Нови спекулации – коронавирусът е убил Ким Чен Ун?

Дори и да е жив, той не е на власт, казват експерти
26 юни 2020 17:00, Нели Христова
83
Нови спекулации – коронавирусът е убил Ким Чен Ун?
Снимка: БГНЕС

За пореден път се появи въпросът - жив ли е Ким Чен Ун или не?

Съмненията, отнсоно здравето на лидерът на КНДР се появиха, след като външният министър на Япония Таро Кано заяви, че е "подозрителен" относно състоянието на Върховния лидер. Според някои експерти, той е станал жертва на COVID-19.

"Скорошните раздвижвания в Северна Корея са странни. Подозираме, че коронавирусът е плъзнал из страната и Ким Чен Ун се опитва да не се зарази, затова не се появява на обществени места", каза Кано на пресконференция вчера. Но добави, че имат подозрения относно здравето му.

"Реколтата в Северна Корея бе зле миналата година. Икономиката им не се справя добре. За това Ким Чен Ун иска да разсее хората си и те да се вгледат в ситуацията извън Северна Корея", коментира още Кано относно агресивната риторика на КНРД срещу Южна Корея от последните седмици.

Когато го питат обаче какви са личните му възгледи за случващото се в страната и защо сестрата на Ким ръководи държавата, министърът заяви, че не му е позволено да обсъжда темата с журналисти, но сподели, че и тайните служби на САЩ са убедени, че коронавирусът вече е в Северна Корея.

"Аз съм съгласен с тяхната гледна точка, просто трябва да разберем, колко широко се е разпространил", допълни Кано.

"Аз лично вярвам, че е починал. Но ако той още е жив, то според мен има битка за властта между него и сестра му. Изглежда все едно си играят на доброто и лошото ченге, като той е доброто. Каквото и да става в страната е ясно, че той вече не е на власт", заяви журналистът и коренспондент от КНДР Рой Калий.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, някой дали наистина си мисли, че лапето Шишо управлява С. Корея?В основата на управлението на тази държава стои кръг от генерали и партийни лидери, които дърпат конците.Иначе Шиши е симпатичен, но наистина трябва да отслабне иначе проблемите със здравето за него тепърва предстоят.
29
6
 
7
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТмного точен коментар! Ела да видиш какво е в Сидней Аавстралия. Аз съм от финансово красивите хора тук, но все по зле се чувствам като бедните се увеличават. Аз не съм беден, но не се чувствам добре когато има все повече бедни хора около мен. Исками се хората около мен да са по богати, за да се чувствам по добре и самия аз
28
7
 
5
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 3 години
Външния министър на Япония бил казал нещо си , и айдееее.За тази година вече 3ти път го пращат в отвъдното , ама след това се оказва друго.Явно много им бърка изотзадзе и на японците ,и особено на дедо Дончо с рижия перчем и младата булка.
27
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУСОФИЛИТЕ СА ОПИКАНИ УРОДЛИВИ СКЛЕРОТИЦИ С ВНУЦИ В АМЕРИКАБОККЛУКА НА ЗЕМЯТА
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким Чен Ун е убил вируса.
25
8
 
15
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Като гледаме снимките , някой ч.у.к от червеното им знаме е паднал върху кухата глава на дебелака и го е усмъртил ! Или тежкото бреме на комунизма се е срутило отгоре му ! Амин !
24
13
 
12
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Петролните складове по света са препълнени. Всички такери са пълни и очакват някой да им поеме продукцията. Потреблението се е свило драстично. Социалната ножица е максимално отворена. Средната класа почти е изчезнала.Запада е изправен пред логичен крах и вместо да търсят решения, те се опитват да отклоняват внимание. Изключително неадекватно мислене което няма да промени реалността !
23
2
 
12
 
! Отговори
Ин то дъ ТрапЪ преди 3 години
Ким е син на Чък Норис !Той е безсмъртен!
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрил се е от камерите на шпионските спътници на САЩ заради коронавируса.Човекът живее в Биг Брадър по 24 часа. Един спътник постоянно виси над главата му и го следи.
21
1
 
12
 
! Отговори
Мънгър Мангъров преди 3 години
Да не е ял прилеп на шиш?
20
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23Ей комуноидна пръддня, какъв запад бил направил бай тош0о бе канче пробито?Къде си видял празни магазини и режим на тока на запад бе ***?Къде на запад има огради по границите бе уродливец?
19
4
 
8
 
! Отговори
SS преди 3 години
КИМ подготвя речта си по случай мощния празничен ракетен салют за 4-ти юли, който тази година ще се съпровожда и с пускане на хиляди поздравителни балони и балончета... :)
18
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"АБе , хамерикацните немат ли некой дрон с размрите на пчеличка да го пуснат из скюрея ад се види кое как е наистина."Американците дрон имат, ама Ким има ядрени ракети дето стигат до територията им, има и сприхав и непредсказуем характер, та доста дълго ще премислят за акцията с дрона.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо направо не питате жена му?
16
1
 
10
 
! Отговори
teh ghost преди 3 години
По-скоро Ким Чен Ун ще убуе вируса....
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно в Северна Корея са открили начин за възкресяване на мъртвите. Ким Чен Ун вече няколко пъти възкръсва.
14
3
 
6
 
! Отговори
2-ри комунист преди 3 години
............и Ленин такой молодой............Онзи ден в германски град с тържествен митинг откриха нов паметник на Ленин.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В едно изречение казват, че Ким не е жив, в следващото изречение казват, че искал да разсее корейския народ и да отклони вниманието му от вътрешните проблеми на страната. Не знам как умрелия Ким Чен Ун ги планира тия работи.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другаре че лижете подметките на запада още дълго време, поради простата причина че всички лъскави играчки идват оттам(па макар и произведени в китай). Ако можехте да постигнете сами западните технологии или ад не сте пристрастени към тях щяхте да сте независими , но не докато не искате мотика и овчарска сопа, а искте смартфон и почивка на морето. Лайте си , той кервана си върви.
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
коронавирусът бил убил Ким Чен Ун. Мокри сънища на coрoпитeци.

Спонсорирани публикации