.След това може да стане нелеп инцидент с тебе.------много американски филми гледаш. Тия дето са в състояние да ти докарат такъв инцидент, не стигат до там да им конфискуват жилилищата. Такива гащници кат тебе си патят.
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Мутрафонска България е опасно да купуваш конфискувани имоти.След това може да стане нелеп инцидент с тебе.
13
2
 
7
 
! Отговори
прогледнал преди 1 година
До БачкаторНе стой в Бг, за да работиш за без пари !
12
4
 
13
 
! Отговори
Боко Тиквето преди 1 година
Ako бяха в Барцелона да ги взема, ама тея не стават и за Шехерезада.
11
1
 
3
 
! Отговори
Ама не си мислете преди 1 година
Че се е разминало, дъждец да валне и вой на сирени пак ще има, докато ми преиздадат о разрешителното за убиване .... трябва ми за пет лица ...
10
4
 
22
 
! Отговори
Бачкатор преди 1 година
Аз като бачкатор със 750 лева които до края на месеца отиват всичките..след 1000 години ако събера може и да си купя апартмент
9
1
 
25
 
! Отговори
Скромен лекар преди 1 година
Еми някой от държавната администрация да ги вземе - PR, HR, чиновник по програмата за раздаване на помощи от ЕС. То това са хората с пари в България.
8
11
 
10
 
! Отговори
Ебльо на 3 морета преди 1 година
Тука гледам че има бая коментирали, който явно не са ходили на търг или още по-малко към нападжиите конкретно, щом си мислят че е за наши хора
7
2
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 1 година
Имотите конфискувани от Очите, купиха ли ги ?!Нещо нямаше мераклии ... след време ... пак нямаше ...
6
3
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 година
Апартаменти край морето за около 780 лв./кв. м-И какво искат да ни съобщят??? Та на тези търгове са само 'ТЯХНИ ХОРА" БЛИЗКИ НА БАНКИ И ИНСТИТУЦИИ- ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТОВА Е ПЪРВОНАЧАЛНА ЦЕНА -ПОСЛЕ С НАДДАВАНЕ ЦЕНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА))) Има хора които станаха милионери на гърба на длъжниците- Не напразно Райфайзен Банк има и Райфайзен недвижими имоти сайт))