Далай Лама пуска сингъл към албума си

Приходите от продажби ще бъдат за благотворителност
11 юни 2020 22:20, Красимир Ангелов
5

Далай Лама пусна първия си сингъл към дългоочаквания си музикален албум - "Вътрешен свят". Той е комбинация от мантри и учения, съобщава Bulgaria ON AIR.

Албумът се състои от 11 парчета. Планирано е да бъде пуснат на 6 юли – в чест на 85-та годишнината на водача. Сингълът се казва "Състрадание".

Приходите от продажбата му ще отидат за благотворителност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Anonim преди 3 години
Лелемале. Образованието и културата в тази държава яко са закъсали. Хората се подиграват на един човек с изключително сложен живот, претърпял хиляди предизвекателства, проповяващ състрадание, мъдрост и ненасили. А вие какво сте постигнали? Освен да се пенявите от злоба, да пиете ракийка и да циклите от злоба... Това никой няма да го запомни. А Далай Лама е велик човек и столетия наред ще се помни. Бог да е на помощ на България, че като гледам потресаващатото ниво на културата ни...
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоа се орезили.
3
1
 
1
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Ясер Арафат от Тибет. Поредния мошеник от екзотично място, изявявайки се като Суперстар защитник на някакъв загубен народ , за който не му дреме, ама ***, антиваксъри и либерасти кихат ман.гизи, без да и те да знаят за кого и за какво. Няма да ме разберете, за това трябва да имате нещо горе.
2
1
 
0
 
! Отговори
BRAWO преди 3 години
Далай Лама е Пич , само трябва да намали Дрогата и Алкохола . Иначе Песните са му Супер - в Ютюб имат Милиони Гледания - особено песента Деспасито и Хотел .
1
2
 
4
 
! Отговори
майна преди 3 години
-Чул ли си Далай Лама, майна?-Не, майна, само *** съм чувал как лай!!

Спонсорирани публикации