Стаси Айви спасява телевизия във "Въображаема реалност"

Какви премиери на филми да очакваме?
17 юни 2020 12:51, Анисия Иванова
3

Социалните медии приемат все повече информативните функции на медиите, което притиска традиционните вестници, радиа и телевизии. В книгата на Станислава Айви - "Въображаема реалност", оцеляването на телевизията е възможно, но цената за това е успехът на провокативен риалити формат, който трябва да върне зрителите пред екраните. Каква е нейната развръзка?

"Телевизията все пак има още бъдеще. В днешно време трябва да има баланс с онлайн и стрийминг платформите, които станаха навик в ежедневието ни. Има я обаче и романтиката от това да планираш да гледаш нещо", каза за "България сутрин" киножурналистът.

Според Станислава Айви има риск телевизията да те "засмуче" и да мислиш само за нея.

"Оригиналното съдържание е най-важното нещо в телевизионния формат. Все по-трудно е да се задържат зрителите пред екрана, трябва ни лесно смилаема информация. Важно е да се измисли нещо, което да ги задържи.

Риалити формат с 10 участници от целия свят са събрани в книгата ми и те имат спешна нужда от промяна в живота си", разказа Стаси Айви.

Днес ще е представянето на книгата "Въображаема реалност", на него ще присъстват и Орлин Павлов и Крис Захариев, ще има и награди.

Тази година ще позволят на "Оскарите" да има филми и от стрийминг платформи. Големият екран се завръща в средата-края на юли. Възлагат се големи надежди на два филма. Единият е "Мулат", другият е "Тенет" на Кристофър Нолан. Предстои ни хубава киногодина", разкри Айви в ефира на Bulgaria ON AIR.

Новият филм за Джеймс Бонд ще е с премиера в Англия на 12 ноември, а очакванията към него отново са големи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стаси Айви!? Простотия ли бе да го опишеш.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1во да смуче, после ще гледам каквото ми пусне.

Спонсорирани публикации