Самоубилият се в Слънчев бряг е на 39 г., криминално проявен

Любовен скандал с 28-годишна довел до фаталното решение
33
Самоубилият се в Слънчев бряг е на 39 г., криминално проявен
Снимка: БГНЕС, архив

Откритият труп в такси в "Слънчев бряг" е на 39-годишен криминално проявен софиянец. Мъжът се е самоубил в купето на автомобила, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Още по темата
Установено е, че мъжът е имал неуредени междуличностни взаимоотношения с 28-годишна жена от София.

Тя е пристигнала преди около седмица в курорта, за да работи, като се настанила в квартира в сграда "Перла".

Вчера мъжът е наел квартира в Равда. Между двамата е имало скандал. Тази сутрин мъжът се е самоубил чрез прострелване в областта на дясното слепоочие с преправен газов пистолет.

Сигналът за инцидента е подаден около 5,30 часа тази сутрин. Таксиметровият автомобил е бил паркиран в района на супермаркет "Магнит".

Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ - Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв народ се навъди бе. Заради една мири, злива дупка да се самоутрепеш. Бог е създал жената не да се самоубиваме а да не скучаем. Да ги сменяваме като носни кърпи. Защото жената не е човек а забавление.
6
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4Абе не е баш така, защото една жена като няма чувство и тръпка към мъжа, каквото и да правиш, дори една година да не я търсиш, тя като е безразлична - дреме и на онази работа. Жените разбират само от едно. Трябва да си я имал с ексуално. Тогава вече правилата на играта се променят и евентуално можем да се впишем в твоята стратегия.
5
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж бандит, бабаит и голям тарикат, а някаква жена го е докарала до самоубийство. Всеки си намира майстора някой ден. Мадамата сега ще се трогне до сълзи и веднага ще си намери някой утешител.
4
15
 
25
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Повечето млади жени в наши дни са психопатки НЕспособни на емпатия, манипулативни и обиграни лъжкини (точната дефиниция на психопатия).Те биха имали някакви емоции към вас, единствено ако им отнемете нещо. Пробвайте например да снемете от вниманието си към тях. Не се интересувайте от тях, подминавайте ги като пътни знаци, флиртувайте с други пред очите им... ще се изядат от яд и ще ви искат с цената на всичко.Изпитано и работи!
3
7
 
17
 
! Отговори
проф. др Мутафчийски преди 3 години
Аха! Поредния случай на КОВИ! Казах ли ви аз? Казах ли ви?
2
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитри жени, глупави мъже и резултата е налице !
1
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кофти ! Сега мадамата ще преспи с друг за да преживее случката !

Спонсорирани публикации