Рецептата Dnes: Лазаня Болонезе

Едно тестено изкушение за лятото
15 юли 2020 15:09, Дарена Найденова
5
Рецептата Dnes: Лазаня Болонезе
Снимка: IStock

Лятото вече е тук и мислите ни са насочени към морето и топлите плажове. Цяла зима сме спазвали строги хранителни режими и тренирахме във всеки удобен момент, за да можем да влезем отново в старите ни бански. Малко се отпуснахме по време на карантината, но отново влязохме във форма, благодарение на интернет и онлайн упражненията.

По принцип в топлите месеци тестото и тестените изделия са тема табу, особено за дамите. Те попадат в забранения списък заедно със сладкото, газираните напитки и биват заместени от леките салати и зеленчуците. Понякога обаче тялото се нуждае от тези въглехидрати, които ни поддържат сити, а и са доста вкусни.

Едно от нещата, на които не можем да устоим е лазаня Болонезе. Тя задължително присъства в т.нар. „мръсен ден“, когато имаме право да се отпуснем и да забравим за строгите диети и ограничения. И тъй като от домашното по-хубаво няма, обичаме да си правим лазанята вкъщи.

Времето за приготвяне отнема около 70 минути, но пък трудът си заслужава.

Как точно да приготвим Лазаня Болонезе, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много обичам да папкам лазаня, после пааардя кат изтърваааан, викат пожарната мислят че има теч на газ, аз им викам не бе, има теч наГъз ха ха
2
2
 
2
 
! Отговори
Ебльо на 3 морета преди 3 години
Да ми ядете големия Х Y U за дето ми триите коментарите
1
3
 
2
 
! Отговори
110кг преди 3 години
Свинска Пържола!!

Спонсорирани публикации