4 зодии, на които ретроградният Меркурий ще повлияе най-зле

Близнаците ще имат проблеми с общуването
27 юни 2020 14:20, Иванка Гъркова
5
4 зодии, на които ретроградният Меркурий ще повлияе най-зле
IStockphoto

Този месец две планети са ретроградни и ще допринесат за това какво ще ни се случи през следващите няколко седмици. Това са Меркурий и Нептун. Докато влиянието на едната ще е по-положително, другата ще донесе със себе си повече промени за някои представители на зодиака.

Меркурий попада във водния знак Рак, което ще донесе със себе си сантименталност и емоционалност. Освен това, че доста от нещата, с които се захванем няма да вървят по план, всички ние ще бъдем по-чувствителни до 12 юли, когато свършва ретроградната фаза.
 
След като ви разказахме хората от кои зодии Меркурий ще засегне най-малко, е време да обърнем внимание това кои трябва да внимават повече:
 
Овен (21 март – 19 април)
 
Като един от емоционалните знаци, вие не можете да си държите езика зад зъбите и през периода ще станете по-импулсивни и разстроени. Освен това енергията на Рака, в който попада Меркурий, ще допринесе за това да се чувствате сякаш затъвате повече и повече в проблемите. Забавете малко темпото и не се ядосвайте излишно, иначе има риск да прегреете и да направите неща, за които ще съжалявате. 
 
Близнаци (21 май – 20 юни)
 
Тъй като вашата управляваща планета е именно Меркурий, вие ще бъдете засегнати най-много от отрицателното ѝ влияние. Очаквайте проблеми с общуването в семейството и най-близките си приятели. Докато трае ретроградният период, опитайте се да наредите приоритетите си. Не взимайте важни решения, свързани с финанси и инвестиции докато не изтече той.
 
На кои други зодии Меркурий ще повлияе отрицателно, вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
А аз се чудех защо не ми излизат числата на тотото.То мани това,но и самолета нещо не ще да излита,също като правителствения Фалкон.
3
5
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Иванке, взе ли вече наградата "Худини" в размер на 1 000 000 /един милион/ рубли?
2
2
 
7
 
! Отговори
Ретро преди 3 години
Междугалактическия хороскоп е само по 9G мрежата, този е само за шебеци.
1
2
 
7
 
! Отговори
9 преди 3 години
Няма ли междугалактически хороскоп? Или този е само за обитателите на слънчевата система?!?

Спонсорирани публикации