Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Българският тенисист бил агент на американско лоби, пишат в Сърбия
Обновена: 25 юни 2020 08:42 | 25 юни 2020 08:38, Елка Василева
108
Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Най-добрият български тенисист Григор Димитров имал подозрително поведение още от пристигането си в Белград, отиването си в България и след това в хърватския град Задар, пише сръбското издание „Телеграф“. Заради това се били появили и много теории, че може Григор Димитров да е криел, че е заразен с коронавирус.

Със съобщението си, че е дал положителен тест за COVID-19, Григор Димитров предизвика истински хаос в света на тениса и то непосредствено преди началото на финалния мач на Adria Tour в Задар. Поведението на Димитров, както и рекордният зрителски интерес към турнира, организиран от Новак Джокович в Белград и Задар, хвърля съмнение според „Телеграф“, че може би зад всичко стои мощното американско лоби, на което Джокович от години бил „трън в очите“.

Зад себе си Григор Димитров има могъщи агенти и силни компании, от които печели милиони по спонсорски договори. Макар че в тениса той не е на самия връх, той е атрактивен за много компании къде заради външния си вид, къде заради личния си живот, тъй като е имал връзка с Никол Шерцингер, Мария Шарапова и Серена Уилямс.

Още по темата

Това заедно с добрите резултати преди време, когато стигна до 3 място в АТР листата, му донесе баснословни договори. Така днес Димитров фактически живее от тези договори, тъй като в тениса през тази година не е постигнал някакъв по-съществен резултат освен полуфинала в Акакулко.

От друга страна от договори с Nike, Wilson, Rolex и още няколко силни спонсора има гарантирани около 5,5 милиона долара.

Освен това, продължава сръбското издание, Димитров беше сочен от мнозина като наследник на Роджър Федерер. Двамата играят в един и същи стил, години наред имаха един и същи агент Тони Годсик и едни и същи спонсори зад себе си, а и прякорът на Димитров е „малкия Федерер“. От 2014 г. до 2017 г. Димитров е представляван от агенцията, основана от Федерер, но след това сменя агента и от три години го представлява Георги Стоименов.

Зад Димитров обаче все още има много компании, които представляват и Федерер, и се стига до може би лудата идея, пише сръбското издание, че зад всичко се крие опит за сриване на Новак Джокович, така че да се предотврати подобряване рекордите на Федерер, който е синоним за тенис в западния свят.

На базата на поведението на Григор Димитров след пристигането му в Белград, както и ходове на неговите мениджъри, се появявало съмнението, че зад всичко се криело нещо по-голямо. Веднага след като Димитров обяви, че е с положителен тест за COVID-19, световните медии „разпънаха“ Новак Джокович, който като тенисист номер едно в света заплашва Запада заради очакваната строга организация на US Open и помощта за тенисисти на по-ниските места на класацията, заключава сръбското издание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
3
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
Без доказателства обвиняват! Ооо! Не слушам повече сръбско и трия всичко :)
97
4
 
6
 
! Отговори
сърбе на върбе преди 3 години
подли сръбски гупти и синти
96
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 20 години един сръбски професор каза по Панорама. В Сърбия беше направено много Глупост, Глупост, Глупост...
95
2
 
23
 
! Отговори
СРЪБЕ БАЦЕ преди 3 години
Такаа.. Григор, не само, че е "агент" на про-мерикаски интереси в тениса, ами и доброволно е бил заразен с Covid-19, с цел да провали турнира на Джокович. Поведението му е било много "съмнително" - още на летището се е оглеждал като гърмян заек да не го хванат термокамерите.ПРОВАЛИТЕ са неизменна част от живота и само честният им анализ и тяхното приемане и извличане на поуки са РЕШЕНИЕ.СЪС СЪЩИЯ АКЪЛ СЕЪРБИТЕ СИ ДОКАРАХА ЕДНА ОПУСТОШИТЕЛНА ВОЙНА И СА НА ПЪТ КЪМ ВТОРА ЗАРАДИ КОСОВО.
94
5
 
11
 
! Отговори
А преди 3 години
До ТакаПълно е със сърбомани в милата ни родина!като ги харесват толкова, да ходят да им лъскат обувките.
93
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм фен на Григор. Харесвам Новак Джокович. За съжаление баща му за пореден път го вкарва в неприятен филм. Ноле не го заслужава още повече, че вчера той се извини.Никой не си избира родителите.
92
3
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Сърбите и сев. Корея нямат разлика. Еднакво са психично разстроени народи. Имат един враг USA.
91
5
 
24
 
! Отговори
Така преди 3 години
Видяхте ли що за хора са сърбете!? Нагло и арогантно ще ви забият ножа във всеки един момент! Иначе се кефете на лепи брени и плескавици - то си е за ваша сметка.
90
2
 
24
 
! Отговори
Харпър преди 3 години
Само да вметна във връзка с това, че Григор не се тествал в Блеград. Джокович да не би да не отказа да се тества преди да се прибере в Белград? Отказа. Баща му да не знае много.
89
1
 
23
 
! Отговори
Gorskio преди 3 години
Най-важното нещо на света е да има някой виновен! Намериш ли виновен за проблемите си - всичко е наред!
88
4
 
17
 
! Отговори
Сърбите са изперкали преди 3 години
!?!? Ами то можеше и без Григор да стане това! Отврат! Промити мозъци! Никакъв ЕС за тях! Да стоят в Евразия. Шовинисти смахнати!
87
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-нагла и *** нация от сръбската. Най-провалената държава на балканите, с 10+ години зад нас.
86
3
 
35
 
! Отговори
Гришо преди 3 години
Не харесвам Григор, но сърбите биха тъпометъра.
85
5
 
27
 
! Отговори
Ми да преди 3 години
Ми да, той Гришко е македонски, косовски, черногорски и албански агент и затова им вкара вируса. То иначе в Сърбия не бяха чували за тоя вирус, ама щото да им е гадно - и е на, да ви го вкараме, вируса, нали.
84
3
 
26
 
! Отговори
аре сега преди 3 години
На крива ракета тенесистът и пречи.
83
3
 
37
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
За какво им е Григор за пъкления план :)Всички тенесисти се бяха направили на *** в нощен клуб. Трябва им една сервитьорка за да натръшкат всички
82
4
 
24
 
! Отговори
Мама Росо преди 3 години
До 80Гришо кат няма жена, да не е станал монахиня бре бате?Ако му проследят бройките......бе се знае коя колко ще е позитивна ;)Тъпо е в случая ,че се търси виновник и посочиха него за това.Турнирът не трябваше да бъде провеждан.Безотговорното поведение и липсата на мерки от страна на организаторите не може да се извини / оправдае с наш Гришко.Голямо наакване се получи?!?!
81
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре сърбе на върбе
80
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е вече този тенесист,който не може да печели,и стила му на игра не предполага победи,печели кинти и живее в Монако. Поредния срам за БГ.
79
21
 
14
 
! Отговори
абг преди 3 години
Не ми се иска да го вярвам,но преди месец и нещо Григор стана лице на кампанията за разработване на ваксината,пръв обяви,че е заразен,след това се снима под карантина сам в къщи с маска( това ако не е пропаганда за промиване на мозъци кое е ? ). Ако това, което казва бащата на Джокович,че не се е подложил на тест преди турнира, защото се бил тествал на друго място, случайностите вече стават много, те и без това вече са много. То всичко е нагласено,въпроса е дали е със или без знанието на Григор.

Спонсорирани публикации