Синът на Цеца: Тя е сама, къде ти след един орел да спи с гълъби

Велко Ражнатович иска синът му да бъде истински сърбин
3 юли 2020 14:47, Елка Василева
133
Синът на Цеца: Тя е сама, къде ти след един орел да спи с гълъби
Цеца Величкович. Снимка: архив, БГНЕС

Синът на сръбската певица Цеца Величкович преди месец я направи баба – роди му се син, който беше кръстен на дядо си Желко Ражнатович Аркан.

Сега младият баща Велко Ражнатович казва, че Цеца е прекрасна баба, обожава внука си и вече го е разглезила.

Още по темата

Запитан от сръбския вестник „Курир“, след като той е женен, сестра му Анастасия си има приятел, дали Цеца си няма някого, Велко Ражнатович отговаря: „Къде ти след един орел да спи с гълъби… Не става“.

Цеца Величкович беше омъжена за Желко Ражнатович Аркан - командир на сръбското паравоенно формирование „Тигри“, обвиняван за редица военни престъпления в Хърватия и Босна и Херцеговина. Аркан беше застрелян на 15 януари 2000 г. във фоайето на белградския хотел „Интерконтинентал“.

Велко Ражнатович, който подновява вече тренировките си в бокса, след като преболедува COVID-19, казва още, че тъй като сега „не се грижа само за себе си, гледам да бъда добър пример и да вкарам добри неща в главата на сина си, да бъде истински сърбин, истински мъж“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тинтири, минтириДобре де, Просия има по-малко от 2000т злато и рублата била обезпечена на 100%.Ами САЩ като имат 8500т злато как така долара не струва нищо?
77
6
 
8
 
! Отговори
До 74 преди 3 години
Е кво нема, сите сяляции дойдоха, па са и за детски градини ревът. Вън от Столицата .
76
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закрити над 1200 училища в последните 25 години.
75
5
 
21
 
! Отговори
xaxaxaxa преди 3 години
Възможно най-чaлгaджийскoто изказване на света изобщо ;p
74
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до ЧЕБУРАШКИТЕ : ПУТИН СЕ БЕТОНИРА ДО 2036 И СТЕ ВЪВ ВЪЗТОРГ, АЙДЕ ДА СЕ БЕТОНИРРА И ББ, КВО ЩЕ КАЖЕТЕ? ДВОЕН СТАНДАРТ, А?
73
16
 
7
 
! Отговори
До 75 преди 3 години
Не е престъпник тиквоо, гонил едно дето и тука са се заселили и трябва такъв като Аркан да има ама уви, страхливци и мамалиги като тебе с лопата да ги ринеш
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тинтири, минтири 2И фактически излиза, че една рубла е два лева +-Фактически, ама практически е две стотинки!
71
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не ни стига,ч е по цял ден ни занимавате с мутри, ми сега и с мутреси...
70
3
 
35
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Кой, военният престъпник, изверг, и след войнта обикновен криминален тип - Аркан, той ли е орела?! И тия искат да влизат в ЕС
69
7
 
2
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
До ЧебурашкаЧебурашкин....,казват,че Късият ще променя Конституцията на РУската Федерация.......бегай да лееш сълзи и сополи за SHITокрацията...Ойде в каналО...;))
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 55Колкото е истина, толкова да е здрав президента!
67
11
 
3
 
! Отговори
Тинтири, минтири 4 преди 3 години
Друг един въпрос, ако ти кажа, че бедността на Русия е лъжлива? Иде едно време дето едни хора дето си похвърлят хартиики ще разберат, че те са без покритие и ще им искат да имат поне тухли, ама няма да имат, че тухлите няма да търгуват с тях!!! Пък ти го разбирай как искаш, въпроса е защо да сме Балдр?
66
14
 
7
 
! Отговори
Аркан преди 3 години
Голям голям... в България такива синове не се раждат. Тука само лигльовци разбираш ли...
65
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56Най-бързо застаряващо население;Най-висока смъртност;Най-висока смъртност при новородените;Най-лошо здравеопазване;Най-лошо образование;Най-ниски пенсии;Най-ниско трудово възнаграждение;Да!В Сърбия е така!
64
7
 
6
 
! Отговори
Бойко Борисов БОГ преди 3 години
Цецо волим те...къща ти купувам в Ривиерско Цеце.АА СЪМ БОГ,квото кажеш твое е!И ако рапел ,и кощница ще почна да слагам,само да намеря подходящия размер!
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сама?Хм, то е срамота на такава жена да няма кой да й натъпче вълната.
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такава дръзка клевета срещу трудещите се в София не може да бъде възприета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскират мислите си, като са представили, че главната героиня е видяла първомайската манифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче, положението не се изменя.
61
12
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... Германската телевизия ZDF: "България е кофата за боклyк на Европа"......Ами хората на президента Радев я направиха такава. Ама вие червените пищите защо Гешев ги е погнал.
60
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърбите понеже се хванаха с Русия и затова Сърбия се разцепи на три и остана с малко територия. У нас може да е всякакво, но поне държавата ни е цяла. А на сърбите им искат визи за Хърватска...А тая смръдлива чалгаджийка ме е гнус да я гледам.
59
12
 
1
 
! Отговори
Тинтири, минтири 3 преди 3 години
Въпросът е елементарен: Кой мислиш, че ще спечели честната бедност подплатена железно да издържи каквато и да е буря или някакви валути имащи висока стойност крепяща се основно на дълг и на фиксирани ресурси, които може и да не са така фиксирани както пише? Ама спокойно де има още десетина години до започване на голямото парти!!! Което за съжаление на балончетата с хелии е неизбежно. Въпроса е да оцелеете!

Спонсорирани публикации