Бащата на битото дете от Перник иска да си го вземе, бил грижовен

От името на Денис Нгуен говори неговият адвокат Мартин Янчев
24 юли 2020 17:15, Нели Христова
32
Бащата на битото дете от Перник иска да си го вземе, бил грижовен
Снимка: Facebook

Денис Нгуен - бащата на битото от майка си дете в Перник, е тотално разбит и ще опита да си вземе момиченцето.

Адвокатът на Нгуен Мартин Янчев излезе с видео, в което обяснява, че Денис е добър и грижовен родител - способен да се грижи за малкото момиченце.

Мартин Янчев започна изказването си така:

„Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не като съучастник в престъпление, за това, че не е уведомил институциите. Главаната причина за това е притеснението детето да не му бъде отнето.

Нещата обаче ескалират - жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който е бил цяла нощ, психиката й се променя тотално. Той е мислил, че ще овладее проблема и ще се справи с това, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си.

Тя не е признавала някои празници, които всички ние празнуваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата. Това е Денис – бащата на детето, той наистина не е това, което го изкраха.

Този човек наистина може да бъде един достоен баща, обвинен е за неща, които не са верни...“

 

 

Причината бащата на матретираното от майка си дете в Перник да не дава интервюта,вижте в клипа !!!Петър Низамов от Бургас също го подкрепя ,и му осигури адвокат!!!Чуйте и думите на самия баща!!!Всеки човек има своите недостатъци но това не значи,че не може да е достоен и грижовен родител!!!

Публикувахте от Мартин Янчев в Четвъртък, 23 юли 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България бащата никога не спечели подобни дела за попечителство, без значение дали майката е пълна о*рпека и психопатка. Факт.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не забравим, че в името на либерализма и червените "ценности" на времето Станишев и прочие отказаха да забранят подобни психоболни секти в България.
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В страната ни е така. Покажелисе един муж кавалер. Стъпват му на главата
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се оплаче че и той е бил бит от жена си.Да се представи за кавалер и за мъж не посягащ на жени и може да си вземе детето и заради това не е спрял жена си да бие детото.Друг начин няма

Спонсорирани публикации