Домашни средства срещу целулит - ето кои действат

Масажите са много полезни
1 юли 2020 16:30, Криси Табачка
7
Домашни средства срещу целулит - ето кои действат
IStockphoto

Някъде там, между резервацията за морската ни почивка и новия бански, се промъква едно притеснение относно това как ще изглеждаме на плажа.

Понякога, независимо от здравословната диета и упражненията, упоритият целулит остава на определени зони, което ни носи лек дискомфорт.
 
Не се отчайвайте! Има начин да се справим с целулита преди морската почивка. И тъй като искаме да спестим повече финансови средства за почивните си дни, селектирахме за вас домашните трикове, които дават наистина добър резултат.
 
Представяме ви 5 трика, които да приложите в домашни условия, за да премахнете целулита и да бъдете перфектни на плажа и тази година.
 
1. Масажи
 
Една от причините за поява на целулит е нарушената циркулация на кръв. Масажите не просто ще ви отпуснат и ще премахнат натрупаното напрежение, но и ще подобрят движението на кръвните потоци там, където има най-голяма нужда. Изпробвахме и можем да ви кажем със сигурност, че най-добрият вариант е масаж с мека четка, който да бъде с малки, кръгови движения. За да постигнете добър резултат трябва да сте постоянни – най-малко три пъти в седмицата по един масаж, преди къпане, задължително с добър хидратиращ продукт.
 
2. Ябълков оцет
 
По-запознатите дами знаят какви предимства има ябълковият оцет за красотата, но знаете ли, че е добър помощник в борбата с целулита? Пригответе си чудодейна отвара от една част ябълков оцет с 2 части вода. Нанесете на засегнатите зони, за да премахнете токсините и да стимулирате производството на колаген.
 
Кои други средства са ефективни срещу целулит, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Бубето преди 3 години
Антицелулитен гел-крем с бръшлян на Velnea - марка на дрогерии Lilly - си закупих, засега се вижда, че действа, но не съм го доизползвала, може пък още по-голям ефект да има, закупете си го, няма да съжалявате. :)
6
0
 
1
 
! Отговори
Байрамбаджакларъ преди 3 години
Всички специалисти препоръчват свежа коприва, на голо.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия целулитните и неспортуващи да не ходят на плаж моля. Миналата година я гледам една такава симпатяга във водата й се подава само главата, после като се подаде и туловището се едно бяха пуснали Кракен от морето, децата запищяха, мъжете се разбегаха.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям праз. Аз имам и не ми пречи ;))
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2Да, те имат шкембета, косми навсякъде и плешиви темета... Все негрозни явления!
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо мъжете нямат целулит ? Защото е грозен !
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спортът и аеробиката също действат много добре.

Спонсорирани публикации